Menu
Your Cart

Tuin- & grondspots

H: 25 cm B: 6 cm D: 15 cm
Upgrade uw tuinplan met deze zeer fraaie Beamy S tuinspot. De Beamy S is zeer eenvoudig te installeren, plug and play. De spot is voorzien van 2,5 met..
H: 25 cm B: 6 cm D: 15 cm
De Beamy S is een buitengewoon handige gebruiksvriendelijke hoogwaardige kwaliteit LED tuinspot!  De Beamy S wordt inclusief GU10 LED lichtb..
H: 55 cm B: 6 cm D: 15 cm
De Beamy L is een prachtige zwarte tuinspot. Zeer geschikt voor het aanlichten van bomen en of andere objecten in tuinen. De tuinspot is 180..
H: 55 cm B: 6 cm D: 15 cm
De tuinspot Beamy L wordt inclusief 5W LED lichtbron geleverd. De spot wordt geleverd inclusief 2,5 meter snoer en stekker. Deze gebruiksvriendelijke ..
H: 15 cm B: 9.50cm D: 8 cm
De Treebeamer prikspot is een verstelbare (130 graden) LED spot met een strak uiterlijk. De tuinspot heeft een vaste ledmodule 6 x 1 watt LED. Deze pr..
H: 14.50cm B: 10.50cm D: 10.50cm
De Tree beamer prikspot is een verstelbare LED spot met een zwart aluminium behuizing. De tuinspot heeft een vaste ledmodule van 9 watt..
H: 14.50cm B: 10.50cm D: 10.50cm
De Tree beamer prikspot is een verstelbare LED spot met een antraciet aluminium behuizing. De tuinspot heeft een vaste ledmodule van 9 ..
H: 28 cm B: 6 cm D: 6 cm
Upgrade uw tuinplan met deze zeer fraaie LED Pin tuinspot. De LED Pin is zeer eenvoudig te installeren, plug and play. De spot is voorz..
H: 15.50cm
De Vector tuinspot wordt regelmatig toegepast in grote (professionele) projecten. Door zijn hoge lichtopbrengst van 20W (1200 lumen) leent deze spot z..
H: 20 cm B: 9 cm D: 13 cm
De Beamer schijnspot is een buitengewoon handige gebruiksvriendelijke opbouw spot. Zeer geschikt als gevelverlichting, buitenverlichting voor het verl..
H: 20 cm B: 9 cm D: 13 cm
De Beamer is een buitengewoon handige gebruiksvriendelijke LED schijnspot. De Beamer wordt inclusief 5W LED lichtbron geleverd. De schijnspot is 180 g..
H: 26.50cm B: 12 cm D: 12 cm
Tuinstopcontact Zwart DubbelEen handige energiezuil voor buitengebruik. Voorzien van  2 stopcontacten, welke gebruikt kunnen worden als stroomvoo..
H: 26.50cm B: 12 cm D: 12 cm
Een compact RVS tuinstopcontact. Met aan 2 zijden een stopcontact. Zeer gebruiksvriendelijke energiezuil...
H: 15 cm B: 11 cm D: 11 cm
Inbouw grondspot  met een diameter van 10.7 cm. Deze grondspot is voorzien van een GU10 fitting. Geschikt voor een LED of Halogeen lamp, tot maxi..
H: 15 cm B: 11 cm D: 11 cm
Inbouw grondspot  met een diameter van 10.7 cm. Deze grondspot is voorzien van een GU10 fitting. Geschikt voor een LED of Halogeen lamp, tot maxi..
H: 15 cm B: 12 cm D: 12 cm
Exclusieve inbouwverlichting zeer geschikt voor inbouw in de vloer of grond buiten- en binnenshuis. Deze ronde inbouwgrondspot wordt exclusief lichtbr..
H: 15 cm B: 12 cm D: 12 cm
Exclusieve inbouwverlichting zeer geschikt voor inbouw in de vloer of grond buiten- en binnenshuis. Deze ronde inbouwgrondspot wordt exclusief lichtbr..
H: 19 cm B: 14.50cm D: 14.50cm
Deze spot is geschikt voor het aanlichten van bomen tot ongeveer 4 a 5 meter hoogte. Deze vierkante inbouw-grondspot wordt exclusief lichtbron ge..
H: 17.70cm B: 10 cm D: 10 cm
Deze spot is geschikt voor het aanlichten van bomen tot ongeveer 4 a 5 meter hoogte. Deze ronde inbouwgrondspot wordt exclusief lichtbron gelever..
H: 19 cm B: 14.50cm D: 14.50cm
Exclusieve inbouwverlichting zeer geschikt voor inbouw in de vloer of grond buiten- en binnenshuis. Deze ronde inbouwgrondspot wordt exclusief lichtbr..
H: 19 cm B: 14.50cm D: 14.50cm
Exclusieve inbouwverlichting zeer geschikt voor inbouw in de vloer of grond buiten- en binnenshuis. Deze vierkante inbouwgrondspot wordt exc..
H: 22 cm B: 20 cm D: 20 cm
De grondspot rond, KS inbouw spot heeft een doorsnede van 20cm. De grondspot heeft kunststof behuizing, een E27 lamphouder, gehard glas en een RVS rin..
H: 22 cm B: 20 cm D: 20 cm
Grondspot 20 vierkant met E27 lamphouder komt uit de serie exclusieve inbouwverlichting. Deze KS inbouw grondspot is zowel voor binnen als buitenshuis..
H: 15 cm B: 11 cm D: 11 cm
Een zeer hoge kwaliteit grondspot van KS Verlichting voor een ongekend lage prijs. Deze inbouw grondspot, met een breedte van 11 cm, is voorzien van e..
H: 7 cm B: 12 cm D: 12 cm
Deze grondspot van KS Verlichting kenmerkt zich naast de hoge kwaliteit en de hoge IP waarde (waterbestendigheid) door een tweetal eigenschappen. ..
H: 24.50cm B: 22.50cm D: 22.50cm
Je tuin of huis verlichten met een stijlvolle grondspot? Deze mooie grond inbouwspot Ø 22,5 met zware RVS afdekring is daarvoor de juiste keuze. Met d..
B: 9 cm D: 9 cm
Inbouw Grondspot, exclusieve inbouwverlichting zeer geschikt voor inbouw in de vloer of grond buiten- en binnenshuis. Deze ronde inbouwgrondspot wordt..
H: 9 cm B: 8 cm D: 8 cm
Inbouw grondspot inclusief 3W COB Led. COB staat voor chips on board wat letterlijk ledjes aan boord betekend. De COB leds zijn veel krachtiger omdat ..
H: 9 cm B: 8 cm D: 8 cm
Deze  Mini Square led inbouw grondspot met ronde RVS 316 cover is zeer geschikt voor het uitlichten van bomen, gevels en ornamenten of markering ..
H: 10.50cm B: 14.50cm D: 14.50cm
De Maxi grondspot is de spot bij uitstek voor het gebruik van aanlichten van grote bomen of gebouwen, dankzij de krachtige 20W ingebouwde LED lichtbro..
H: 27.80cm B: 32 cm D: 4.50cm
De wandspot Delta is uitstekend geschikt voor het aanlichten van bijvoorbeeld uw gevel. Tevens kan deze wandspot ook als plafond- of tuinspot toegepas..
H: 23 cm B: 21 cm D: 3.70cm
De wandspot Alpha is uitstekend geschikt voor het aanlichten van bijvoorbeeld uw gevel. Tevens kan deze wandspot ook als plafond- of tuinspot toegepas..
H: 4 cm B: 20 cm D: 20 cm
Geschikt voor elke aanleg- of loopsteiger en vlonder/vlonderterras, maar ook toepasbaar op de oprit, oprijlaan, tuinpad, etc. Perfect oriëntatielicht ..
H: 4 cm B: 20 cm D: 20 cm
Geschikt voor elke aanleg- of loopsteiger en vlonder/vlonderterras, maar ook toepasbaar op de oprit, oprijlaan, tuinpad, etc, perfect oriëntatielicht ..
H: 45 cm B: 13 cm D: 13 cm
De Fiss tuinlamp is een modern strak vormgegeven staande buitenlamp uitgevoerd met 2 stopcontacten. De behuizing is gemaakt van RVS en de tuinlamp hee..
1 - 35 van 35 mooie producten

