Menu
Your Cart
Buitenlamp Labenne
Buitenlamp Labenne

Buitenlamp Labenne

  • 1181

Buitenlamp Labenne, een buitengewoon mooie buitenlamp geheel vervaardigd van brons en koper. De buitenlamp Labenne is voorzien van heldere beglazing, een stolpglas en een bronzen raster, ter bescherming van de lichtbron. Er is bij de buitenlamp Labenne een E27 lamphouder toegepast. De buitenlamp Labenne wordt exclusief lichtbron geleverd, maar is absoluut geschikt voor led verlichting. Kies voor deze prachtige onderhoudsvriendelijke bronzen buitenlamp een sfeervolle, energiezuinig en duurzame led lichtbron.  Alle lichtbronnen met een E27 fitting zijn toepasbaar. 

Een prachtige bronzen buitenlamp, model 1181, type stallamp, E27, afmetingen H 25 x Br 22 x D 25 cm, IP classificatie IP44. 

KS staat voor kwaliteit. al ruim 40 jaar staat KS Verlichting bekend als de specialist op het gebied van buitenverlichting. Bij al onze buitenverlichting streven we naar de perfecte combinatie van vormgeving, materiaal en functionaliteit. Kwaliteitsverlichting, buitenlampen met een klassiek landelijk karakter of juist een trendy, moderne stijl. Met de buitenverlichting van KS Verlichting creëer je niet alleen licht maar de buitenlampen dragen zichtbaar bij aan verfraaiing van de omgeving. De buitenlamp Labenne is een prachtige buitenlamp van hoogwaardige kwaliteit. Echte KS kwaliteitsverlichting. Doordat deze buitenlamp vervaardigd is van brons en koper is er weinig onderhoud nodig. De buitenlamp Labenne is ook absoluut geschikt voor plaatsing in kustgebieden, daar waar een hoog zoutgehalte in de lucht zit. Geschikt als gevelverlichting, muurbevestiging. Buitenverlichting in een Franse antieke stijl. Door het toegepaste raster heeft de Labenne buitenlamp ook een nautische uitstraling. De Labenne is er ook als pendelarmatuur, de kettinglamp Labenne, een prachtige bronzen hanglamp, model 1180.

 


  • H: 25 cm x B: 22 cm x D: 25 cm
  • Brons / Koper
  • Vervaardigd van Brons en koper
  • Inclusief lichtbron: Nee
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
Buitenlamp Labenne
Algemene Specificaties
Breedte
22
Diepte
25
Hoogte
23
Maat
M
IP classificatie
IP44
Energieklasse
Afhankelijk van lichtbron
Vermogen in Watt
Max. 60W
Voltage
230 Volt
Garantie
25 Jaar
Kleur
Brons / Koper
Fitting
E27
Inclusief lichtbron
Nee
Lichtsterkte (lm)
Afhankelijk van lichtbron
Type
Normaal, Spaar of LED
Materiaal
Brons en koper
Met sensor
Zonder sensor
Stijl
Industrieel,Koper en Brons
Toepassing
Muurlamp
Venster
Helder Glas
Vorm
Rond