Menu
Your Cart

Binnenverlichting

Binnenverlichting van stoere industriële spot tot prachtige sierlijke kroonluchter


Ook voor binnenverlichting kunt je bij KS Verlichting terecht. Mooie verlichting voor binnen. Binnenverlichting voor horeca, hotel, restaurant, kantoor of de woning. Als basis verlichting, sfeer verlichting of accentverlichting is er bij KS verlichting binnenverlichting in alle stijlen zowel klassiek als trendy of industrieel vormgegeven binnenverlichting. Onder andere plafondspots, wandspots, muurspots zowel inbouw als opbouw, hanglampen, fabriekslampen, pendelarmaturen, plafonnière verlichting, plafondlampen, kettinglampen, kroonluchters, tafellampen, staande vloerlampen & wandlampen te bestellen.  Bijna alle binnenverlichting, in diverse stijlen, industrieel, klassiek, landelijk, vintage, retro, modern & trendy, is direct uit voorraad leverbaar. Heeft u de prachtige collectie Satellite lampen al gezien? Trendy binnenverlichting met een industriële look. KS kwaliteitsverlichting voor een lage prijs.


Verlichting de schakel tussen binnen en buiten

Bij KS verlichting shop je alle verlichting voor kleine en grote projecten. Verlichting voor binnen maar bovenal ook verlichting voor buiten. Buitenverlichting geeft extra karakter aan een woning en aan het ontwerp van de tuin.  Stijlvolle, traditionele en exclusieve buitenverlichting en klassieke of moderne tuinverlichting. De buitenverlichting van KS Verlichting is stijlvol en effectief. Functionele verlichting, accentverlichting en sfeerverlichting, volledig volgens de laatste trends. Bij KS zijn we continue in beweging om nieuwe armaturen te ontwerpen en produceren, evenals historisch vormgegeven verlichting nieuw leven in te blazen. Voorwaarden voor onze ontwerpen zijn; duurzaamheid, exclusiviteit, uitstraling en een uitstekende prijs - kwaliteitsverhouding. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten met de best mogelijke afwerking, volledig vervaardigd in eigen beheer. Bekijk onze complete collectie buitenverlichting hier. Bij KS Verlichting produceren we kwaliteitsverlichting voor iedereen. Al meer dan 45 jaar! We streven naar een perfecte combinatie van vormgeving, materiaal en functionaliteit. We leveren een uniek totaal concept. Verlichting in alle soorten en maten. Een brede collectie klassiek landelijke gevelverlichting, strak moderne buitenlampen, tuinverlichting klassiek of modern, bijzonder praktische tuinspots, schijnwerpers en grondspots. Echte Hollandse kwaliteitsverlichting. 


Beeldbepalende verlichting

Bij KS Verlichting vind je buitenlampen in alle stijlen en maten. Voor elk lichtproject de juiste oplossing. Van grote straatlantaarns tot moderne stoere wandverlichting. Voor grote en kleine verlichtingsprojecten. Bij KS Verlichting ontwerpen, produceren en leveren we kwaliteitsvolle en betaalbare buitenverlichting. Het grootste assortiment buitenverlichting in Nederland. Buitenverlichting van KS Verlichting is beeldbepalend. We zijn dan ook marktleider op het gebied van commerciële buitenverlichting. Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek samen met één van onze lichtspecialisten welke stijl het beste bij het project past. Buitenverlichting voor professioneel en particulier gebruik, hoge kwaliteitsverlichting voor binnen en buiten voor scherpe prijzen. Voor alle projecten de juiste verlichting. Diversiteit aan stijlen; krachtig en stijlvol, stijlvol en elegantie, strak en authentiek, charmant en landelijk. Maak een statement met buitenverlichting van KS Verlichting.

  

Niet de binnenverlichting gevonden die u zoekt?

Bent u op zoek naar een specifiek model binnen - of buitenverlichting, laat het ons weten. Bij KS Verlichting fabriceren wij regelmatig custom-made. We zijn een productiebedrijf dat het hele productie-traject van A t/m Z beheert. Mede hierdoor wordt het mogelijk om ook maatwerk verlichtingsarmaturen te produceren. Mocht u meer informatie wensen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. 
Ons team begrijpt als geen ander hoe de ontwerpen omgezet moeten worden naar maatwerk verlichtingsarmaturen van de hoogste kwaliteit. Uiteraard is maatwerk ook mogelijk. Wij fabriceren regelmatig custom-made. Wij leveren verlichtingsarmaturen voor huis, tuin, restaurant & recreatie en diverse projecten voor onder andere gemeenten & parken. KS Verlichting is een begrip op het gebied van exclusieve en unieke hoogwaardige kwaliteit klassieke en moderne buitenverlichting. De specialist in buitenverlichting in alle stijlen van klassiek tot modern. Gevelarmaturen en lantaarnpalen voor grote en kleine projecten in alle prijsklassen. In alle lantaarns kunnen moderne lichttechnieken, welke voldoen aan de laatste normen voor verlichting, worden ingebouwd. Wij volgen nauwgezet alle ontwikkelingen op het gebied van lichttechniek. Met betrekking tot de lichttechniek wordt vooral rekening gehouden met de duurzaamheid, functionaliteit en energiezuinigheid. Bekijk ons veelzijdige assortiment buitenverlichting online of in onze showroom. Mocht u een bezoek aan onze showroom of fabriek wensen dan verzoeken wij u vriendelijk hier een afspraak voor te maken. U bent van harte welkom! Kom langs en laat u inspireren en adviseren.