Menu
Your Cart

Wandverlichting modern

Buitenverlichting modern

Bij KS Verlichting ben je ook op het juiste adres voor moderne buitenverlichting. Bij KS Verlichting produceren we breed assortiment moderne  buitenverlichting van hoge kwaliteit. De moderne buitenverlichting is er in diverse afmetingen, materialen en verschillende prijscategorieën. Bij KS Verlichting treft u in de categorie buitenverlichting modern een programma functionele en sfeervolle buitenverlichting. De wandverlichting voor buiten voldoet aan de moderne en design georiënteerde eisen van de hedendaagse vormgeving voor verlichting. In het assortiment treft u onder andere prachtige strak vormgegeven wandspot, up en downlighters, led wandspots, gevelspots. Wandverlichting met innovatieve lichttechnieken, duurzame energiezuinige buitenlampen. 

 
Design buitenverlichting

Design buitenlampen, de mooiste moderne wandverlichting voor zowel binnen als buitenshuis. De design buitenverlichting van KS Verlichting past in zowel een moderne als klassieke omgeving. Combineer landelijk met een touch of modern. 
 
Uitgelicht!  Heeft u onze Solario, art.nr. 7410 al gespot. Een prachtige Solar buitenlamp, een stijlvol vormgegeven moderne buitenlamp, met een vleugje klassiek. Weet u hoe de solar verlichting werkt? De Solario solar buitenlamp laadt zich overdag op. 's Avonds geniet je van het sfeervolle licht. De zon wordt gebruikt als energiebron. De straling van de zon wordt opgevangen in het zonnepaneel. Het zonnepaneel bestaat uit zonnecellen die het zonlicht kunnen opvangen. Het zonlicht wordt omgezet naar elektrische energie  die in de oplaatbare batterij wordt opgeslagen. Deze energiestroom wordt als het donker wordt gebruikt om de led in werking te zetten. De Solario gaat automatisch branden als het donker wordt dankzij de ingebouwde schemerschakelaar. Een groot voordeel van de Solario is dat er geen kabels nodig zijn. Belangrijk is om de Solario op een plek te hangen waar veel zonlicht opgevangen kan worden. 


