Menu
Your Cart

Moderne projectverlichting

H: 51 cm B: 21.50cm D: 21.50cm
De Capital sokkel XL is strak van vorm en groots in uitstraling! Een prachtige design buitenlamp die gezien mag worden! Deze zwarte buitenlamp zorgt r..
H: 126 cm B: 21.50cm D: 21.50cm
Een echte topper! Capital Terras XL. Deze prachtige terras lantaarn is een prachtige design buitenlamp die gezien mag worden! Door zijn bijzondere..
H: 220 cm B: 25 cm D: 25 cm
De Capital lantaarn 1-lichts is een prachtige tuinlamp voor sfeervolle en functionele verlichting voor uw tuin en rondom uw huis. Een prachtige t..
H: 270 cm B: 25 cm D: 70 cm
Een prachtige tuinlamp die gezien mag worden! De Capital lantaarn 2-lichts is een prachtige tuinlamp van zwarte kwaliteit en is toepasbaar rondom uw h..
H: 55 cm B: 25 cm D: 25 cm
De sokkellamp Praag II is een prachtige strak klassiek vormgegeven terraslantaarn, met de hand vervaardigde tuinlamp van een hoogwaardige kwaliteit al..
H: 68 cm B: 32 cm D: 32 cm
De sokkellamp Praag XL is een prachtige strak klassiek vormgegeven terraslantaarn, met de hand vervaardigde tuinlamp van een hoogwaardige kwaliteit al..
H: 130 cm B: 25 cm D: 25 cm
De Praag terraslamp is een prachtige stijlvolle strak klassiek vormgegeven tuinlamp. Een handmade kwaliteitsproduct van KS Verlichting. Deze terraslan..
H: 128 cm B: 22 cm D: 22 cm
De Goteborg terraslamp is een prachtige stijlvolle strak klassiek vormgegeven tuinlamp. Een handmade kwaliteitsproduct van KS Verlichting. Deze terras..
H: 218 cm B: 60 cm D: 22 cm
Een prachtige tuinlamp die gezien mag worden! De Vecht lantaarn 2-lichts is een prachtige tuinlamp van zwarte kwaliteit en is toepasbaar rondom uw hui..
H: 269 cm B: 65 cm D: 65 cm
Parkline Terrein- en Projectverlichting op aanvraag...
H: 269 cm B: 65 cm D: 65 cm
Parkline Terrein- en Projectverlichting op aanvraag...
H: 57 cm B: 65 cm D: 65 cm
Parkline Terrein- en Projectverlichting op aanvraag...
H: 210 cm B: 32 cm D: 32 cm
Lantaarnpaal E92. Een prachtig KS kwaliteitsproduct. Het gehele productieproces wordt van A t/m Z door KS beheerd. In onze gieterij wordt gebruik gem..
H: 215 cm B: 49 cm D: 49 cm
Deze Lantaarnpaal E92A is inclusief een laddersteun strak. Een prachtig KS kwaliteitsproduct. Het gehele productieproces wordt van A t/m Z door KS be..
H: 50.50cm B: 51.50cm D: 51.50cm
Deze projectkap Barcellona is uitstekend toe te passen in openbare ruimtes. U kunt hierbij denken aan plaatsing op een parkeerterrein of als straatver..
H: 50.50cm B: 47.50cm D: 47.50cm
Deze projectkap Barrio is uitstekend toe te passen in openbare ruimtes. U kunt hierbij denken aan plaatsing op een parkeerterrein of als straatverlich..
H: 57.10cm B: 56.50cm D: 56.50cm
Deze projectkap Streetline is uitstekend toe te passen in openbare ruimtes. U kunt hierbij denken aan plaatsing op een parkeerterrein of als straatver..
H: 40 cm B: 40 cm D: 40 cm
Deze projectkap Streetline Globe is uitstekend toe te passen in zowel een privé- als openbare ruimte. U kunt hierbij denken aan plaatsing op een parke..
H: 57.10cm B: 56.50cm D: 56.50cm
Deze projectkap Urban is uitstekend toe te passen in openbare ruimtes. U kunt hierbij denken aan plaatsing op een parkeerterrein of als straatverlicht..
H: 61.80cm B: 48.80cm D: 48.80cm
De Nature Post top serie zijn strakke lantaarnkappen met een eigen karakter, de LTYL-909A is verkrijgbaar met 4 verschillende lichtbronnen in de ..
H: 61.80cm B: 48.80cm D: 48.80cm
De Nature Post top serie zijn strakke lantaarnkappen met een eigen karakter, de LTYL-909B is verkrijgbaar met 4 verschillende lichtbronnen in de ..
H: 58.80cm B: 48 cm D: 48 cm
De Nature Post top serie zijn strakke lantaarnkappen met een eigen karakter, de LTYL-909C is verkrijgbaar met 4 verschillende lichtbronnen in de ..
1 - 22 van 22 mooie producten

Moderne projectverlichting

KS Verlichting is al ruim 40 jaar een toonaangevend productiebedrijf van buitenverlichting. De buitenverlichting wordt handgemaakt in onze gieterij, koperslagerij en zijn vervaardigd van een zeer hoogwaardige kwaliteit brons, koper, messing, gietijzer of aluminium. Kenmerken voor onze producten zijn, tijdloosheid, duurzaamheid, functionaliteit, exclusiviteit, stijl zuivere vormgeving, uitstraling & natuurlijk de uitstekende prijs - kwaliteitsverhouding. Maatwerk behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Bij KS Verlichting vind je de mooiste exclusieve vormgegeven buitenverlichting. Een grote en unieke collectie buitenverlichting van hoge kwaliteit. Onze vakspecialisten beheersen als geen ander de ambachtelijke technieken voor het vervaardigen van deze duurzame verlichtingsarmaturen. De armaturen worden met de hand gemaakt van koper & brons, zijn stof- en waterdicht en hebben een uiterst hoogwaardige afwerkingsgraad. De geraffineerde sobere maar rijke uitstraling geven deze armaturen een bijzonder exclusieve uitstraling. De fraaie vormgeving maakt de armaturen zeer geschikt voor openbare projecten in zowel de klassieke 'historische' als moderne architectuur. Gegarandeerd een verfraaiing van het straatbeeld, zowel overdag als 's avonds. Het gehele productieproces wordt in eigen beheer gehouden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid custom-made te fabriceren. Onze specialisten denken graat met u mee om samen tot een uitvoering te komen die geheel naar uw wens is.
 
Wij volgen nauwgezet alle ontwikkelingen op het gebied van lichttechniek en houden vooral rekening met duurzaamheid, functionaliteit en energiezuinigheid. In vele gevallen is het reeds mogelijk om LED in te zetten en de lichtbeleving, lichtkleur & intensiviteit te behouden.

De buitenverlichting van KS brengt niet alleen licht, maar is tijdloos en draagt zichtbaar bij aan de verfraaiing van de omgeving. We zijn bij KS Verlichting continu in beweging om nieuwe armaturen te ontwerpen en te produceren, evenals historisch vormgegeven verlichting nieuw leven in te blazen. We houden hierbij natuurlijk rekening met duurzaamheid, functionaliteit en energiezuinigheid. Ook voor moderne projectverlichting bent u bij KS Verlichting aan het juiste adres. Mocht u een bezoek aan onze showroom of fabriek wensen dan verzoeken wij u vriendelijk hier een afspraak voor te maken. Graag bespreken we uw wensen en ideeën.  U bent van harte welkom.