Menu
Your Cart

Montage & verankering

H: 50 cm B: 30 cm D: 30 cm
De ideale oplossing voor het plaatsen van tuinverlichting. De afmetingen van deze grondpin, plateau Ø 30cm, 50cm hoog. Een handige grondpin voor het p..
H: 55 cm B: 26 cm D: 26 cm
De montage spie 2 is de ideale en praktische oplossing voor een windvaste verankering voor tuinverlichting.Deze geheel verzinkte verankeringsspie maak..
H: 50 cm B: 21 cm D: 21 cm
De montage spie 1 is de ideale en praktische oplossing voor een windvaste verankering voor tuinverlichting.Deze geheel verzinkte verankeringsspie maak..
H: 30 cm B: 17 cm D: 17 cm
De verankeringsspie mini is de ideale en praktische oplossing voor een windvaste verankering voor tuinverlichting. Deze geheel verzinkte verankeringss..
H: 20 cm B: 12.50cm D: 12.50cm
De verankeringsspie vierkant is de ideale en praktische oplossing voor een windvaste verankering voor tuinverlichting. Voor het snel en eenvoudig plaa..
H: 46 cm B: 34.50cm D: 34.50cm
Universeel betonblok rond groot. Toepasbaar voor lantaarns met een voetmaat van maximaal 34 cm...
H: 29 cm B: 25 cm D: 25 cm
Universeel betonblok rond klein. Bruikbaar voor lantaarns met een voetmaat van maximaal 25 cm...
H: 41 cm B: 41 cm D: 41 cm
Universeel betonblok vierkant. Toepasbaar voor lantaarns met een voetmaat van maximaal 41 x 41 cm...
H: 5 cm B: 11 cm D: 11 cm
Universeel sokkelplaatje, ideaal voor het plaatsen van onze klassieke lantaarnkappen op een gemetselde kolom, pilaster, penant, poer, zuil, poortpaal..
H: 12 cm B: 14 cm D: 14 cm
Universeel rond sokkelplaatje, ideaal voor het plaatsen van onze klassieke lantaarnkappen op een gemetselde kolom, pilaster, penant, poer, zuil, poort..
H: 30.50cm B: 11.50cm D: 1 cm
Mooi afgewerkte achterplaat van KS Verlichting. Je kan deze achterplaat bevestigingen aan het ornament om de elektrodoos en/of gaten in de muur te ver..
H: 11.50cm B: 30.50cm D: 1 cm
Dit klassiek vormgegeven naambord is een kwaliteitsproduct van KS Verlichting met een stijlvolle uitstraling. Een prachtige naamplaat, vervaardig..
H: 32 cm B: 7.50cm D: 23 cm
Deze door KS Verlichting vervaardigde universele hoeksteun is de oplossing voor het plaatsen van uw armatuur op een hoek van uw woning of bedrijfspand..
H: 14 cm B: 11.50cm D: 11.50cm
Aluminium plafond plaat voorzien van een gepantserde laklaag. De plafondplaat wordt exclusief ketting geleverd. De plafondplaat is direct uit vo..
H: 9 cm B: 13 cm D: 13 cm
Prachtige plafondhaak uitgevoerd in een zware kwaliteit brons. Ideaal voor plaatsing van uw kettinglamp. De voetdoorsnede is 13cm. Maximaal 25 kilo dr..
H: 9 cm B: 13 cm D: 13 cm
Deze strak vormgegeven plafondhaak vervaardigd van aluminum is geschikt voor alle kettinglampen van K.S. De plafondhaak ruw Alu kan maximaal 25 kg han..
H: 9 cm B: 13 cm D: 13 cm
Deze strak vormgegeven plafondplaat vervaardigd van ruw aluminum is geschikt voor alle kettinglampen van KS. De plafondplaat ruw Alu kan maximaal 25 k..
Montageset voor uw muurlamp XL. Met sierlijke moerdoppen in messing kleur. Inhoud van dit pakketje is:- inclusief snoer - 3x plug s8- nylon ringe..
Montageset voor uw muurlamp. Met sierlijke moerdoppen in messing kleur. Inhoud van dit pakketje is: - inclusief snoer  - 3x plug s8 - nylon ..
Montage set voor uw vlaggenstokhouder. Met sierlijke moerdoppen in messing kleur. Inhoud van dit pakketje is: - 2x plug s8 - nylon ringen - 2x m6..
Montage set voor uw (muur) lamp. Met sierlijke moerdoppen in messing kleur. Inhoud van dit pakketje is: - 3x plug s8 - nylon ringen - 3x m6 draad..
Montage set van 3 stuks, voor het bevestigen van uw zonnewijzer aan een sokkel. Met sierlijke moerdoppen in messing kleur...
1 - 22 van 22 mooie producten

