Menu
Your Cart

Buitenverlichting zonne-energie

1 - 8 van 8 mooie producten
H: 8.70cm B: 17 cm D: 8 cm
De up en down solar wandlamp. De ideale tuinverlichting voor aan de schutting of buitenmuur. De zon laadt de lamp overdag op via het zonnepaneel ..
H: 10 cm B: 10 cm D: 10 cm
De Cube is een solar verlichting wandlamp. De ideale tuinverlichting voor aan de schutting of buitenmuur. De zon laadt de lamp overdag op via het..
H: 20 cm B: 8 cm D: 5 cm
Een compacte moderne aanwinst in onze collectie. De Solario Solar lamp 7430.De Kenmerken: Een klassiek vormgegeven wandlamp voorzien van heldere begla..
H: 11 cm B: 13.20cm D: 5 cm
De LED Solar buitenlamp Solys S biedt een tijdelijke, functionele verlichting van 30 seconden na detectie van beweging. Ideaal voor plaatsen waar een ..
H: 59 cm B: 16 cm D: 16 cm
Een compacte moderne aanwinst in onze collectie. De Solar Fakkel Del Sol lamp.De Kenmerken: Een klassiek vormgegeven fakkel met prikpen voorzien van h..
H: 4 cm B: 12 cm D: 12 cm
De Puck solar 7411 is een grondspot met solar paneel. De LED lichtbron in deze grondspot is voorzien van 4  leds met een gezamenlijk vermogen van..
H: 3 cm B: 11 cm D: 11 cm
Solar opbouw vloerspot met ingebouwde leds. De LED lichtbron in deze grondspot is voorzien van 8 super bright leds met een gezamenlijk vermogen van 5 ..
H: 3 cm B: 11 cm D: 11 cm
Solar opbouw vloerspot met ingebouwde leds. De LED lichtbron in deze grondspot is voorzien van 8 super bright leds met een gezamenlijk vermogen van 5 ..
1 - 8 van 8 mooie producten

Buitenverlichting op zonne-energie

Buitenverlichting op zonne-energie voor als er geen stroomvoorziening voor handen is. Of als er bewust gekozen wordt om niet van een stroomnetwerk gebruik te maken. 
Solarverlichting werkt op zonne energie. Functioneel licht op plekken waar geen elektriciteit voorhanden is. Ideaal voor plaatsing daar waar geen stroomaansluiting is.
 

De zon als energiebron

Bij solar verlichting is het zonnepaneel vaak al geïntegreerd in de buitenlamp. Overdag vangt het paneel zonlicht op, zo wordt de batterij opgeladen en 's avonds brandt de lamp op deze opgewekte energie. Er zijn geen elektriciteitskabels nodig, alleen een zonnig plek. Bij KS Verlichting hebben we mooie buitenverlichting op zonne-energie voor bevestiging aan de wand in je tuin, terras of op het balkon zonder stroomaansluiting. Een volledig opgeladen batterij garandeert je 5 tot 8 uur lang lichtplezier. De wandlampen zijn efficiënt en hebben een mooie uitstraling en design vormgeving.