Menu
Your Cart

Tuin- & grondspots

Buitenverlichting tuinspots & grondspots

Tuinspots en grondspots spelen een belangrijke rol bij het verlichten van een buitenruimte. Buitenspots lenen zich zeer goed voor het maken van sfeerverlichting. Met tuinspots kun je ook uitermate goed elementen in de tuin extra goed uitlichten. De tuinspots laten zicht zeer gericht stralen.  De tuinspots van KS Verlichting worden vaak ingezet voor het aanlichten van bomen. Met een tuinspot kun je bomen of struiken accentueren. Creëer met de tuinspots van KS Verlichting een prachtig licht - en schaduw spel. Bij KS Verlichting leveren we een grote collectie moderne tuinspots. Functioneel & sfeer verhogend. Duurzaam & energiezuinig. 

 
Tuinspot LED

Led tuinspots. Bij KS Verlichting leveren we ook tuinspots met LED techniek. Het voordeel van led is de lange levensduur, de energiezuinigheid en ze zijn milieu vriendelijk. De LED tuinspots zijn functioneel maar geven ook sfeer.  De ‘richtbare’ tuinspots zijn uitermate geschikt om mooie tuinen vol bloemen, struiken, bomen, beelden of een gevel of schutting uit te lichten. Voor accentverlichting zijn de LED tuinspots een ultieme aanvulling op de overige buitenverlichting.  De Garden spike tuinspots van KS Verlichting worden veel gebruikt om meer diepte in de tuin te creëren. Deze LED tuinspot wordt inclusief 2,5 meter snoer, stekker en grondspie geleverd. Plug & Play. 

 

Grondspots

Bij KS Verlichting leveren we een ruime keuze grondspots welke verwerkt kunnen worden in bestrating, hout of grind. Met onze grondspots kun je perfect een terras, pad, trap of vijverrand accentueren. Grondspots geven accentlicht ze hebben een gebundelde lichtstraal en hierdoor een groot lichtbereik. Een groot deel van de grondspots is overrijdbaar en dus geschikt voor gebruik in een oprit. De grondspots van KS Verlichting zijn ook zeer goed toepasbaar als oriëntatieverlichting. Vind de perfecte grondspot bij KS Verlichting.


