Menu
Your Cart

Lampkappen & glazen

H: 18 cm
LET OP: Dit product wordt op maat voor je gemaakt en kan zodoende niet worden geretourneerd.Glazen stolp voor diverse modellen buitenlampen en stallam..
H: 16 cm B: 15.30cm D: 8 cm
LET OP: Dit product wordt op maat voor je gemaakt en kan zodoende niet worden geretourneerd.Geschikt voor KS lantaarnkap type M29. Kunststof slagvast ..
H: 18.50cm B: 18.30cm D: 9.30cm
LET OP: Dit product wordt op maat voor je gemaakt en kan zodoende niet worden geretourneerd.Geschikt voor KS lantaarnkap type K4B. Kunststof slagvast ..
H: 21.20cm B: 22.30cm D: 12.50cm
LET OP: Dit product wordt op maat voor je gemaakt en kan zodoende niet worden geretourneerd.Geschikt voor KS lantaarnkap type K4. Kunststof slagvast a..
H: 25.50cm B: 24.20cm D: 12.60cm
LET OP: Dit product wordt op maat voor je gemaakt en kan zodoende niet worden geretourneerd.Geschikt voor KS lantaarnkap type K3. Kunststof slagvast a..
H: 31.20cm B: 30.80cm D: 18.40cm
LET OP: Dit product wordt op maat voor je gemaakt en kan zodoende niet worden geretourneerd.Geschikt voor KS lantaarnkap type K2. Kunststof slagvaste ..
H: 43.50cm B: 42.50cm D: 25.30cm
LET OP: Dit product wordt op maat voor je gemaakt en kan zodoende niet worden geretourneerd.Geschikt voor KS lantaarnkap type K1. Kunststof slagvaste ..
H: 16 cm B: 15.30cm D: 8 cm
LET OP: Dit product wordt op maat voor je gemaakt en kan zodoende niet worden geretourneerd.Geschikt voor KS lantaarnkap type M29. Echt glas ter verva..
H: 18.50cm B: 18.30cm D: 9.30cm
LET OP: Dit product wordt op maat voor je gemaakt en kan zodoende niet worden geretourneerd.Geschikt voor KS lantaarnkap type K4B. Echt glas ter verva..
H: 21.20cm B: 22.30cm D: 12.50cm
LET OP: Dit product wordt op maat voor je gemaakt en kan zodoende niet worden geretourneerd.Geschikt voor KS lantaarnkap type K4. Kunststof slagvast, ..
H: 25.50cm B: 24.20cm D: 12.60cm
LET OP: Dit product wordt op maat voor je gemaakt en kan zodoende niet worden geretourneerd.Geschikt voor KS lantaarnkap type K3. Echt glas ter vervan..
H: 31.20cm B: 18.40cm D: 30.80cm
LET OP: Dit product wordt op maat voor je gemaakt en kan zodoende niet worden geretourneerd.Geschikt voor KS lantaarnkap type K2. Echt glas ter vervan..
Wilt u de bestaande stangen van uw KS Verlichting lamp vervangen? Deze stangen zijn toepasbaar op de verschillende kapmaten van KS Verlichting. B..
H: 28.10cm
LET OP: Dit glas wordt op maat voor je gesneden en kan zodoende niet worden geretourneerd.Glas voor de K7A kap van KS-Verlichting  De glasset ..
LET OP: Dit glas wordt op maat voor je gesneden en kan zodoende niet worden geretourneerd.Glas voor de K7C kap van KS-Verlichting LET OP!, de K7C..
LET OP: Dit glas wordt op maat voor je gesneden en kan zodoende niet worden geretourneerd.Glas voor de K7B kap van KS-Verlichting LET OP!, de K7B..
H: 35.50cm
LET OP: Dit glas wordt op maat voor je gesneden en kan zodoende niet worden geretourneerd.Glas voor de K7 kap van KS-Verlichting  De glasset b..
H: 19.60cm
LET OP: Dit glas wordt op maat voor je gesneden en kan zodoende niet worden geretourneerd.Glas voor de K6B kap van KS-Verlichting  De glasset ..
H: 22.50cm
LET OP: Dit glas wordt op maat voor je gesneden en kan zodoende niet worden geretourneerd.Glas voor de K6C kap van KS-Verlichting. Dit glas kan n..
H: 26.50cm
LET OP: Dit glass wordt op maat voor je gesneden en kan zodoende niet worden geretourneerd.Glas voor de K6 kap van KS-Verlichting  De gla..
H: 34 cm
LET OP: Dit glas wordt op maat voor je gesneden en kan zodoende niet worden geretourneerd.Glas voor de K5 kap van KS-Verlichting  De glas..
H: 23.50cm
LET OP: Dit glas wordt op maat voor je gesneden en kan zodoende niet worden geretourneerd.Glas voor de Oxford 10 kap van KS-Verlichting. De gl..
LET OP: Dit glas wordt op maat voor je gesneden en kan zodoende niet worden geretourneerd.Glas voor de Oxford 11 kap van KS-Verlichting. De gl..
H: 18.80cm
LET OP: Dit glas wordt op maat voor je gesneden en kan zodoende niet worden geretourneerd.Glas voor de K14A kap van KS-Verlichting. De glasset best..
H: 19 cm
LET OP: Dit glas wordt op maat voor je gesneden en kan zodoende niet worden geretourneerd.Glas voor de Ancona plat kap van KS-Verlichting. ..
H: 18.50cm
LET OP: Dit glas wordt op maat voor je gesneden en kan zodoende niet worden geretourneerd.Glas voor de Ancona  kap van KS-Verlichting. De..
H: 17 cm B: 7.60cm
LET OP: Dit product wordt op maat voor je gemaakt en kan zodoende niet worden geretourneerd.Los kunststof glas voor de buitenlampen in de serie Lech. ..
H: 14 cm B: 15 cm D: 15 cm
LET OP: Dit product wordt op maat voor je gemaakt en kan zodoende niet worden geretourneerd.Reserve kunststof glas voor gebruik in de Rimini Lantaarn...
1 - 28 van 28 mooie producten

