Menu
Your Cart

Buitenverlichting

Buitenverlichting en meer...

Bij KS Verlichting produceren we kwaliteitsverlichting voor iedereen. De kwaliteits buitenverlichting van KS wordt voor het overgrote deel geheel in eigen beheer gefabriceerd. Al meer dan 40 jaar produceren we bij KS Verlichting de mooiste sfeervolle, functionele en decoratieve buitenverlichting. Handmade! Met de hand vervaardigde buitenverlichting van hoogwaardige materialen.  We streven bij KS Verlichting naar een perfecte combinatie van vormgeving, materiaal en functionaliteit.  Doordat we bij KS Verlichting het volledige productieproces in eigen hand houden zijn wij in staat altijd een kwaliteitsproduct af te leveren. Bij KS Verlichting leveren we een uniek totaal concept. Alle soorten en maten buitenverlichting! Een brede collectie klassiek landelijke gevelverlichting, strak moderne wandverlichting, wandspots, tuinverlichting klassiek of modern, tuin- en grondspots en nog veel meer... een diversiteit aan stijlen, unieke items. Naast ons 'standaard assortiment' produceren we ook Custom-made buitenverlichting. Echte Hollandse kwaliteitsverlichting koop je bij KS Verlichting. 

 

Buitenverlichting voor iedereen!

Buitenverlichting van KS Verlichting is beeldbepalend. KS Verlichting is marktleider op het gebied van commerciële buitenverlichting. Alle soorten en maten buitenverlichting vind je bij KS Verlichting. Van de grote straatlantaarns tot stoere muurlampen. Buitenverlichting in een klassiek, landelijke stijl, gevelverlichting, wandverlichting modernstrak & modern, tuinverlichting modern, tuinspots en grondspots, buitenverlichting met sensor, stallampen en boerderijlampen, scheepslampen & maritiem, buitenverlichting plafond en verandalampen, buitenverlichting zonne-energie en natuurlijk alle accessoires en onderdelen voor buitenverlichting. Je vindt het bij KS Verlichting. Buitenlampen in alle stijlen, vormen en maten. De buitenverlichtingscollectie van KS Verlichting bestaat uit meer dan 2500 modellen. Functionele, sfeervolle en accentverlichting. De buitenverlichting van KS Verlichting brengt niet alleen licht! De verlichting is tijdloos en draagt zichtbaar bij aan de verfraaiing van de omgeving. Bij KS Verlichting helpen we je graag bij het kiezen van de juiste buitenlamp - buitenverlichting. De belangrijkste vraag is in principe, waar wordt de buitenverlichting voor gebruikt. Als oprit verlichting, tuinpad verlichting, gevelverlichting, om de schutting te verlichten, om de carport te verlichten, de veranda van licht te voorzien, verlichting voor de veiligheid, functionele verlichting of juist voor sfeer. Voor huis, tuin, horeca, recreatie, stadsverlichting, gemeenten & parken. Bij KS Verlichting kun je gegarandeerd de juiste buitenverlichting vinden. Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek samen met één van onze lichtspecialisten welke stijl het beste bij uw project past. Buitenverlichting voor professioneel en particulier gebruik. Hoge kwaliteit verlichting voor buiten voor scherpe prijzen. Voor al uw projecten de juiste buiten verlichting. Diversiteit aan stijlen; krachtig en stijlvol, stijlvol en elegantie, strak en authentiek, charmant en landelijk. Maak een statement met buitenverlichting van KS Verlichting. KS Verlichting voor iedereen! Voor kleine en grote verlichtingsprojecten. Bij KS Verlichting ontwerpen, produceren en leveren we kwaliteitsvolle en betaalbare buitenverlichting. Het grootste assortiment buitenverlichting in Nederland. 


Made by hand
Made by hand

CONSUMENTEN WEBSHOP

Voor de meest uitgebreide collectie gaat u naar de KS Verlichting Premium dealer.

 

  

BLADER DOOR ONZE CATALOGUS


Welkom in de wereld van KS Verlichting! Blader door onze digitale catalogus en maak kennis met onze binnen- en buitenverlichting.