Menu
Your Cart
grondspot vierkant van KS Verlichting een overrijdbare grondspot te verwerken in bestrating hout of grind geeft een mooi lichtbeeld inclusief kunststof inbouwpot
grondspot vierkant van KS Verlichting een overrijdbare grondspot te verwerken in bestrating hout of grind geeft een mooi lichtbeeld inclusief kunststof inbouwpot

Grondspot vierkant

  • 7060

Exclusieve inbouwverlichting zeer geschikt voor inbouw in de vloer of grond buiten- en binnenshuis. Deze vierkante inbouwgrondspot wordt exclusief lichtbron geleverd. De inbouw grondspot heeft een GU10 fitting geschikt voor LED of een energy-saver. Het aansluiten van een inbouw grondspot dient altijd door een erkend installateur te worden uitgevoerd. Voor een goede afwatering dient de grondspot in een ruim grind of kiezelbed te worden geplaatst van minimaal 30cm. Deze grondspot wordt inclusief losse montagekoker (kunststof inbouwpot) geleverd. 

Deze overrijdbare grondspot is zeer goed toepasbaar langs een pad, oprit of voor markering van het terras. Ook geschikt voor het aanlichten van bomen tot een hoogte van 4 a 5 meter. 
Deze inbouw grondspot vierkant is voorzien van een dubbele wartel dit maakt het eenvoudiger om door te lussen naar een eventuele volgende grondspot. De grondspot vierkant van 14,5 cm is te verwerken in beton, natuursteen, hout, grind of gras. Zorg ervoor dat de grondspot op een vlak of hoger gelegen oppervlakte geïnstalleerd wordt. 

De perfecte grondspot voor het aanlichten van bomen of om te verwerken in bestrating, hout of grind. Overdag gaat de grondspot volledig op in de omgeving om vervolgens 's -avonds een prachtig lichtbeeld te creëren. 

  • H: 19 cm x B: 14.50cm x D: 14.50cm
  • RVS
  • Vervaardigd van RVS
  • Inclusief lichtbron: Nee
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
Grondspot vierkant
Algemene Specificaties
Breedte
14.5
Diameter Ø cm
14.5
Diepte
14.5
Hoogte
19
Maat
S
Voetdoorsnede cm
-
IP classificatie
IP67
Energieklasse
Afhankelijk van lichtbron
Vermogen in Watt
Max. 35W
Voltage
230 Volt
Garantie
3 jaar
Kleur
RVS
Extra informatie
"Boormaat 13\n5 cm"
Fitting
GU10
Geschikt voor Led
Ja
Inclusief lichtbron
Nee
Lichtsterkte (lm)
Afhankelijk van lichtbron
Type
Normaal, Spaar of LED
Materiaal
RVS
Met sensor
Zonder sensor
Stijl
Modern
Toepassing
Tuinlamp,Tuinspot
Venster
Glas
Vorm
Vierkant