Menu
Your Cart

Over ons

KS Verlichting BV

Korenmarkt 8

1681 PB Zwaagdijk-Oost
The Netherlands

+31 (0)228 56 66 90
info@ks-verlichting.nl

 

Openingstijden

ma t/m vr 8.00 - 17.30 uur
zaterdag 10.00 - 16.00 uur

 

Klantenservice

De klantenservice is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.30 - 17.00 uur


Over ons

 

KS Verlichting is een succesvol familiebedrijf dat een uniek totaal concept uitvoert op het gebied van exclusieve buitenverlichting en tuinornamenten. De onderneming staat al 40 jaar bekend als dé specialist op het gebied van historische en moderne buitenverlichting. Met het gehele KS team zijn wij constant in beweging om nieuwe armaturen te ontwerpen en produceren evenals historisch vormgegeven verlichting nieuw leven in te blazen. Voorwaarden voor onze ontwerpen zijn tijdloosheid, duurzaamheid, exclusiviteit, uitstraling en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij produceren in de stijlcategorieën klassiek landelijk, semi klassiek levendig en modern design.

 
Maatwerk behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wij fabriceren custom made. U kunt uit de volgende materialen een keuze maken: koper, brons, gietijzer, giet aluminium of messing. Ons team van vakspecialisten denkt graag met u mee om samen tot een uitvoering te komen die geheel naar wens is. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.
 
KS Verlichting biedt het grootste assortiment buitenverlichting in Nederland. In de showroom van ruim 1500m² treft u alle buiten- en tuinverlichting gepresenteerd. Meer dan duizend modellen buitenverlichting en tuin gerelateerde producten, overzichtelijk gepresenteerd in stijl en klasse, type en vorm.
 
De huidige collectie bestaat uit meer dan 1500 modellen voor privé, zoals huis en tuin, voor restaurant, horeca en recreatie, voor stadsverlichting, gemeenten en parken, in iedere stijl. De nieuwste technieken worden op de productievloer toegepast. De mooiste lampen worden geproduceerd. Kenmerken voor KS producten zijn: tijdsloosheid, duurzaamheid, functionaliteit, exclusiviteit, stijl, vormgeving, uitstraling en natuurlijk de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De buitenverlichting van KS brengt niet alleen licht, maar is tijdloos en draagt zichtbaar bij aan de verfraaiing van de omgeving.

 


Bezoek onze winkel met showroom

 

Met 1500 m² heeft KS Verlichting de grootste buitenverlichtingswinkel van Nederland. Een groot deel van ons assortiment kunt u hier bekijken en bijna alles is direct uit voorraad leverbaar.

 
Onze winkel met showroom ligt aan de provinciale weg N307 tussen Hoorn en Enkhuizen in Noord-Holland. Dit is op 15 minuten rijafstand vanaf de afslag Hoorn-Noord aan de A7 of 15 minuten rijden vanaf Enkhuizen.
 
De showroom/winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.


Made by hand
Made by hand

CONSUMENTEN WEBSHOP

Voor de meest uitgebreide collectie gaat u naar de KS Verlichting Premium dealer.

 

  

BLADER DOOR ONZE CATALOGUS


Welkom in de wereld van KS Verlichting! Blader door onze digitale catalogus en maak kennis met onze binnen- en buitenverlichting.