Menu
Your Cart

Tuinverlichting klassiek

1 - 60 van 164 mooie producten
H: 65 cm B: 27 cm D: 27 cm
De sokkel Bridgeport is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en is voorzien van een dubbellaagse laklaag. De bijbehorende deksel is ve..
H: 59 cm B: 22 cm D: 22 cm
De sokkellamp Carlisle is een klassieke, vierkanten buitenlamp voorzien van heldere, glazen vensters. De Carlisle is vervaardigd van een hoogwaardige ..
H: 36 cm B: 26 cm D: 26 cm
De Metz tuin sokkellamp is vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit aluminium en in diverse kleuren beschikbaar. De opalen bol van de tuinlamp Metz is v..
H: 64 cm B: 25 cm D: 25 cm
Klassieke vierkanten buitenlamp, vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. De Richmond sokkellamp is afwerkt met een dubbele laklaag en is..
H: 250 cm B: 26 cm D: 26 cm
De Vondel WOOD Lantaarn is een unieke buitenlamp gemaakt van eikenhout, een duurzaam en natuurlijk materiaal. De lantaarnpaal ..
H: 150 cm B: 26 cm D: 26 cm
Bent u op zoek naar een duurzame buitenlamp met een natuurlijke uitstraling? Dan is de Vondel WOOD Sokkel een goede optie. Deze lamp is gemaakt van st..
H: 240 cm B: 35 cm D: 35 cm
De Tuinlamp Square XL WOOD Lantaarn zwart is een adembenemende toevoeging aan elke buitenruimte. De eikenhouten paal van 260 cm hoog geeft de lamp een..
H: 160 cm B: 35 cm D: 35 cm
De buitenlamp Square XL WOOD Sokkel is een uitstekende keuze voor elke buitenruimte. De voet van staal zorgt voor een solide en duurzame basis, terwij..
H: 66 cm B: 26 cm D: 26 cm
De tuinlamp Vondel Sokkel is een terraslantaarn, vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit aluminium en voorzien van meerdere lagen poedercoating. De sok..
H: 46 cm B: 18 cm D: 18 cm
De sierlijke staande sokkellamp Livorno van KS Buitenverlichting heeft een hoogte van 46 cm. Een zeer stijlvolle buitenlamp voor vrijstaande plaat..
H: 80 cm B: 18 cm D: 18 cm
De Livorno is een sierlijke serie in een Italiaanse stijl. De buitenlampen hebben een hoogwaardige kwaliteit en een zeer voordelige prijs! De vier..
H: 54 cm B: 20 cm D: 20 cm
Deze prachtige sokkellamp is een welkome toevoeging aan alle buitenprojecten. Het ambachtelijke karakter benadrukt het authentieke ontwerp van KS Verl..
H: 80 cm B: 20 cm D: 20 cm
De Ancona serie is al jarenlang een zeer favoriete serie in onze collectie buitenverlichting. De buitenlampen hebben een hoogwaardige kwaliteit en een..
H: 100 cm B: 20 cm D: 20 cm
De Ancona serie is al jarenlang een zeer favoriete serie in onze collectie buitenverlichting. De buitenlampen hebben een hoogwaardige kwaliteit en een..
H: 223 cm B: 60 cm D: 60 cm
De Ancona serie is al jarenlang een zeer favoriete serie in onze collectie buitenverlichting. De buitenlampen hebben een hoogwaardige kwaliteit en een..
H: 170 cm B: 31 cm D: 31 cm
Exclusieve wandlamp geheel uitgevoerd in een hoogwaardige kwaliteit aluminium, welke voorzien is van een dubbellaagse poedercoating. Het armatuur word..
H: 228 cm B: 40 cm D: 28 cm
Prachtige en stijlvolle lantaarn, een eye catcher in iedere tuin. De lantaarn is geheel uitgevoerd in een hoogwaardige kwaliteit aluminium, welke voor..
H: 51 cm B: 25 cm D: 25 cm
Handgemaakte sokkellamp, met een stoere & landelijke uitstraling. De lamp is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en is voorzien van e..
H: 74 cm B: 20 cm D: 20 cm
Prachtige tuinlamp gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aluminium, die voorzien is van gepantserde poedercoating. Deze lantaarn is voorzien van inclusie..
H: 84 cm B: 20 cm D: 20 cm
Prachtige tuinlamp gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aluminium, die voorzien is van gepantserde poedercoating. Deze lantaarn is voorzien van exclusie..