Glazen en lampenkappen voor KS Verlichting

In de categorie buitenverlichting, accessoires en onderdelen, lampkappen en glazen treft u alle losse glazen voor onze KS Verlichting. Vindt u niet het glas of de kap welke u nodig hebt, neemt u dan contact op met één van de medewerkers van KS Verlichting, wij kijken graag of er nog andere opties mogelijk zijn. De glazen van de ronde kappen zijn standaard vervaardigd van een hoogwaardig kunststof acrylaat. Er is ook de mogelijkheid om de kap in ‘élégance uitvoering' met echt glas te bestellen. Houdt u er echter rekening mee dat echt glas in een ronde uitvoering breukgevoelig is en in tegenstelling tot kunststof-acryl glas, minder vandalisme bestendig is. In bestaande buitenverlichting met kunststofbeglazing kunt u niet één op één een omruiling maken naar een élégance (echt glas) uitvoering, dit i.v.m. maatafwijkingen. Heeft u vragen over de glazen en lampkappen, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.  


Hoe kunnen we u helpen...

KS Verlichting levert al ruim 45 jaar de mooiste buitenverlichting voor grote en kleine projecten. Dankzij onze jarenlange ervaring, de kennis en het vakmanschap kunnen wij u volledig van dienst zijn. Bij KS Verlichting produceren we kwaliteitsverlichting voor buiten in alle stijlen. Een brede collectie klassiek landelijke gevelverlichting, strak moderne wandverlichting, wandspots, tuinverlichting klassiek of modern, tuin- en grondspots en nog veel meer. Unieke items in alle stijlen. Naast ons brede 'standaard assortiment' produceren we ook Custom-made buitenverlichting. Buitenverlichting voor grote en kleine projecten koop je bij KS Verlichting, bekijk hier ons complete assortiment.