Montage en verankering

Voor de montage en verankering van buitenverlichting en tuinverlichting heeft KS Verlichting diverse handige producten om het plaatsen te vergemakkelijken. Voor het gemakkelijk en snel plaatsen van uw verlichtingsarmaturen, de verankering van tuinverlichting, adviseren wij gebruik te maken van de gepantserde, geheel verzinkte verankeringsspie van KS verlichting. Gegarandeerd een ideale en vooral praktische oplossing voor een windvaste verankering van de buitenverlichting.  Een goede functionele manier voor het plaatsen van de tuin - voetpadverlichting. De verankeringspie is er in 4 maten; de mini voor het plaatsen van tuinlampen met een voetdoorsnede van maximaal 17 cm, de spie 1 voor tuinlampen met een voetdoorsnede van maximaal 21 cm, de spie 2 voor palen met een maximale voet doorsnede van 26 cm en de grootste grondspie 3 voor lantaarnpalen met een maximale voetdoorsnede van 30cm. 


Tips voor het plaatsen van tuinverlichting

Begin bij het ontwerpen van de tuin, maak meteen ook het verlichtingsplan! Verwerk dit gelijk in het tuin ontwerp. Met behulp van waxine lichtjes en bijvoorbeeld zaklampen kun je goed bekijken waar een lichtpunt wenselijk is. En welk lichteffect het mooiste is. Zorg altijd voor genoeg contrast met licht en donker. Voor een ruimtelijk effect kun je het beste achterin een lichtpunt plaatsen. De benodigde afstand tussen verlichting is altijd afhankelijk van de hoeveelheid licht en de lichtval die de buiten -en tuinverlichting geeft. Kleinere, zwakke lichtpunten plaats je vaak dichter bij elkaar dan krachtige lichtpunten. Bij het leggen van de kabels is het verstandig om een plattegrond bij te houden. Zo kun je voorkomen dat later de hele tuin weer overhoop gehaald moet worden op zoek naar een kabel. En zorg ervoor dat je altijd genoeg kabel hebt om mee te werken. Maak grote lussen. Kies voor verschillende soorten tuinverlichting. Functioneel, accent en sfeerverlichting. Het is ook wenselijk om niet alle buiten- en tuinverlichting op één circuit aan te sluiten. Het is wel zo prettig als je de verlichting apart van elkaar aan of uit kunt zetten.


Lichtbronnen

In de specificaties van ons verlichting staat altijd aangegeven welke fitting in de buitenverlichting of tuinverlichting is toegepast. Uiteraard leveren we bij KS Verlichting ook mooie energiezuinige lichtbronnen. Zelfs lichtbronnen met een ingebouwde schemersensor. Deze lichtbron heeft een schemersensor in de fitting, de sensor zorgt ervoor dat de lichtbron automatisch inschakelt bij intreding van schemer en ook weer automatisch uitschakelt als het licht wordt. Mooi warm licht als het nodig is met een laag energieverbruik en veel branduren.  Bekijk hier al onze KS lichtbronnen.  


Buitenverlichting en tuinverlichting

Maak een statement met buitenverlichting van KS Verlichting. KS Verlichting voor iedereen! Voor kleine en grote verlichtingsprojecten. Bij KS Verlichting ontwerpen, produceren en leveren we kwaliteitsvolle en betaalbare buitenverlichting. Het grootste assortiment buitenverlichting in Nederland. Ons assortiment buitenverlichting en tuinverlichting bestaat uit meer dan 2500 modellen functionele en sfeervolle verlichtingsarmaturen. Voor huis, tuin, horeca, recreatie, stadsverlichting, gemeenten & parken. Buitenverlichting voor professioneel en particulier gebruik. Hoge kwaliteit verlichting voor buiten voor scherpe prijzen. Voor al uw projecten de juiste buitenverlichting.