H: 99 cm B: 20 cm D: 20 cm
Ambachtelijk vervaardigde tuinlamp, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aluminium, die voorzien is van gepantserde poedercoating. Deze lantaarn wordt g..
H: 155 cm B: 20 cm D: 20 cm
Prachtige en stijlvolle lantaarn een eye catcher in iedere tuin. De tuinlamp is geheel uitgevoerd in een hoogwaardige kwaliteit aluminium welke voorzi..
H: 228 cm B: 36 cm D: 20 cm
Prachtige en stijlvolle lantaarn een eyecatcher in iedere tuin. De tuinlamp is geheel uitgevoerd in een hoogwaardige kwaliteit aluminium welke voorzie..
H: 281 cm B: 73 cm D: 73 cm
Prachtige en stijlvolle tuinlamp een eyecatcher in iedere tuin. De lantaarn is geheel uitgevoerd in een hoogwaardige kwaliteit aluminium welke voorzie..
H: 53 cm B: 24 cm
Klassieke terraslantaarn, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aluminium, die voorzien is van gepantserde poedercoating. De lamp wordt geleverd met een ..
H: 77 cm B: 25 cm D: 25 cm
Prachtige en stijlvolle terraslantaarn, een eye catcher in iedere tuin. De lantaarn is geheel uitgevoerd in een hoogwaardige kwaliteit aluminium, welk..
H: 92 cm B: 25 cm D: 25 cm
Deze door KS Verlichting vervaardigde tuinlamp, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aluminium, die voorzien is van gepantserde poedercoating. De lamp w..
H: 148 cm B: 25 cm D: 25 cm
Ambachtelijk vervaardigde tuinlamp, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aluminium, die voorzien is van gepantserde poedercoating. De lamp wordt gelever..
H: 136 cm B: 24 cm D: 40 cm
Lantaarnpaal "Rimini Laag" - Klassieke Pracht in Compact Formaat, Jouw Tuin in de Schijnwerpers. Stel je voor: een subtiel en betoverend licht dat je ..
H: 240 cm B: 24 cm D: 41 cm
Ontdek de perfecte harmonie tussen klassieke stijl en functionele verlichting met de "Rimini" lantaarnpaal. Als een majestueuze aanvulling op jouw bui..
H: 240 cm B: 76 cm D: 76 cm
Stel je een tuin voor, badend in een subtiel en betoverend licht, gecreëerd door de majestueuze "Rimini" lantaarnpaal met 3 lichten. Met een breedte v..
H: 150 cm B: 28 cm D: 45 cm
Prachtige KS tuinlamp vervaardigd van aluminium en voorzien van een gepantserde laklaag (2-lagen poedercoating). De Toscane tuinlamp wordt geleverd me..
H: 240 cm B: 28 cm D: 45 cm
Klassiek landelijk KS tuinlamp, de Toscane 1-lichts is vervaardigd van aluminium en voorzien van een gepantserde laklaag (2-lagen poedercoating). Deze..
H: 240 cm B: 77 cm D: 77 cm
Prachtige lantaarn, uitgevoerd met een koperen deksel. De paal is vervaardigd van aluminium en voorzien van gepantserde poedercoating. De lamp beschik..
H: 227 cm B: 30 cm D: 60 cm
Buitenverlichting uit de Provence Serie. Deze prachtige tuinlantaarn type Louvre lantaarn 1-lichts is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit alumi..
H: 220 cm B: 35 cm D: 58 cm
Handgemaakte, prachtige buiten lantaarn, volledig vervaardigd van een hoge kwaliteit koper. De lamp wordt met echt glas geleverd en beschikt over een ..
H: 217 cm B: 70 cm D: 70 cm
Deze retro Dolce lantaarn heeft een trendy stallamp stijl. De Dolce lantaarn is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en is voorzien van ee..
H: 70 cm B: 22 cm D: 22 cm
Oudhollandse klassieke terraslantaarn. Stijlvolle klassieke buitenlamp vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. Voorzien van 2-lagen po..
H: 67 cm B: 22 cm D: 22 cm
Oudhollandse klassieke terraslantaarn. Stijlvolle klassieke buitenlamp vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. Voorzien van 2-lagen poed..
H: 78 cm B: 25 cm D: 25 cm
Prachtige klassieke tuinlamp, een verfraaiing voor iedere tuin. De sokkel en het armatuur zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium, welke..
H: 80 cm B: 22 cm D: 22 cm
Prachtige klassieke tuinlantaarn, een verfraaiing voor iedere tuin. De sokkel en het armatuur zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium, w..
H: 85 cm B: 22 cm D: 22 cm
Oudhollandse klassieke terraslantaarn. Stijlvolle klassieke buitenlamp vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. Voorzien van 2-lagen po..
H: 90 cm B: 22 cm D: 27 cm
Handgemaakte tuinlamp met paardehoofd, exclusieve sokkelamp voor de liefhebbers. De lamp is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en is..
H: 95 cm B: 22 cm D: 22 cm
Oudhollandse klassieke terraslantaarn. Stijlvolle klassieke buitenlamp vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. Voorzien van 2-lagen poed..
H: 96 cm B: 22 cm D: 22 cm
Prachtige klassieke tuinlantaarn, een verfraaiing voor iedere tuin. De mast en het armatuur zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium, wel..
H: 100 cm B: 22 cm D: 22 cm
Oudhollandse klassieke terraslantaarn. Stijlvolle klassieke buitenlamp vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. Voorzien van 2-lagen poed..
H: 142 cm B: 22 cm D: 22 cm
Klassieke buitenverlichting een eyecatcher in iedere tuin of bij het bedrijf. Deze tuinlantaarn is geheel uitgevoerd in een hoogwaardige kwaliteit alu..
H: 243 cm B: 25 cm D: 25 cm
Lantaarnpaal The Royal Square. Prachtige buitenlamp, vervaardigd van aluminium en afgewerkt met een dubbellaagse, gepantserde laklaag. De tuinlantaarn..
H: 259 cm B: 30 cm D: 30 cm
The Royal Square XL is een hoogwaardige kwaliteit lantaarnpaal, vervaardigd van aluminium en afgewerkt met een dubbele, gepantserde laklaag in zwarte ..
H: 390 cm B: 35 cm D: 35 cm
Prachtige en stijlvol uitgevoerde straatlantaarn, een verfraaiing voor ieder straatbeeld. Deze gietijzeren lantaarnpaal wordt geleverd in de gron..
H: 213 cm B: 42 cm D: 25 cm
Prachtige klassieke tuinlantaarn, een verfraaiing voor iedere tuin. De mast en het armatuur zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium, wel..
H: 261 cm B: 42 cm D: 30 cm
Prachtige klassieke tuinlantaarn, een verfraaiing voor iedere tuin. De mast, de laddersteun en het armatuur zijn gemaakt van een hoogwaardige kwalitei..
H: 245 cm B: 42 cm D: 25 cm
Prachtige klassieke handgemaakte Lantaarnpaal Aken heeft een hoogte van 245 cm. De complete combinatie, lantaarnpaal + laddersteun + kap zijn gem..
H: 290 cm B: 35 cm D: 35 cm
Prachtige klassieke straatlantaarn, tevens geschikt als terreinverlichting. De mast en het armatuur zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit alumin..
H: 325 cm B: 35 cm D: 35 cm
Munster Lantaarnpaal is een klassiek historisch vormgegeven aluminium tuinlantaarn. Deze mast is op aanvraag in verschillende hoogtes beschikbaar, van..
H: 325 cm B: 42 cm D: 35 cm
De Wenen is een echt K.S. kwaliteitsproduct. Deze klassieke lantaarnpaal heeft een hoogte van 325 cm. Zowel de lantaarnkap als paal zijn vervaardigd v..
H: 355 cm B: 35 cm D: 35 cm
Klassiek landelijk tuinverlichting. Deze tuinlamp is een echte eye catcher in iedere tuin. De lantaarn is geheel uitgevoerd in een hoogwaardige kwalit..
H: 350 cm B: 42 cm D: 35 cm
Prachtige en stijlvol uitgevoerde straatlantaarn, een verfraaiing voor ieder straatbeeld. De mast is uitgevoerd in Gietijzer en deze wordt in de grond..
H: 255 cm B: 35 cm D: 35 cm
Prachtige klassieke tuinlantaarn, een verfraaiing voor iedere tuin. De mast en het armatuur zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium, wel..
Prachtige en stijlvolle lantaarn, een eyecatcher voor bij uw bedrijf of in uw tuin. De Terneuzen is in verschillende uitvoeringen en hoogtes leverbaar..
1 - 60 van 164 mooie producten

Buitenverlichting klassiek landelijk 

Genieten van licht in stijl met de buitenverlichting van KS Verlichting. Bij KS Verlichting produceren we tuinverlichting in alle stijlen, soorten en maten. 
 

Functioneel & sfeervolle tuinverlichting

Buitenverlichting en tuinverlichting voor verlichting van de oprit, voetpaden, trappen en de entree naar de voordeur. Voor het creëren van sfeer in de tuin of bij het terras. Verlichting ronde het pand of huis. Buitenverlichting en tuinverlichting die sfeer geeft en waar je heel goed bepaalde objecten kunt accentueren, in de spotlights kunt zetten. Genieten in stijl van het buitenleven met een mooi verlichte tuin met de kwaliteitsverlichting van KS Verlichting. De terrasverlichting, spots, lantaarns in diverse stijlen en groottes,  hoge of kleine lage terras - en sokkel lampen. In deze categorie tuinverlichting klassiek vind je de perfecte tuinverlichting voor in de omgeving van een terras. De tuinverlichting is ook ideaal als tuin - voetpad verlichting.  De tuinverlichting is er in alle stijlen van klassiek nostalgisch landelijk tot populair strak  modern.
 

Klassieke tuinverlichting 

Bij KS Verlichting ben je op het juiste adres voor het grootste meest uitgebreide assortiment klassieke tuinverlichting. Om ook 's avonds goed de weg te kunnen vinden rondom een woning verlicht je de oprit en of het tuinpad. Bij KS Verlichting produceren we prachtige klassieke tuinlampen welke een mooi lichtbeeld geven. We produceren klassieke tuinverlichting in diverse materialen van rvs, aluminium tot brons en koper. Het onderhoud van deze materialen is verschillend. Belangrijk is om te kijken waar de tuinverlichting geplaatst gaat worden en welke weersomstandigheden er zijn. 
 

KS kwaliteitsverlichting

KS staat voor kwaliteit. Bij onze verlichtingsarmaturen streven wij altijd naar de perfecte combinatie van vormgeving, materiaal, kleur en functionaliteit. We gebruiken hiervoor de meest duurzame materialen zoals o.a. brons, messing, aluminium, rvs en gietijzer. We produceren in diverse stijlen; verlichting met een klassiek en landelijk karakter en ook de trendy en moderne gevelverlichting en tuinverlichting. Met de buitenverlichting van KS wordt niet alleen licht gecreëerd. De verlichting draagt zichtbaar bij aan de verfraaiing van de omgeving. De stijl, vormgeving, grootte en kleur zijn beeldbepalend. U kunt bij KS Verlichting ook zelf de perfecte tuinverlichting samen stellen. De klassieke KS lantaarnkappen kunt u naar wens combineren met de KS palen, masten, sokkels, voeten, wandarmen en wandsteunen. Zo maakt u de buitenverlichting en tuinverlichting die u wenst. Heeft u vragen over onze buitenverlichting, wij helpen u graag!