Menu
Your Cart

Lichtbronnen

H: 14.20cm B: 6.50cm D: 6.50cm
Sensor LED, Ledlamp E27 met dag / nacht sensor. Prachtige Edison  filament led lichtbron. Deze energiezuinige filament led lichtbron schakel..
H: 10.80cm B: 6 cm D: 6 cm
Sensor LED, Ledlamp E27 met dag / nacht sensor. Prachtige filament led lichtbron. Deze energiezuinige filament led lichtbron schakelt automatisch..
H: 10.80cm B: 6 cm D: 6 cm
Sensor LED, Ledlamp E27 met dag / nacht sensor. