Menu
Your Cart

Wandverlichting klassiek/landelijk

Buitenverlichting klassiek / landelijk

KS Verlichting biedt u een ruime keuze in buitenverlichting. Al ruim 40 jaar produceren we bij KS Verlichting unieke exclusieve klassiek landelijke buitenverlichting. KS Verlichting staat bekend als de specialist op het gebied van klassieke buitenverlichting. De grondlegger van KS Verlichting, Kees Schouten was in zijn jong jaren bijzonder geĆÆnteresseerd in verschillende stijlen antiek en gefascineerd door de historische gaslantaarns. Hij begon met het produceren van een 'totaal' assortiment commerciĆ«le verlichting met een klassiek karakter. Hij heeft een bijzondere collectie buitenverlichtingsarmaturen samengesteld welke door de jaren heen onovertroffen is gebleken. De huidige collectie buitenverlichting klassiek / landelijk met een traditioneel design passen bij zowel klassieke als moderne omgevingen en gebouwen. De buitenverlichting is er in een breed scala aan soorten en maten. Zo treft u in de categorie buitenverlichting klassiek / landelijk onder andere de prachtige nostalgische rond koperen buitenlampen met strakke wandsteun of juist sierlijke decoratieve wandarmen, de buitenverlichting wand vierkant met de klassieke vierkante lantaarnkappen, buitenverlichting wand zeskant met de zeskantige klassieke buitenlampen maar ook de  stijlvolle buitenverlichting brons-koper met prachtige bronzen buitenlampen, de stal- en boerderijlampen, alle Klassieke tuinverlichting, eventueel nog zelf samen te stellen, losse lantaarnkappen en palen. Een grote en unieke collectie buitenverlichting van hoge kwaliteit.

 

Buitenverlichting voor iedereen!

We zijn bij KS Verlichting continu in beweging om nieuwe armaturen te ontwerpen en te produceren, evenals historisch vormgegeven verlichting nieuw leven in te blazen. We houden hierbij natuurlijk rekening met duurzaamheid, functionaliteit en energiezuinigheid. In de KS gieterij wordt alleen gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige kwaliteit aluminium, brons & koper. Bij KS Verlichting hanteren we een maatvoering van S tot XL buitenlampen. S is buitenverlichting tot ong. 45cm, M tussen 45-65cm de buitenverlichting in de maat S-M zijn met name geschikt voor voordeuren van hoekwoningen en rijtjeshuizen en overige toegangsdeuren, L vanaf 65 tot 95cm, buitenverlichting in de maat L is met name geschikt voor vrijstaande woningen en dan is er nog  XL vanaf 95cm en groter, buitenverlichting in de maat XL is met name geschikt voor de grotere vrijstaande woningen, notariswoningen en grachtenpanden. We hanteren bij KS Verlichting voor onze buitenverlichting standaard de kleur KS groen, antiek grachtengroen tussen RAL 6009-6012. Maar we coaten buitenverlichting ook in de kleuren Zwart Ral 9005 en Antraciet. De stijl, vorm en grootte van buitenverlichting is beeldbepalend, kies voor een stijl die de architectuur van de woning accentueert. Bij de juiste keuze buitenverlichting is een buitenlamp een waardevolle aanvulling voor het pand. Overweeg bij het maken van een lichtplan eerst welke rol de verlichting moet gaan spelen. Functioneel - Accent of Sfeer.

 

Klassieke buitenlampen 

KS Verlichting staat al vele jaren bekend als marktleider op het gebied van klassieke buitenverlichting. We maken al ruim 40 jaar de mooiste klassiek landelijk buitenlampen. Onze klassieke verlichting is beeldbepalend. En in vele straten vertegenwoordigd. Bij KS Verlichting kunnen we, dankzij onze jarenlange ervaring, de kennis en het vakmanschap u volledig van dienst zin. Met onze expertise realiseren we de mooiste projecten. Met de passie van onze vakmensen, de aandacht voor duurzame hoogwaardige materialen, produceren prachtige tijdloze verlichtingsarmaturen in alle stijlen, maten en prijsklassen. KS Verlichting is kwaliteitsverlichting voor iedereen! We streven met onze buitenverlichting altijd naar de perfecte combinatie van vormgeving, (duurzame) materialen en functionaliteit. 


 

Made by hand
Made by hand

CONSUMENTEN WEBSHOP

Voor de meest uitgebreide collectie gaat u naar de KS Verlichting Premium dealer.

 

  

BLADER DOOR ONZE CATALOGUS


Welkom in de wereld van KS Verlichting! Blader door onze digitale catalogus en maak kennis met onze binnen- en buitenverlichting.