Menu
Your Cart

Accessoires & onderdelen

Buitenverlichting Accessoires - Onderdelen

Bent u op zoek naar een onderdeel of een accessoire voor uw buitenverlichting. Bij KS Verlichting kunt u ook terecht voor losse glazen en onderdelen voor uw KS buitenlampen. Bij KS Verlichting leveren we niet alleen alle soorten en maten buitenverlichting en tuinverlichting. Ook voor het plaatsen en monteren van buitenverlichting kunt u bij KS Verlichting terecht. We leveren praktische tuin-stopcontacten, plafondhaken, porseleinen fittingen, fundatie grond spies voor het gemakkelijk plaatsen van uw buitenverlichting en tuinverlichting.  KS Verlichting voor meer dan licht alleen...
 
Vindt u niet wat u zoekt in onze website. Neemt u dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag!
 

Tuinaccessoires

De bijbehorende accessoires voor het gebruik van buitenverlichting en tuinverlichting. Zoals bijvoorbeeld de handige buiten stopcontacten om de verlichting van stroom te voorzien. De tuinstopcontacten van KS Verlichting zijn super handig in gebruik met de beamy en garden spike tuinspots. Plug & Play. De benodigde montage en verankering producten voor het plaatsen van de tuinverlichting, zoals betonblokken of grondspie (pin).

Buitenverlichting

Bij KS Verlichting produceren we kwaliteitsverlichting voor binnen en buitenshuis voor elk budget. Voor grote en kleine projecten. De buitenverlichting van KS Verlichting is beeldbepalend. We zijn al jarenlang marktleider op het gebied van commerciële buitenverlichting. We leveren verlichting voor buiten voor grote projecten maar natuurlijk ook voor de kleinere projecten. We leveren een uniek totaal assortiment buitenverlichting. Alle stijlen van landelijk klassiek tot industrieel modern design worden in ons assortiment buitenverlichting vertegenwoordigd. De buitenverlichtingscollectie bestaat uit meer dan 2500 modellen verlichting. Functionele verlichting, sfeervolle verlichting en accentverlichting. De verlichting van KS brengt niet alleen licht! Onze verlichting is tijdloos en draagt zichtbaar bij aan de verfraaiing van het exterieur. Voor alle projecten is de juiste buitenverlichting beschikbaar. En vindt u niet de verlichting die u zoekt? We maken ook custom-made buitenverlichting. Vind bij KS gegarandeerd de verlichting welke het beste bij uw project past. Voor meer informatie over onze producten of wilt u een offerte aanvragen? Onze verlichtingsspecialisten helpen u graag!