Menu
Your Cart

Over ons


KS Verlichting

 

KS Verlichting is een succesvol familiebedrijf dat een uniek totaal concept uitvoert op het gebied van exclusieve buitenverlichting en tuinornamenten. De onderneming staat al 40 jaar bekend als dé specialist op het gebied van historische en moderne buitenverlichting. Met het gehele KS team zijn wij constant in beweging om nieuwe armaturen te ontwerpen en produceren evenals historisch vormgegeven verlichting nieuw leven in te blazen. Voorwaarden voor onze ontwerpen zijn tijdloosheid, duurzaamheid, exclusiviteit, uitstraling en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij produceren in de stijlcategorieën klassiek landelijk, semi klassiek levendig en modern design.

 
Maatwerk behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wij fabriceren custom made. U kunt uit de volgende materialen een keuze maken: koper, brons, gietijzer, giet aluminium of messing. Ons team van vakspecialisten denkt graag met u mee om samen tot een uitvoering te komen die geheel naar wens is. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.
 
KS Verlichting biedt het grootste assortiment buitenverlichting in Nederland. In de showroom van ruim 1500m² treft u alle buiten- en tuinverlichting gepresenteerd. Meer dan duizend modellen buitenverlichting en tuin gerelateerde producten, overzichtelijk gepresenteerd in stijl en klasse, type en vorm.
 
De huidige collectie bestaat uit meer dan 1500 modellen voor privé, zoals huis en tuin, voor restaurant, horeca en recreatie, voor stadsverlichting, gemeenten en parken, in iedere stijl. De nieuwste technieken worden op de productievloer toegepast. De mooiste lampen worden geproduceerd. Kenmerken voor KS producten zijn: tijdsloosheid, duurzaamheid, functionaliteit, exclusiviteit, stijl, vormgeving, uitstraling en natuurlijk de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De buitenverlichting van KS brengt niet alleen licht, maar is tijdloos en draagt zichtbaar bij aan de verfraaiing van de omgeving. De brievenbus collectie van KS verlichting is uniek en verkrijgbaar in onder andere steen, aluminium en RVS.

 

Hoe het begon

Hoe het begon... Kees Schouten reist voor zijn werk regelmatig naar Engeland. Tijdens één van zijn vele bezoeken maken de prachtige oude gietijzeren 'gas'straat lantaarns een grote indruk op hem. Met de komst van de elektriciteit, een revolutionaire ontwikkeling, werden deze mooie antieke oude lantaarns overbodig. Een uitgelezen kans voor de jonge entrepreneur. Hij kocht de oude lantaarns van de Engelse spoorwegen en specialiseerde zich in het opknappen en restaureren. Met zijn ondernemend pionierschap bouwde hij zijn bedrijf uit tot een succesvolle onderneming. Hij zal niet hebben gedacht dat zijn onderneming zou uitgroeien tot het prachtige unieke familiebedrijf dat KS Verlichting nu is. Kees heeft samen met zijn vrouw de basis gelegd voor een zeer succesvol familiebedrijf.

 

KS Verlichting vandaag

De aanvankelijke toespitsing op de antieke historische lantaarns heeft zich ontwikkeld tot een uniek zeer breed assortiment 'commerciële' buitenverlichting, tuinverlichting en binnenverlichting. In Nederland hebben veel dorpen en steden een historisch karakter en daar heeft klassieke gevel- en straatverlichting nog vaak de voorkeur. Michel en Frank Schouten, de zonen van Kees, zijn met de verlichting opgegroeid en van jongs af aan betrokken geweest bij het bedrijf. Zij hebben de collectie nostalgische klassiek verlichtingsarmaturen uitgebreid met meer hedendaags stijlvol strak klassieke buitenlampen, moderne wandverlichting en tuinverlichting. Dutch Design
 

Met een assortiment van ruim 1500 modellen is KS Verlichting vandaag de dag een totaalleverancier voor buiten, tuin- en straatverlichting. Met verlichtingsarmaturen voor huis, tuin, restaurant, recreatie, gemeenten & parken. Voor grote en kleine projecten. Van budget tot high end buitenverlichting. In alle stijlen van klassiek tot modern. De uitgebreide collectie van KS Verlichting biedt voor iedere woonstijl de juiste verlichting. Onze collectie kent veel productfamilies waardoor verlichting uitgebreid met elkaar te combineren is om zo tot een prachtig prachtig totaalplaatje te komen en de gewenste sfeer te creëren. Bij KS Verlichting werken we met passie voor verlichting  en zijn we continu in beweging om nieuwe armaturen te produceren. Bij de ontwikkeling van nieuwe modellen staan duurzaamheid, circulariteit, exclusiviteit, uitstraling en ook de prijs/kwaliteitsverhouding centraal. Er wordt gewerkt met hoogwaardige materialen. Bij alle KS verlichtingsarmaturen kunnen led technieken worden toegepast. Wij geven de eindgebruiker de ruimte voor maximale flexibiliteit om te kiezen voor een lichtbron naar keuze en smaak toe te passen. 

 

Bezoek onze winkel met showroom

Met 1500 m² heeft KS Verlichting de grootste buitenverlichtingswinkel van Nederland. Een grote showroom met de mooiste collectie exclusieve buitenverlichting. Een groot deel van ons assortiment kunt u hier bekijken en bijna alles is direct uit voorraad leverbaar. Wij helpen graag met het maken van de juiste keuze buitenverlichting voor uw project. In onze showroom of bij u thuis of op de zaak. KS Verlichting is uw partner voor buitenverlichting & tuinverlichting. 

 
Onze winkel met showroom ligt aan de provinciale weg N307 tussen Hoorn en Enkhuizen in Noord-Holland. Dit is op 15 minuten rijafstand vanaf de afslag Hoorn-Noord aan de A7 of 15 minuten rijden vanaf Enkhuizen.


KS Verlichting BV

Korenmarkt 8

1681 PB Zwaagdijk-Oost
The Netherlands

+31 (0)228 56 66 90
info@ks-verlichting.nl

 

Openingstijden

ma t/m vr 8.00 - 17.30 uur
zaterdag 10.00 - 16.00 uur

 

Klantenservice

De klantenservice is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.30 - 17.00 uur

Made by hand
Made by hand

CONSUMENTEN WEBSHOP

Voor de meest uitgebreide collectie gaat u naar de KS Verlichting Premium dealer.

 

  

BLADER DOOR ONZE CATALOGUS


Welkom in de wereld van KS Verlichting! Blader door onze digitale catalogus en maak kennis met onze binnen- en buitenverlichting.