H: 25 cm B: 6 cm D: 15 cm
Upgrade uw tuinplan met deze zeer fraaie Beamy S tuinspot. De Beamy S is zeer eenvoudig te installeren, plug and play. De spot is voorzien van 2,5 met..
H: 25 cm B: 6 cm D: 15 cm
De Beamy S is een buitengewoon handige gebruiksvriendelijke hoogwaardige kwaliteit LED tuinspot!  De Beamy S wordt inclusief GU10 LED lichtb..
H: 55 cm B: 6 cm D: 15 cm
De Beamy L is een prachtige zwarte tuinspot. Zeer geschikt voor het aanlichten van bomen en of andere objecten in tuinen. De tuinspot is 180..
H: 55 cm B: 6 cm D: 15 cm
De tuinspot Beamy L wordt inclusief 5W LED lichtbron geleverd. De spot wordt geleverd inclusief 2,5 meter snoer en stekker. Deze gebruiksvriendelijke ..
H: 20 cm B: 9 cm D: 13 cm
De Beamer is een buitengewoon handige gebruiksvriendelijke LED schijnspot. De Beamer wordt excl. lichtbron geleverd. De schijnspot is 180 graden kante..
H: 20 cm B: 9 cm D: 13 cm
De Beamer is een buitengewoon handige gebruiksvriendelijke LED schijnspot. De Beamer wordt inclusief 5W LED lichtbron geleverd. De schijnspot is 180 g..
H: 16 cm B: 11.50cm D: 11.50cm
De Vector tuinspot wordt regelmatig toegepast in grote (professionele) projecten. Door zijn hoge lichtopbrengst van 20W (1200 lumen) leent deze spot z..
H: 28 cm B: 6 cm D: 6 cm
Upgrade uw tuinplan met deze zeer fraaie LED Pin tuinspot. De LED Pin is zeer eenvoudig te installeren, plug and play. De spot is voorz..
H: 15 cm B: 9.50cm D: 8 cm
De Treebeamer prikspot is een verstelbare (130 graden) LED spot met een zwarte aluminium behuizing. De tuinspot heeft een vaste ledmodu..
H: 15 cm B: 9.50cm D: 8 cm
De Treebeamer prikspot is een verstelbare (130 graden) LED spot met een strak uiterlijk. De tuinspot heeft een vaste ledmodule 6 x 1 watt LED. Deze pr..
H: 4 cm B: 12 cm D: 12 cm
De Puck solar 7411 is een grondspot met solar paneel. Wordt geleverd in een handige display box (24 st.) De LED lichtbron in deze grondspot is voorzie..
H: 15 cm B: 10.70cm D: 14.50cm
Inbouw grondspot  met een diameter van 10.7 cm. Deze grondspot is voorzien van een GU10 fitting. Geschikt voor een LED of Halogeen lamp, tot maxi..
H: 15 cm B: 10.70cm D: 14.50cm
Inbouw grondspot  met een diameter van 10.7 cm. Deze grondspot is voorzien van een GU10 fitting. Geschikt voor een LED of Halogeen lamp, tot maxi..
H: 8 cm B: 9 cm D: 8 cm
Inbouw grondspot inclusief 3W COB Led. COB staat voor chips on board wat letterlijk ledjes aan boord betekend. De COB leds zijn veel krachtiger omdat ..
H: 10 cm B: 14 cm D: 14 cm
De Maxi grondspot is de spot bij uitstek voor het gebruik van aanlichten van grote bomen of gebouwen, dankzij de krachtige 20W ingebouwde LED lichtbro..
H: 15.50cm B: 0 cm D: 0 cm
Exclusieve inbouwverlichting zeer geschikt voor inbouw in de vloer of grond buiten- en binnenshuis. Deze ronde inbouwgrondspot wordt exclusief lichtbr..
H: 8 cm B: 12 cm D: 12 cm
Deze grondspot van KS Verlichting kenmerkt zich naast de hoge kwaliteit en de hoge IP waarde (waterbestendigheid) door een tweetal eigenschappen. ..
H: 6 cm B: 6 cm D: 10 cm
Deze kleine Micro Round Led grondspot (Ø6cm) is voorzien van hoogwaardig RVS 316 ring en gehard overrijdbaar glas, maximale belasting 2.000kg, ..
H: 10 cm B: 15 cm D: 15 cm
Inbouw grondspot, Pro spot rond is een high quality grondspot. Voor verwerking in uw terras of straatwerk is deze RVS GX53 ronde inbouw grondspot zeer..
H: 19 cm B: 14.50cm D: 14.50cm
Exclusieve inbouwverlichting zeer geschikt voor inbouw in de vloer of grond buiten- en binnenshuis. Deze ronde inbouwgrondspot wordt exclusief lichtbr..
H: 35 cm B: 27 cm D: 27 cm
Professionele spotlights van KS Verlichting. Deze grondspot rond is geschikt voor in de vloer of grond buiten- en binnenshuis. De grondspot heeft een ..
H: 22 cm B: 20 cm D: 20 cm
Deze KS inbouw spot rond heeft een doorsnede van 20cm. De inbouw grondspot heeft een E27 lamphouder en is hierdoor LED geschikt. De grondspot heeft e..
H: 15 cm B: 11 cm D: 11 cm
Een zeer hoge kwaliteit grondspot van KS Verlichting voor een ongekend lage prijs. Deze inbouw grondspot, met een breedte van 11 cm, is voorzien van e..
H: 8.80cm B: 8.80cm D: 8 cm
Deze  Mini Square led inbouw grondspot met ronde RVS 316 cover is zeer geschikt voor het uitlichten van bomen, gevels en ornamenten of markering ..
H: 6.30cm B: 6.30cm D: 10 cm
Deze kleine Micro Square Led grondspot (Ø6cm) is voorzien van hoogwaardig RVS 316 ring en gehard overrijdbaar glas, maximale belasting 2.000kg,..
H: 19 cm B: 14.50cm D: 14.50cm
Exclusieve inbouwverlichting zeer geschikt voor inbouw in de vloer of grond buiten- en binnenshuis. Deze ronde inbouwgrondspot wordt exclusief lichtbr..
H: 10 cm B: 15 cm D: 15 cm
De High quality grondspot is perfect voor verwerking in uw terras of straatwerk. Deze inbouw grondspot heeft een kunststof behuizing en zijn gemakkeli..
H: 22 cm B: 20 cm D: 20 cm
Grondspot 20 vierkant met E27 lamphouder komt uit de serie exclusieve inbouwverlichting. Deze KS inbouw grondspot is zowel voor binnen als buitenshuis..
H: 27.80cm B: 32 cm D: 4 cm
De wandspot Delta is uitstekend geschikt voor het aanlichten van bijvoorbeeld uw gevel. Tevens kan deze wandspot ook als plafond- of tuinspot toegepas..
H: 23 cm B: 21 cm D: 3 cm
De wandspot Alpha is uitstekend geschikt voor het aanlichten van bijvoorbeeld uw gevel. Tevens kan deze wandspot ook als plafond- of tuinspot toegepas..
1 - 30 van 30 mooie producten