Menu
Your Cart

Decoratie

Tuinverlichting trends

Bij KS Verlichting houden we ons al ruim 45 jaar bezig met buitenverlichting en tuinverlichting. We ontwerpen, produceren en verkopen al jaren de mooiste verlichtingsarmaturen voor grote en kleine projecten. Voor de laatste tuinverlichting trends ben je bij ons dan ook gegarandeerd aan het juiste adres. Passende verlichting voor elk exterieur. Van Limited editions tot factory customs. On trend verlichting en de beste basics bestel je bij KS Verlichting. Tuinverlichting voor professioneel en particulier gebruik. KS Verlichting is totaalleverancier op het gebied van buitenverlichting en tuinverlichting.


Extra Uitgelicht LICHTSNOEREN

Lichtsnoeren zijn vandaag de dag een echte trend! Een bijzonder stijlvolle lichtoplossing. Onze KS lichtsnoeren worden echt niet alleen voor feestjes toegepast. De snoeren met heldere of gekleurde lampjes worden steeds vaker aan een tuinplan toegevoegd. Instant sfeer! De lichtsnoeren zijn uitermate gebruiksvriendelijk. De lichtsnoeren zijn eenvoudig op te hangen, makkelijk te koppelen, voor als je meer meters lichtsnoer wilt gebruiken. Snel een gezellige sfeer creëren! Onze KS lichtsnoeren zijn multi inzetbaar. De mooiste lichtsnoeren vind je gegarandeerd bij KS Verlichting. Voor huis, tuin, horeca en recreatie. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment lichtslingers. Gebruik voor meer informatie, onze chat, mail of bel! We helpen graag met het maken van de juiste keuze.   


Ruime keuze tuinverlichting

Ons KS team van vakspecialisten heeft echt passie voor verlichting en dat is te zien aan onze prachtige collectie tuinverlichting. Bij KS zijn we altijd druk met het ontwerpen van mooie nieuwe armaturen. Wij vinden het belangrijk dat onze armaturen duurzaam zijn en de lichttechniek energiezuinig. Bezig met een project en op zoek naar verlichting? KS Verlichting is absoluut het juiste adres voor alle soorten buitenverlichting en tuinverlichting. 

We produceren bij KS tuinverlichting in diverse stijlen. Hedendaags klassiek, jong wonen, tijdloos modern, bohemian ‘nature trend’, Italian design, landelijk wonen, urban of industrieel. Voor elk project, in elke stijl, grote of kleine projecten vind je bij KS Verlichting de juiste verlichtingsarmaturen. Door de vele combinatiemogelijkheden is alles perfect naar wens voor uw project op elkaar af te stellen. En heeft u de behoefte aan meer informatie? Onze verlichtingsspecialisten helpen u graag met het maken van de juiste keuze. 

Op zoek naar moderne tuinlampen, tuinspots of grondspots, bolvormige tuinlampen, inbouw wandverlichting, klassieke tuinlampen, hoge buitenlantaarns of lage terras lantaarns, strakke tuinverlichting. We produceren bij KS meer dan 2500 verschillende modellen buitenverlichting. Tuinverlichting passend bij de architectuur van het huis of pand. Alle soorten en maten tuinverlichting. Verlichting voor het verlichten van de oprit, voetpadverlichting, om de entree naar de voordeur te verlichten. Verlichting voor nieuwe tuinplannen of renovatie van reeds bestaande projecten. Verlichting voor veiligheid of sfeer. Kwaliteitsvolle en betaalbare tuinverlichting. Tuinverlichting voor huis, tuin, horeca, recreatie, stadverlichting, gemeenten & parken. Voor alle projecten de juiste buitenverlichting. Ook custom made verlichting. Wij helpen u graag. Via de online chat, mail info@ks-verlichting.nl of telefonisch tijdens kantooruren 0228-566690.