Menu
Your Cart

Tuinverlichting

Tuinverlichting en Tuinlampen

Bij KS Verlichting produceren we tuinverlichting in alle stijlen, soorten en maten. Moderne tuinverlichting of klassiek landelijke tuinverlichting bij KS Verlichting bij KS Verlichting vindt u absoluut de perfect tuinlamp voor uw project. Tuinverlichting passend bij de architectuur van het huis. Al meer dan 40 jaar produceren we bij KS Verlichting de mooiste tuinverlichting. Oudhollands klassiek of trendy tuinlampen.  Handmade tuinverlichting vervaardigd van hoogwaardige materialen. Bij KS Verlichting streven we naar de perfecte combinatie van vormgeving, materiaal en functionaliteit. Duurzame en energiezuinige tuinverlichting.  Doordat we bij KS Verlichting het volledige productieproces in eigen hand houden zijn wij in staat altijd kwaliteitsverlichting te leveren.  Alle soorten en maten tuinverlichting, voor het verlichten van de oprit, voetpaden, trappen of de entree naar de voordeur. Een brede collectie tuinverlichting, klassiek of moderntuin- en grondspots met een diversiteit aan stijlen, unieke items. Naast ons 'standaard assortiment' tuinverlichting produceren we  bij KS ook custom-made buitenverlichting.  

 

Kwaliteitsverlichting voor iedereen!

Alle soorten en maten verlichting voor buiten. Van de grote straatlantaarns tot trendy wandverlichting. Verlichting in een klassiek, landelijke stijl, gevelverlichting, verlichting voor aan de schutting of tuinmuur, wandverlichting modernstrak & moderntuinverlichting moderntuinspots en grondspotsbuitenverlichting met sensorstallampen en boerderijlampenscheepslampen & maritiembuitenverlichting plafond en verandalampenbuitenverlichting zonne-energie en natuurlijk alle accessoires en onderdelen voor buitenverlichting. De verlichtingscollectie van KS Verlichting bestaat uit meer dan 2500 modellen buiten- en tuinverlichting. Functioneel, sfeervol of accentverlichting. Bij KS Verlichting helpen we u graag bij het kiezen van de juiste tuinverlichting. Verlichting voor het tuinpad, gevelverlichting, om de schutting te verlichten, om de carport te verlichten, de veranda van licht te voorzien, verlichting voor de veiligheid, functionele verlichting of juist voor sfeer. 

Verlichting voor huis, tuin, horeca, recreatie, stadsverlichting, gemeenten & parken. Bij KS Verlichting kun je gegarandeerd de juiste verlichting voor buiten vinden. U bent van harte welkom in onze showroom en ontdek samen met één van onze lichtspecialisten welke stijl het beste bij uw project past. Buitenverlichting en tuinverlichting voor professioneel en particulier gebruik. Hoge kwaliteit verlichting voor buiten voor scherpe prijzen. Een compleet assortiment verlichting in een diversiteit aan stijlen; krachtig en stijlvol, stijlvol en elegantie, strak en authentiek, charmant en landelijk. Maak een statement met buiten- en tuinverlichting van KS Verlichting