H: 22.60cm B: 12.20cm D: 17 cm
Strakke stijlvolle buitenverlichting. Deze mooie stijlvol vormgegeven muurlamp Astro is vervaardigd van RVS en voorzien van heldere beglazing, dit dra..
H: 22.60cm B: 12.20cm D: 17 cm
Strakke stijlvolle buitenverlichting. Deze mooie stijlvol vormgegeven muurlamp Astro is vervaardigd van RVS voorzien van een matzwarte poedercoating. ..
H: 10 cm B: 7 cm D: 7.80cm
De Geo downlighter is geschikt voor zowel LED als Halogeen lichtbronnen met een GU10 fitting. De Geo wandspot is vervaardigd van een hoogwaardige kwal..
H: 10 cm B: 7 cm D: 7.80cm
De Geo downlighter is geschikt voor zowel LED als Halogeen lichtbronnen met een GU10 fitting. De Geo wandspot is vervaardigd van een hoogwaardige kwal..
H: 16.50cm B: 7 cm D: 7.80cm
De Geo Up & Down is geschikt voor zowel LED als Halogeen lichtbronnen met een GU10 fitting. De Geo wandspot is vervaardigd van een hoogwaardige kw..
H: 16.50cm B: 7 cm D: 7.80cm
De Geo Up & Down is geschikt voor zowel LED als Halogeen lichtbronnen met een GU10 fitting. De Geo wandspot is vervaardigd van een hoogwaardige kw..
H: 13.50cm B: 6.30cm D: 9.70cm
De Kelvin Down is geschikt voor zowel LED als Halogeen lichtbronnen met een GU10 fitting max. 35 Watt. De Kelvin muurspot is vervaardigd van een hoogw..
H: 19.50cm B: 6 cm D: 9.50cm
De Kelvin Up & Down is geschikt voor zowel LED als Halogeen lichtbronnen met een GU10 fitting max. 35 Watt. De Kelvin muurspot is vervaardigd van een ..
H: 13.50cm B: 6.30cm D: 9.70cm
Wanneer de zon ondergaat, kunt u buiten genieten van de prachtige Kelvin Down. De Kelvin Down is een hoogwaardige kwaliteits wand spot met GU10 fittin..
H: 19.50cm B: 6 cm D: 9.50cm
De Kelvin Wandspot Up & Down Antraciet voegt beleving toe aan de architectuur. Deze prachtige design muurspot is een sieraad in elke ruimte, omgev..
H: 13.50cm B: 6.30cm D: 9.70cm
Wanneer de zon ondergaat, kunt u buiten genieten van de prachtige Kelvin Down. De Kelvin Down is een hoogwaardige kwaliteits wand spot met GU10 fittin..
H: 19.50cm B: 6 cm D: 9.50cm
De Kelvin Wandspot Up & Down voegt beleving toe aan de architectuur. Deze prachtige design muurspot is een sieraad in elke ruimte, omgeving. Gesch..
H: 15 cm B: 7 cm D: 7 cm
Trendy muurlamp uitgevoerd in het verzinkt staal. Geeft een prachtig, sfeervol licht. De lamp beschikt over een GU10 fitting welke hem ook geschikt ma..
H: 15 cm B: 7 cm D: 7 cm
Trendy muurlamp, geheel in het RVS uitgevoerd. Geeft een prachtig, sfeervol licht. De lamp beschikt over een GU10 fitting. Al onze producten zijn CE g..
H: 12 cm B: 9 cm D: 12 cm
Mooie trendy wandspot, vervaardigt van gegalvaniseerd staal. Deze downlighter is ideaal voor mooie accentverlichting op de gevel. De GU10 fitting waar..
H: 18 cm B: 9.50cm D: 12 cm
De wandspot up & down in zinken uitvoering  is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.  De wandspot is voorzien van 2 x GU10 fittin..
H: 24 cm B: 9 cm D: 14 cm
Deze prachtige Up & Down lighter wandspot is vervaardigd van verzinkt staal. De 2 x GU10 fitting biedt de mogelijk een energiezuinige LED lamp toe te ..
H: 24 cm B: 9 cm D: 14 cm
Deze prachtige Up & Down lighter wandspot is vervaardigd van aluminium en wordt geleverd in de kleur zwart. De 2 x GU10 fitting biedt de mogelijk een ..
H: 12 cm B: 25 cm D: 9.50cm
Deze functionele buitenlamp, de Brick muurlamp, is gemaakt van een hoge kwaliteit aluminium, dit geeft de lamp een luxe uitstraling. De Brick is gesch..
H: 12 cm B: 24.50cm D: 9.50cm
Deze functionele buitenlamp, de Bars muurlamp, is gemaakt van een hoge kwaliteit aluminium, dit geeft de lamp een luxe uitstraling. De Bars is&nb..
