Menu
Your Cart

Openbare Verlichting

1 - 23 van 23 mooie producten
H: 390 cm B: 35 cm D: 35 cm
Prachtige en stijlvol uitgevoerde straatlantaarn, een verfraaiing voor ieder straatbeeld. Deze gietijzeren lantaarnpaal wordt geleverd in de gron..
H: 355 cm B: 65 cm D: 65 cm
Parkline Terrein- en Projectverlichting op aanvraag...
H: 269 cm B: 65 cm D: 65 cm
Parkline Terrein- en Projectverlichting op aanvraag...
H: 220 cm B: 27 cm D: 27 cm
De Capital lantaarn 1-lichts is een prachtige tuinlamp voor sfeervolle en functionele verlichting voor uw tuin en rondom uw huis. Een prachtige t..
H: 270 cm B: 27 cm D: 70 cm
Een prachtige tuinlamp die gezien mag worden! De Capital lantaarn 2-lichts is een prachtige tuinlamp van zwarte kwaliteit en is toepasbaar rondom uw h..
H: 295 cm B: 49 cm D: 37 cm
Prachtige lantaarnpaal type Noordwijk. Een handmade KS kwaliteitsproduct. De Noordwijk is een combinatie van een strak klassieke aluminium lantaarnpaa..
H: 325 cm B: 42 cm D: 37 cm
Prachtige lantaarn, uitgevoerd met een koperen deksel. De paal is vervaardigd van aluminium en voorzien van gepantserde poedercoating. De lamp beschik..
H: 405 cm B: 50 cm D: 50 cm
Prachtige en stijlvol uitgevoerde straatlantaarn, een verfraaiing voor ieder straatbeeld. Deze gietijzeren lantaarnpaal wordt geleverd in de gron..
H: 110 cm B: 57 cm D: 57 cm
Een historische uitstraling met een moderne lichttechniek. De Led module is een lichttechniek gebaseerd op de oude gaslantaarns in Berlijn. Deze led m..
H: 325 cm B: 42 cm D: 35 cm
De Wenen is een echt K.S. kwaliteitsproduct. Deze klassieke lantaarnpaal heeft een hoogte van 325 cm. Zowel de lantaarnkap als paal zijn vervaardigd v..
H: 355 cm B: 35 cm D: 35 cm
Klassiek landelijk tuinverlichting. Deze tuinlamp is een echte eye catcher in iedere tuin. De lantaarn is geheel uitgevoerd in een hoogwaardige kwalit..
H: 350 cm B: 42 cm D: 35 cm
Prachtige en stijlvol uitgevoerde straatlantaarn, een verfraaiing voor ieder straatbeeld. De mast is uitgevoerd in Gietijzer en deze wordt in de grond..
H: 263 cm B: 47 cm D: 32 cm
Deze prachtige geheel bronzen tuinlantaarn is een echt KS kwaliteitsproduct. Doordat de lantaarn vervaardigd is van brons is deze zeer weerbestendig. ..
Prachtige en stijlvolle lantaarn, een eyecatcher voor bij uw bedrijf of in uw tuin. De Terneuzen is in verschillende uitvoeringen en hoogtes leverbaar..
H: 248 cm B: 83 cm D: 83 cm
Prachtige lantaarn, uitgevoerd met een koperen deksel. De paal is vervaardigd van aluminium en voorzien van gepantserde poedercoating. De lamp beschik..
H: 290 cm B: 82 cm D: 82 cm
Prachtige en stijlvolle 4-lichts lantaarn, een eyecatcher in iedere tuin. De lantaarn is geheel uitgevoerd in een hoogwaardige kwaliteit aluminium, we..
H: 320 cm B: 82 cm D: 82 cm
Prachtige en stijlvolle 4-armige lantaarn, een eyecatcher in iedere tuin. De lantaarn is geheel uitgevoerd in een hoogwaardige kwaliteit aluminium, we..
H: 280 cm B: 114 cm D: 114 cm
Prachtige en stijlvolle meer armige lantaarn, een eyecatcher in iedere tuin. De lantaarn is geheel uitgevoerd in een hoogwaardige kwaliteit aluminium,..
H: 335 cm B: 103 cm D: 103 cm
Klassiek vormgegeven buitenverlichting, uitgevoerd met een koperen deksel. De tuinlantaarn is vervaardigd van aluminium en voorzien van gepantserde po..
H: 475 cm B: 146 cm D: 146 cm
Prachtige en stijlvol uitgevoerde straatlantaarn, een verfraaiing voor ieder straatbeeld. De mast is uitgevoerd in gietijzer en deze wordt in de grond..
H: 450 cm B: 147 cm D: 147 cm
Prachtige en stijlvol uitgevoerde straatlantaarn met koperen deksels, een verfraaiing voor ieder straatbeeld. Het armatuur is gemaakt van hoogwaardige..
H: 250 cm B: 55 cm D: 35 cm
Prachtig handgemaakte stationsklok met mooi afgewerkte paal. Echt een Hollands kwaliteitsproduct. De klok wordt standaard op batterijen geleverd, maar..
H: 340 cm B: 70 cm D: 45 cm
De stationsklokken zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Deze stationsklok XL is 340cm hoog en 70cm breed. Een prachtige handgemaakte stationsklok m..
1 - 23 van 23 mooie producten

Openbare Verlichting

Onze vakspecialisten beheersen als geen ander de ambachtelijke technieken voor het vervaardigen van deze duurzame verlichtingsarmaturen. De armaturen worden met de hand gemaakt van koper & brons, zijn stof- en waterdicht en hebben een uiterst hoogwaardige afwerkingsgraad. De geraffineerde sobere maar rijke uitstraling geven deze armaturen een bijzonder exclusieve uitstraling. De fraaie vormgeving maakt de armaturen zeer geschikt voor openbare projecten in zowel de klassieke 'historische' als moderne architectuur. Gegarandeerd een verfraaiing van het straatbeeld, zowel overdag als 's avonds.
 
In onze armaturen kunnen diverse moderne lichttechnieken worden ingebouwd. Standaard worden onze armaturen met een E27 fitting geleverd maar ze kunnen ook geleverd worden met bijvoorbeeld PL-L24, SON of Fortimo LED. Wij volgen nauwgezet alle ontwikkelingen op het gebied van lichttechniek en houden vooral rekening met duurzaamheid, functionaliteit en energiezuinigheid. Maatwerk behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Het gehele productieproces wordt in eigen beheer gehouden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid custom-made te fabriceren. Onze specialisten denken graat met u mee om samen tot een uitvoering te komen die geheel naar uw wens is.
 
Bij het ontwikkelen en implementeren van strategieën vinden we het bij KS Verlichting noodzakelijk een ideaal evenwicht te creëren tussen de ecologische en sociale gevolgen om zo een duurzame groei te bewerkstellingen. Bij KS streven we naar inventieve oplossingen die het milieu minimaal belasten door minder energie te verbruiken en te kiezen voor recyclebare materialen. De buitenverlichting van KS brengt niet alleen licht, maar is tijdloos en draagt zichtbaar bij aan de verfraaiing van de omgeving.