Menu
Your Cart
Sokkel Madrid
Sokkel Madrid

Sokkel Madrid

  • 5928

Lichtmast zonder armatuur - lantaarnpaal Madrid 5928.
Hoogte Madrid sokkel paal 18 cm - vierkante voet 20cm - Nokmaat 4,5cm
Deze lichtmast is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. Een handgemaakt KS kwaliteitsproduct. De van aluminium gegoten lantaarnpaal wordt afgevlakt en gebraamd voordat deze wordt gechromateerd. Het chromateren geeft de lantaarnpaal een transparante laag op het aluminium, dit om corrosie tegen te gaan en om een goed hechting van de poedercoating te waarborgen. Onze lantaarnpalen worden voorzien van 2 lagen poedercoating. Op deze wijze ontstaat er een duurzame gepantserde weerbestendige laklaag. 


De sokkel Madrid is een ideale voet voor het plaatsen van onze klassieke lantaarnkappen op een gemetselde kolom, pilaster, penant, poer, zuil, poortpaal of muur. 
De perfecte sokkel in combinatie met een klassieke, landelijke of meer modern vormgegeven lantaarn voor verlichting op een gemetselde stenen poer of gestucte pilaar. Of als sfeermaker in de tuin, in combinatie met een mooie lantaarn is dit een prachtige tuinlamp. Met de buitenverlichting van KS wordt niet alleen licht gecreëerd. De verlichting draagt zichtbaar bij aan de verfraaiing van de omgeving. Functionele sfeervolle tuinverlichting van hoogwaardige kwaliteit.

Een buitengewoon mooie combinatie is de sokkel Madrid met de K3B, een originele KS lantaarnkap met rond koper deksel. Kijk voor inspiratie naar de 1103 of 1103ZD (KS204).
Nog meer mooie klassieke buitenverlichting met de combinatie Madrid sokkel zijn de; 1005 (Oxford 13) de madrid sokkel gecombineerd met een klassieke zeskantige originele KS lantaarnkap, of de 1110 (R224) hier is de sokkel gecombineerd met een globe (bol). Liever een strak klassieke vierkante lantaarnkap, de K6B past ook perfect op deze sokkel, (5038, Blackpool).

  • H: 18 cm x B: 20 cm x D: 20 cm
  • Meerdere kleuren mogelijk
  • Vervaardigd van Aluminium
  • n.v.t.
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
Sokkel Madrid

Beschikbare opties:

Kleur armatuur
KS Groen
Antraciet grijs
Zwart
Algemene Specificaties
Breedte
20
Diepte
20
Hoogte
18
Voetdoorsnede cm
20
IP waarde
n.v.t.
Vermogen in Watt
Max. n.v.t.
Garantie
3 jaar
Kleur
Meerdere kleuren mogelijk
Fitting
-
Geschikt voor Led
n.v.t.
Inclusief lichtbron
n.v.t.
Materiaal
Aluminium
Stijl
Klassiek landelijk
Venster
n.v.t.
Vorm
n.v.t.