H: 25 cm B: 25 cm D: 9.50cm
De wandlamp Bloc kan tevens als plafondlamp toegepast worden. Dit zou bijvoorbeeld goed passen onder een luifel bij de voordeur of in de veranda. Het ..
H: 14 cm B: 21 cm D: 21 cm
Stijlvol, weerbestendig en duurzaam. Dat zijn de steekwoorden van dit armatuur. Deze prachtige buitenlamp is gemaakt van hoge kwaliteit aluminium en z..
H: 14 cm B: 26 cm D: 11 cm
Deze prachtige stoere buitenlamp Kiel is een trendy en stijlvol vormgegeven muurlamp, type bullseye en heeft een prachtige diffuse lichtval ..
H: 18 cm B: 26 cm D: 11 cm
Trendy en stijlvolle vormgegeven muurlamp, met een luxe uitstraling. De Bull eye wandlamp is volledig uitgevoerd in RVS. De lamp geeft sfeer aan ieder..
H: 18 cm B: 26 cm D: 11 cm
Trendy en stijlvolle vormgegeven muurlamp, met een luxe uitstraling. De lamp is volledig uitgevoerd in RVS. De lamp geeft sfeer aan ieder huis. De bui..
H: 14 cm B: 6 cm D: 11.20cm
Deze RVS Downlighter beschikt over een bewegingsmelder. Schrik ongenode gasten af! Doordat er gebruik wordt gemaakt van een GU10 fitting kunt u een ha..
H: 23 cm B: 21 cm D: 3 cm
De wandspot Alpha is uitstekend geschikt voor het aanlichten van bijvoorbeeld uw gevel. Tevens kan deze wandspot ook als plafond- of tuinspot toegepas..
H: 27.80cm B: 32 cm D: 4 cm
De wandspot Delta is uitstekend geschikt voor het aanlichten van bijvoorbeeld uw gevel. Tevens kan deze wandspot ook als plafond- of tuinspot toegepas..
H: 8 cm B: 12 cm D: 3.60cm
De inbouwspot Silicon 1 is zeer geschikt om toegepast te worden als accent- of sfeerverlichting. De inbouwspot is vervaardigd van een hoogwaardige kwa..
H: 8 cm B: 19.50cm D: 3.60cm
De inbouwspot Silicon 2 is zeer geschikt om toegepast te worden als accent- of sfeerverlichting. De inbouwspot is vervaardigd van een hoogwaardige kwa..
H: 8 cm B: 12 cm D: 5.50cm
De opbouwspot Oxide 1 is zeer geschikt om toegepast te worden als accent- of sfeerverlichting. De opbouwspot is vervaardigd van een hoogwaardige kwali..
H: 8 cm B: 19 cm D: 5.50cm
De opbouwspot Oxide 2 is zeer geschikt om toegepast te worden als accent- of sfeerverlichting. De opbouwspot is vervaardigd van een hoogwaardige kwali..
H: 12 cm B: 8.40cm D: 10.70cm
De Pure downlighter geeft een mooi indirect licht op de gevel, en kan goed gebruikt worden voor het aanlichten van bijvoorbeeld een mooi ornament op d..
H: 16 cm B: 8.40cm D: 10.70cm
De Pure up & downlighter geeft een mooi indirect licht op de gevel, en kan goed gebruikt worden voor het aanlichten van bijvoorbeeld een mooi orna..
H: 7 cm B: 9 cm D: 12 cm
Deze prachtige antraciet kleurige (zware kwaliteit aluminium) Up and Downlighter is voorzien van een G9 fitting. Dit biedt de mogelijk een energiezuin..
H: 12.50cm B: 9 cm D: 12 cm
De trend van dit moment! De Optica L is een echte KS topper. Een fraai vormgegeven wandspot. Voorzien van een G9 lamphouder en hierdoor dus LED geschi..
H: 16 cm B: 8 cm D: 11 cm
Deze prachtige downlighter is vervaardigd uit een hoge kwaliteit alumium (minimaal 3mm dik) en uitgevoerd in het zwart met een GU10 fitting. Dit ..
H: 21 cm B: 8 cm D: 11 cm
Deze prachtige Up & Down lighter is vervaardigd uit een hoge kwaliteit alumium (minimaal 3mm dik) en uitgevoerd in het zwart met een GU10 fit..
H: 16.30cm B: 15.60cm D: 10.50cm
De Downlighter is vervaardigd van verzinkt staal. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een GU10 fitting kunt u een halogeen of een led lichtbron ..
H: 16.30cm B: 15.60cm D: 10.50cm
De Downlighter is vervaardigd van gegalvaniseerd staal en wordt geleverd in de kleur zwart. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een GU10 fitting kunt..
