Menu
Your Cart

Huisnummers en Naamborden

1 - 27 van 27 mooie producten
H: 12 cm B: 10 cm D: 0.80cm
Huisnummer 0 uit onze exclusieve serie huisnummers van 12 cm hoog. De huisnummers worden vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en voorz..
H: 12 cm B: 4 cm D: 0.80cm
Huisnummer 1 uit onze exclusieve serie huisnummers van 12 cm hoog. De huisnummers worden vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en voorz..
H: 12 cm B: 8 cm D: 0.80cm
Huisnummer 2 uit onze exclusieve serie huisnummers van 12 cm hoog. De huisnummers worden vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en voorz..
H: 12 cm B: 8 cm D: 0.80cm
Huisnummer 3 uit onze exclusieve serie huisnummers van 12 cm hoog. De huisnummers worden vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en voorz..
H: 12 cm B: 8 cm D: 0.80cm
Huisnummer 4 uit onze exclusieve serie huisnummers van 12 cm hoog. De huisnummers worden vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en voorz..
H: 12 cm B: 7 cm D: 0.80cm
Huisnummer 5 uit onze exclusieve serie huisnummers van 12 cm hoog. De huisnummers worden vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en voorz..
H: 12 cm B: 8 cm D: 0.80cm
Huisnummer 6 uit onze exclusieve serie huisnummers van 12 cm hoog. De huisnummers worden vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en voorz..
H: 12 cm B: 8 cm D: 0.80cm
Huisnummer 7 uit onze exclusieve serie huisnummers van 12 cm hoog. De huisnummers worden vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en voorz..
H: 12 cm B: 8 cm D: 0.80cm
Huisnummer 8 uit onze exclusieve serie huisnummers van 12 cm hoog. De huisnummers worden vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en voorz..
H: 12 cm B: 8 cm D: 0.80cm
Huisnummer 9 uit onze exclusieve serie huisnummers van 12 cm hoog. De huisnummers worden vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en voorz..
H: 6 cm D: 0.80cm
Huisnummer toevoeging B uit onze exclusieve serie huisnummers en toevoegingen. De huisnummers worden vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit alumin..
H: 6 cm D: 0.80cm
Huisnummer toevoeging A uit onze exclusieve serie huisnummers en toevoegingen. De huisnummers worden vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit alumin..
H: 39.50cm B: 7 cm D: 37.50cm
Dit klassiek vormgegeven naambord is een echt kwaliteitsproduct met een stijlvolle uitstraling. De naamplaat is vervaardigd van een hoogwaardige kwali..
H: 31 cm B: 7 cm D: 37.50cm
Dit klassiek vormgegeven naambord is een echt kwaliteitsproduct met een stijlvolle uitstraling. Naambord B is vervaardigd van een hoogwaardige kwalite..
H: 30 cm B: 7 cm D: 29 cm
Naambord C is een stijlvol klassiek vormgegeven uithangbord. Een echt KS kwaliteitsproduct met een stijlvolle uitstraling. De naamplaat is vervaardigd..
H: 21.50cm B: 7 cm D: 20 cm
Dit klassiek vormgegeven naambord is een echt kwaliteitsproduct met een stijlvolle uitstraling. De naamplaat is vervaardigd van een hoogwaardige kwali..
H: 83 cm B: 13 cm D: 72 cm
Dit exclusieve naambord is een echt kwaliteitsproduct met een stijlvolle uitstraling . Het uithangbord is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit a..
H: 65 cm B: 13 cm D: 80 cm
Klassiek uithangbord vervaardigd door KS Verlichting van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en voorzien is van een dubbellaags poedercoating . Dit n..
H: 41 cm B: 10.50cm D: 49 cm
Strak vormgegeven reclamebord met een stijlvolle uitstraling. Het naambord is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium, die voorzien is va..
H: 11.50cm B: 30.50cm D: 1 cm
Dit klassiek vormgegeven naambord is een kwaliteitsproduct van KS Verlichting met een stijlvolle uitstraling. Een prachtige naamplaat, vervaardig..
H: 18 cm B: 16 cm D: 10 cm
Strakke design buitenlamp. Een gegarandeerd kwaliteitsproduct van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. De Numero wordt inclusief cijfers en lett..
H: 260 cm B: 150 cm D: 150 cm
Deze 4-punts wegwijzer heeft een prachtige exclusieve uitstraling. De Cambridge is een echt KS kwaliteitsproduct. De lantaarnkap en de wegwijzer punte..
H: 290 cm
Deze 4-punts wegwijzer heeft een prachtige exclusieve uitstraling. De Bristol is een echt KS kwaliteitsproduct. De wegwijzer Bristol is een combinatie..
H: 290 cm
Deze 3-punts wegwijzer heeft een prachtige exclusieve uitstraling. De Bristol is een echt KS kwaliteitsproduct. De wegwijzer Bristol is een combinatie..
H: 33 cm
Muuranker M heeft een hoogte van 33cm en is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminum...
H: 25 cm
Muuranker S heeft een hoogte van 25cm. Dit muuranker wordt vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium...
H: 15 cm B: 15 cm
Een mooi sieraad voor uw huis. De muuranker roset is vervaardigd van aluminium en heeft een doorsnede van 15cm...
1 - 27 van 27 mooie producten

Huisnummers en naamborden

Onze huisnummers worden vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en voorzien van een dubbellaagse poedercoating. De huisnummers hebben een klassiek landelijke stijl. De naamborden ook wel bekend als uithangborden zijn handgemaakte kwaliteitsproducten van KS Verlichting. De borden zijn in diverse maten en stijlen verkrijgbaar. Ze worden altijd exclusief tekst (belettering) geleverd. Prachtige uithangborden voor uw bedrijfspand. Bij KS Verlichting produceren we ook custom-made. 

 

Geveldecoratie

KS Verlichting voor meer dan licht alleen! Ook voor geveldecoratie zoals prachtige klassiek vormgegeven naamborden, naamplaten, huisnummers en uithangborden kunt u bij KS Verlichting terecht. De mooie sierlijk vormgegeven stijlvolle uithangborden, wegwijzers en naamborden worden gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en zijn voorzien van een weerbestendige poedercoating. Reclameborden, Wegwijzer borden, Uithangborden, Naamborden, Naamplaten, Huisnummers het is er bij KS Verlichting.