Menu
Your Cart

Wandarmen

Handgemaakte wandarmen

KS wandarmen worden handgemaakt in onze gieterij, koperslagerij en zijn vervaardigd van een zeer hoogwaardige kwaliteit brons, koper, messing, gietijzer of aluminium. Kenmerken voor onze producten zijn, tijdloosheid, duurzaamheid, functionaliteit, exclusiviteit, stijl zuivere vormgeving, uitstraling & natuurlijk de uitstekende prijs - kwaliteitsverhouding. Maatwerk behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Bij KS Verlichting vind je de mooiste exclusieve klassiek vormgegeven buitenverlichting. Een grote en unieke collectie buitenverlichting van hoge kwaliteit. KS Verlichting is al ruim 40 jaar een toonaangevend productiebedrijf van buitenverlichting. Het gehele assortiment is voor 95% snel en uit voorraad leverbaar.


Met oog voor detail

We zijn bij KS Verlichting continu in beweging om nieuwe armaturen te ontwerpen en te produceren, evenals historisch vormgegeven verlichting nieuw leven in te blazen. We houden hierbij natuurlijk rekening met duurzaamheid, functionaliteit en energiezuinigheid. In de KS gieterij wordt alleen gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige kwaliteit aluminium, brons & koper. De KS lantaarnpalen en lantaarnkappen worden handgemaakt in onze gieterij - koperslagerij en zijn vervaardigd van een zeer hoogwaardige kwaliteit brons, koper, messing, gietijzer of aluminium. Stijlzuiver, historisch vormgegeven met de passie van onze KS vakspecialisten. Ons assortiment is met de grootst mogelijke zorg samengesteld uitlopend van modern tot Oudhollands klassieke verlichtingsarmaturen.  KS voor meer dan licht alleen...

H: 32 cm B: 12 cm D: 0 cm
Deze door KS Verlichting vervaardigde universele hoeksteun is de oplossing voor het plaatsen van uw armatuur op een hoek van uw woning of bedrijfspand..
H: 16 cm B: 12 cm D: 34 cm
Klassieke handgemaakte muursteun vervaardigd van gegoten aluminium en voorzien van een dubbellaagse gepantserde laklaag (2-lagen poedercoating). Combi..
H: 30 cm B: 15 cm D: 61 cm
Authentieke handgemaakte klassieke muursteun vervaardigd van gegoten aluminium. Deze wandarm is voorzien van een dubbellaagse weerbestendige gepa..
H: 35 cm B: 13 cm D: 48 cm
Authentieke handgemaakte muursteun vervaardigd van gegoten aluminium. Deze wandarm is voorzien van een dubbellaagse weerbestendige gepantserde laklaag..
H: 22 cm B: 9 cm D: 27 cm
De muursteun Arnhem is een prachtige van aluminium gegoten steun. Een handgemaakt KS kwaliteitsproduct. De wandarm is voorzien van een dubbellaag..
H: 24 cm B: 8 cm D: 24 cm
Muursteun Bergen. Met de hand vervaardigd van gegoten aluminium. Deze wandarm is voorzien van een dubbellaagse weerbestendige gepantserde laklaag..
H: 82 cm B: 17 cm D: 50 cm
Exclusieve handgemaakte muursteun vervaardigd van gegoten aluminium. Deze wandarm is voorzien van een dubbellaagse weerbestendige gepantserde laklaag ..
H: 53 cm B: 11 cm D: 30 cm
Combineer deze prachtige wandarm zelf met een KS lantaarnkap.Exclusieve handgemaakte muursteun, met decoratieve zeemeermin, vervaardigd van gegoten al..
H: 22 cm B: 9 cm D: 28 cm
Deze authentieke handgemaakte muursteun is vervaardigd van gegoten aluminium. Deze wandarm model Durgerdam 5722 is voorzien van een dubbellaagse ..
H: 23 cm B: 9 cm D: 23 cm
Deze prachtige authentieke handgemaakte muursteun Edam 5705 is vervaardigd van gegoten aluminium. De wandarm is voorzien van een dubbellaagse wee..
H: 24 cm B: 9 cm D: 23 cm
Klassieke handgemaakte muursteun vervaardigd van gegoten aluminium. Deze wandarm is voorzien van een dubbellaagse weerbestendige gepantserde lakl..
H: 37 cm B: 18 cm D: 70 cm
Een prachtige authentieke gevelarm. Bijzonder mooie sierlijk gedecoreerde wandarm geschikt voor mooie klassieke lantaarnkappen. Combineer zelf met een..
H: 18 cm B: 8 cm D: 21 cm
Klassieke handgemaakte muursteun Hoorn vervaardigd van gegoten aluminium. Deze wandarm is voorzien van een dubbellaagse weerbestendige gepantserde lak..
H: 26 cm B: 9 cm D: 33 cm
Authentieke handgemaakte muursteun Marken vervaardigd van gegoten aluminium. Deze wandarm is voorzien van een dubbellaagse weerbestendige gepantserde ..
H: 60 cm B: 24 cm D: 120 cm
Een prachtige authentieke gevelarm. Bijzonder mooie sierlijk gedecoreerde wandarm geschikt voor mooie klassieke lantaarnkappen. Combineer zelf met een..
H: 46 cm B: 11 cm D: 50 cm
Handgemaakte muursteun vervaardigd van gegoten aluminium. Deze wandarm model Vaals 3752 is voorzien van een dubbellaagse weerbestendige gepantser..
H: 26 cm B: 10 cm D: 40 cm
Authentieke handgemaakte muursteun vervaardigd van gegoten aluminium. Deze wandarm is voorzien van een dubbellaagse weerbestendige gepantserde la..
H: 34 cm B: 14 cm D: 32 cm
Klassieke handgemaakte muursteun vervaardigd van gegoten aluminium en voorzien van een dubbellaagse gepantserde laklaag (2-lagen poedercoating).De Vol..
Weergeven 1 t/m 18 van in totaal 18