Menu
Your Cart

Buitenverlichting zonne-energie

H: 4 cm B: 12 cm D: 12 cm
De Puck solar 7411 is een grondspot met solar paneel. Wordt geleverd in een handige display box (24 st.) De LED lichtbron in deze grondspot is voorzie..
1 - 1 van 1 mooie producten

Buitenverlichting op zonne-energie

Buitenverlichting op zonne-energie voor als er geen stroomvoorziening voor handen is. Of als er bewust gekozen wordt om niet van een stroomnetwerk gebruik te maken. 
Solarverlichting werkt op zonne energie. Functioneel licht op plekken waar geen elektriciteit voorhanden is. Ideaal voor plaatsing daar waar geen stroomaansluiting is.
 

De zon als energiebron

Bij solar verlichting is het zonnepaneel vaak al ge├»ntegreerd in de buitenlamp. Overdag vangt het paneel zonlicht op, zo wordt de batterij opgeladen en 's avonds brandt de lamp op deze opgewekte energie. Er zijn geen elektriciteitskabels nodig, alleen een zonnig plek. Bij KS Verlichting hebben we mooie buitenverlichting op zonne-energie voor bevestiging aan de wand in je tuin, terras of op het balkon zonder stroomaansluiting. Een volledig opgeladen batterij garandeert je 5 tot 8 uur lang lichtplezier. De wandlampen zijn effici├źnt en hebben een mooie uitstraling en design vormgeving.