Menu
Your Cart

Project Verlichting

PROJECTVERLICHTING

Projectverlichting van KS Verlichting. Wij zijn al ruim 40 jaar een uniek toonaangevend productiebedrijf van alle verlichting voor aan en om het huis. Een totaal leverancier buitenverlichting en tuinverlichting. Exclusieve klassiek landelijke buitenverlichting tot modern design buitenlampen en tuinverlichting. Onze buitenverlichting wordt met de hand vervaardigd in onze gieterij en koperslagerij. Onze verlichting wordt vervaardigd van een zeer hoogwaardige kwaliteit brons, koper, messing, gietijzer of aluminium. Eigen fabricage, kwaliteitsvol vakmanschap. Van budget tot high end buitenverlichting. Handmade kwaliteitsverlichting in alle stijlen van klassiek tot modern. Tijdloos, duurzaam, functioneel en exclusief dat zijn de kenmerken van onze verlichtingsarmaturen.  

Wij leveren verlichtingsarmaturen voor huis, tuin, restaurant & recreatie en diverse projecten voor onder andere gemeenten & parken. KS Verlichting is een begrip op het gebied van exclusieve en unieke hoogwaardige kwaliteit klassieke en moderne buitenverlichting. De specialist in buitenverlichting in alle stijlen van klassiek tot modern. Gevelarmaturen en lantaarnpalen voor grote en kleine projecten in alle prijsklassen.

In alle lantaarns kunnen moderne lichttechnieken, welke voldoen aan de laatste normen voor verlichting, worden ingebouwd. Wij volgen nauwgezet alle ontwikkelingen op het gebied van lichttechniek. Met betrekking tot de lichttechniek wordt vooral rekening gehouden met de duurzaamheid, functionaliteit en energiezuinigheid. In vele gevallen is het reeds mogelijk om LED in te zetten en de lichtbeleving, lichtkleur & intensiviteit te behouden.

In toenemende mate realiseert ons bedrijf ook diverse gemeentelijke projecten. Wij zijn uniek in dit vakgebied wat mede komt door de jarenlange ervaring in de verlichtingsbranche. Ons team begrijpt als geen ander hoe de ontwerpen omgezet moeten worden naar maatwerk verlichtingsarmaturen van de hoogste kwaliteit. Uiteraard is maatwerk ook mogelijk. Wij fabriceren regelmatig custom-made.


Advies op maat

Omdat we het gehele productie proces zelf beheren is het mogelijk om binnen het budget niet alleen armaturen aan te schaffen met een lichtfunctie maar ook de mogelijkheid te hebben te kiezen voor een armatuur welke het straatbeeld verfraaid zowel overdag als ‘s avonds. Van budget tot high end verlichting bent u bij KS Verlichting aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Grote of kleine projecten neemt u gerust contact met ons op. Voor elke budget heeft KS Verlichting de beste verlichting. Kwaliteitsvolle en betaalbare buitenverlichting. Bekijk ons veelzijdige assortiment buitenverlichting online of in onze showroom. Mocht u een bezoek aan onze showroom of fabriek wensen dan verzoeken wij u vriendelijk hier een afspraak voor te maken. U bent van harte welkom!