Menu
Your Cart

Tuinaccessoires

H: 26.50cm B: 12 cm D: 12 cm
Tuinstopcontact Zwart DubbelEen handige energiezuil voor buitengebruik. Voorzien van 2 stopcontacten, welke gebruikt kunnen worden als stroomvoorzieni..
H: 26.50cm B: 12 cm D: 12 cm
Een compact RVS tuinstopcontact. Met aan 2 zijden een stopcontact. Zeer gebruiksvriendelijke energiezuil...
H: 83 cm B: 150 cm D: 58 cm
KS heeft naast een uitgebreid assortiment buitenverlichting ook prachtige tuinaccessoires. Laat u inspireren wat betreft onze tuinaccessoires en ornam..
H: 40 cm B: 106 cm D: 42 cm
Stoer en robuust fietsenrek voor 3, 4 of 5 fietsen. Dit nostalgisch vormgegeven fietsenrek is gemaakt van aluminium en wordt blank (zonder coating) ge..
H: 25 cm B: 33 cm D: 18 cm
Klassieke tuinslanghouder toog vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium, welke voorzien is van een dubbellaagse poedercoating. Een sierraa..
H: 15 cm B: 15 cm D: 11 cm
Prachtig afgewerkte kraanplaat incl. messing kraan, vervaardigd van een topkwaliteit aluminium. De kraanplaat is voorzien van een dubbellaagse poederc..
H: 40 cm B: 21 cm D: 13 cm
Prachtig afgewerkte royale kraanplaat incl. messing kraan, vervaardigd van een topkwaliteit aluminium. De kraanplaat is voorzien van een dubbellaagse ..
H: 100 cm B: 30 cm D: 30 cm
Robuuste Kraanpaal, vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit aluminium. Wordt geleverd met dubbellaagse poedercoating en inclusief messing kraan. Al onz..
H: 75 cm B: 33 cm D: 30 cm
Klassieke muurfontein, vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit aluminium. Wordt geleverd met dubbellaagse poedercoating en inclusief messing kraan. Al ..
H: 77 cm B: 45 cm D: 24 cm
Klassieke wandfontein, vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit aluminium. Wordt geleverd met dubbellaagse poedercoating en inclusief messing kraan. Al ..
H: 115 cm B: 17 cm D: 23 cm
Parkeerpaal met paardenhoofd prachtig afgewerkt, vervaardigd van een topkwaliteit aluminium met koperen ring voor bijvoorbeeld een ketting, touw of li..
H: 53 cm B: 14 cm D: 14 cm
Prachtig afgewerkte parkeerpaal met dennenappel, vervaardigd van een topkwaliteit aluminium. De parkeerpaal is voorzien van een dubbellaagse poedercoa..
H: 84 cm
Stijlvolle parkeerpaal met dennenappel, vervaardigd van een topkwaliteit aluminium. De parkeerpaal is voorzien van een dubbellaagse poedercoating. Al ..
H: 84 cm B: 21 cm D: 21 cm
Prachtig afgewerkte robuuste parkeerpaal met dennenappel, vervaardigd van een topkwaliteit aluminium. De parkeerpaal is voorzien van een dubbellaagse ..
H: 100 cm B: 30 cm D: 30 cm
Robuuste parkeerpaal met dennenappel, vervaardigd van een topkwaliteit aluminium. De parkeerpaal is voorzien van een dubbellaagse poedercoating. Al on..
H: 112 cm
Deze Brugpaal is een echt Hollands kwaliteitproduct. Het armatuur is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium, die voorzien is van een dub..
H: 110 cm B: 55 cm D: 62 cm
Klassieke stationsklok, met prachtig afgewerkte muursteun, met sierlijke ornamenten. De stationsklok wordt standaard op batterijen geleverd, maar kan ..
H: 250 cm B: 55 cm D: 35 cm
Prachtig handgemaakte stationsklok met mooi afgewerkte paal. Echt een Hollands kwaliteitsproduct. De klok wordt standaard op batterijen geleverd, maar..
H: 340 cm B: 70 cm D: 45 cm
De stationsklokken zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Deze stationsklok XL is 340cm hoog en 70cm breed. Een prachtige handgemaakte stationsklok m..
1 - 19 van 19 mooie producten

Decoratie tuinaccessoires 

KS voor meer dan licht alleen...ook voor een groot assortiment decoratie en tuinaccessoires kunt u bij KS Verlichting terecht. Prachtige tuinornamenten zoals vogeldrinkbakken, schalen, vazen, windlichten. Decoratie voor tuin en terras.