H: 17 cm B: 7.50cm D: 12 cm
Prachtige stijlvolle wandspot. Hij is weerbestendig, duurzaam en geeft bovendien een zeer mooi lichtbeeld. Geschikt als functionele & sfeerverlichting..
H: 17 cm B: 7.50cm D: 12 cm
Prachtige stijlvolle wandspot. Hij is weerbestendig, duurzaam en geeft bovendien een zeer mooi lichtbeeld. Geschikt als functionele & sfeerverlichting..
H: 17 cm B: 9.50cm D: 11.50cm
Prachtige stijlvolle wandspot. Hij is weerbestendig, duurzaam en geeft bovendien een zeer mooi lichtbeeld. Geschikt als functionele & sfeerverlich..
H: 14 cm B: 13.50cm D: 10.50cm
Deze prachtige wandspot is stijlvol, weerbestendig, duurzaam en geeft bovendien een zeer mooi lichtbeeld. Geschikt als functionele & sfeerverlichting...
H: 6.50cm B: 9 cm D: 6.50cm
Deze prachtige wandspot, de Segment Small - Up & Down, is gemaakt van een hoge kwaliteit aluminium. Dit Led wandarmatuur wordt inclusief 2 x 3&nbs..
H: 6.50cm B: 18 cm D: 7 cm
Deze functionele buitenlamp, de Segment M Led up & down wandspot,  is gemaakt van een hoge kwaliteit aluminium, dit geeft de lamp een lu..
H: 24 cm B: 26.50cm D: 35 cm
Trendy muurlamp, geheel gegalvaniseerd uitgevoerd. Geeft een prachtig, sfeervol licht. De lamp beschikt over een E27 fitting, wat de lamp geschikt maa..
H: 21 cm B: 20 cm D: 28 cm
Trendy muurlamp, geheel gegalvaniseerd uitgevoerd. Geeft een prachtig, sfeervol licht. De lamp beschikt over een E27 fitting, wat de lamp geschikt maa..
H: 26.50cm B: 10.50cm D: 16.50cm
De Solid Up & Downlighter is geschikt voor zowel LED als Halogeen par 30 lichtbronnen met een E27 fitting max. 75 Watt. De Solid muurspot is vervaardi..
H: 57 cm B: 9 cm D: 10 cm
Radius displaylamp, de ideale lichtoplossing voor het uitlichten van bv. gevelreclame of uw bedrijfsnaam - logo.  Deze krachtige energie-efficiën..
H: 11.50cm B: 18 cm D: 4.20cm
Mooie en functionele wandspot met geïntegreerd led. De Flatliner is weerbestendig, duurzaam en geeft bovendien een zeer mooi lichtbeeld. Geschikt als ..
H: 20 cm B: 6 cm D: 9 cm
Deze Up and Down RVS spot heeft 2 x een GU10 fitting. Dit armatuur schijnt zowel naar boven als naar beneden. Zeer geschikt voor zowel accentverlichti..
H: 28 cm B: 7.50cm D: 12.50cm
Stijlvol vormgegeven spot, voor bevestiging aan de muur. Beschikt over 2 x GU 10 fitting wat deze Up & Downlighter zeer geschikt maakt voor Led lichtb..
H: 11 cm B: 11.50cm D: 14 cm
Een stoere design wandlamp welke zijn vormgeving ontleent uit een van de koffie bekers van KS Verlichting, echter is deze uitgevoerd in het zwart en h..
H: 11 cm B: 11.50cm D: 14 cm
Een stoere design wandlamp welke zijn vormgeving ontleent uit een van de koffie bekers van KS Verlichting, echter is deze uitgevoerd in verzinkt staal..
H: 11 cm B: 11.50cm D: 14 cm
Een stoere design wandlamp welke zijn vormgeving ontleent uit een van de koffie bekers van KS Verlichting, echter is deze uitgevoerd in koper en heeft..
H: 14 cm B: 14 cm D: 5 cm
Deze buitenlamp met een maritieme look is afgewerkt van verzinkt staal. De platte wandlamp is als steigerverlichting zeer goed toe te passen. Deze bui..
H: 16 cm B: 16 cm D: 6 cm
De Central RVS is één van de toppers in de Central Serie. Deze strakke RVS buitenlamp is geschikt voor horizontale en verticale plaatsing. De Central ..
H: 16 cm B: 16 cm D: 6 cm
Buitenlamp Central Led geschikt voor wand- en plafondbevestiging. Deze ronde wandlamp heeft een GX53 fitting en is hierdoor dus ook LED geschikt. De C..
H: 16 cm B: 16 cm D: 6 cm
KS wand- plafondlamp type Central alu Grey heeft een GX 53 fitting. Hierdoor kunt u gebruik maken van een LED of andere energiezuinige lichtbron. Deze..
1 - 60 van 118 mooie producten