Menu
Your Cart

Buitenverlichting met sensor

Buitenverlichting sensor

Buitenverlichting met sensor van KS Verlichting wordt veel toegepast voor extra veiligheid rondom huis en tuin. Een buitenlamp met bewegingssensor schrikt ongenode bezoekers af. De buitenverlichting met sensor zal aanspringen zodra er beweging wordt gedetecteerd. Dit type buitenlamp wordt veelal toegepast bij de voordeur, entree, ingang van een woning of bedrijf. Voor de optimale werking van buitenverlichting met een sensor is het belangrijk om de buitenverlichting niet te hoog te hangen. Voor een optimale werking dien je een buitenlamp met sensor 1,5 tot maximaal 2 meter vanaf de grond te plaatsen. KS Verlichting heeft een ruime keuze in buitenverlichting en tuinverlichting met een sensor. 
 

Schemerschakelaar

Buitenverlichting met een schemerschakelaar daar bespaar je energie mee. Een schemerschakelaar zorgt ervoor dat het licht automatisch aan en uit gaat wanneer het donker of licht  wordt. Buitenverlichting met een dag-nacht schakelaar. De buitenverlichting met een schemerschakelaar gaat branden als de gemeten lichtsterkte onder de ingestelde waarde daalt.  
 
Uitgelicht! Bij KS Verlichting hebben we ook lichtbronnen met een sensor. Gemakkelijk toe te passen in buitenverlichting met een E27 fitting.