Buitenverlichting tuinspots & grondspots

Tuinspots en grondspots spelen een belangrijke rol bij het verlichten van een buitenruimte. Buitenspots lenen zich zeer goed voor het maken van sfeerverlichting. Met tuinspots kun je ook uitermate goed elementen in de tuin extra goed uitlichten. De tuinspots laten zicht zeer gericht stralen.  De tuinspots van KS Verlichting worden vaak ingezet voor het aanlichten van bomen. Met een tuinspot kun je bomen of struiken accentueren. Creëer met de tuinspots van KS Verlichting een prachtig licht - en schaduw spel. Bij KS Verlichting leveren we een grote collectie moderne tuinspots. Functioneel & sfeer verhogend. Duurzaam & energiezuinig. 

 
Tuinspot LED

Led tuinspots. Bij KS Verlichting leveren we ook tuinspots met LED techniek. Het voordeel van led is de lange levensduur, de energiezuinigheid en ze zijn milieu vriendelijk. De LED tuinspots zijn functioneel maar geven ook sfeer.  De ‘richtbare’ tuinspots zijn uitermate geschikt om mooie tuinen vol bloemen, struiken, bomen, beelden of een gevel of schutting uit te lichten. Voor accentverlichting zijn de LED tuinspots een ultieme aanvulling op de overige buitenverlichting.  De Garden spike tuinspots van KS Verlichting worden veel gebruikt om meer diepte in de tuin te creëren. Deze LED tuinspot wordt inclusief 2,5 meter snoer, stekker en grondspie geleverd. Plug & Play. 

 

Grondspots

Bij KS Verlichting leveren we een ruime keuze grondspots welke verwerkt kunnen worden in bestrating, hout of grind. Met onze grondspots kun je perfect een terras, pad, trap of vijverrand accentueren. Grondspots geven accentlicht ze hebben een gebundelde lichtstraal en hierdoor een groot lichtbereik. Een groot deel van de grondspots is overrijdbaar en dus geschikt voor gebruik in een oprit. De grondspots van KS Verlichting zijn ook zeer goed toepasbaar als oriëntatieverlichting. Vind de perfecte grondspot bij KS Verlichting.