Menu
Your Cart

Buitenverlichting zonne-energie

H: 15.50cm B: 11 cm D: 15 cm
De Solaris is een wandlamp op zonne-energie. Hoog niveau in functie gecombineerd met een groot gemak in bediening. Deze buitenlamp heeft geen bedradin..
H: 4 cm B: 12 cm D: 12 cm
De Puck solar 7411 is een grondspot met solar paneel. Wordt geleverd in een handige display box (24 st.) De LED lichtbron in deze grondspot is voorzie..
H: 20.50cm B: 8.50cm D: 5.50cm
Een compacte moderne aanwinst in onze collectie. De Solario Solar lamp 7410. Geleverd in handige display box (12st).De Kenmerken: Een klassiek vo..
1 - 3 van 3 mooie producten

Buitenverlichting op zonne-energie

Buitenverlichting op zonne-energie voor als er geen stroomvoorziening voor handen is. Of als er bewust gekozen wordt om niet van een stroomnetwerk gebruik te maken. 
Solarverlichting werkt op zonne energie. Functioneel licht op plekken waar geen elektriciteit voorhanden is. Ideaal voor plaatsing daar waar geen stroomaansluiting is.
 

De zon als energiebron

Bij solar verlichting is het zonnepaneel vaak al geïntegreerd in de buitenlamp. Overdag vangt het paneel zonlicht op, zo wordt de batterij opgeladen en 's avonds brandt de lamp op deze opgewekte energie. Er zijn geen elektriciteitskabels nodig, alleen een zonnig plek. Bij KS Verlichting hebben we mooie buitenverlichting op zonne-energie voor bevestiging aan de wand in je tuin, terras of op het balkon zonder stroomaansluiting. Een volledig opgeladen batterij garandeert je 5 tot 8 uur lang lichtplezier. De wandlampen zijn efficiënt en hebben een mooie uitstraling en design vormgeving.