Menu
Your Cart

Tuin- & grondspots

Buitenverlichting tuinspots & grondspots

Tuinspots en grondspots spelen een belangrijke rol bij het verlichten van een buitenruimte. Buitenspots lenen zich zeer goed voor het maken van sfeerverlichting. Met tuinspots kun je ook uitermate goed elementen in de tuin extra goed uitlichten. De tuinspots laten zicht zeer gericht stralen.  De tuinspots van KS Verlichting worden vaak ingezet voor het aanlichten van bomen. Met een tuinspot kun je bomen of struiken accentueren. Creëer met de tuinspots van KS Verlichting een prachtig licht - en schaduw spel. Bij KS Verlichting leveren we een grote collectie moderne tuinspots. Functioneel & sfeer verhogend. Duurzaam & energiezuinig. 

 
Tuinspot LED

Led tuinspots. Bij KS Verlichting leveren we ook tuinspots met LED techniek. Het voordeel van led is de lange levensduur, de energiezuinigheid en ze zijn milieu vriendelijk. De LED tuinspots zijn functioneel maar geven ook sfeer.  De ‘richtbare’ tuinspots zijn uitermate geschikt om mooie tuinen vol bloemen, struiken, bomen, beelden of een gevel of schutting uit te lichten. Voor accentverlichting zijn de LED tuinspots een ultieme aanvulling op de overige buitenverlichting.  De Garden spike tuinspots van KS Verlichting worden veel gebruikt om meer diepte in de tuin te creëren. Deze LED tuinspot wordt inclusief 2,5 meter snoer, stekker en grondspie geleverd. Plug & Play. 

 

Grondspots

Bij KS Verlichting leveren we een ruime keuze grondspots welke verwerkt kunnen worden in bestrating, hout of grind. Met onze grondspots kun je perfect een terras, pad, trap of vijverrand accentueren. Grondspots geven accentlicht ze hebben een gebundelde lichtstraal en hierdoor een groot lichtbereik. Een groot deel van de grondspots is overrijdbaar en dus geschikt voor gebruik in een oprit. De grondspots van KS Verlichting zijn ook zeer goed toepasbaar als oriëntatieverlichting. Vind de perfecte grondspot bij KS Verlichting.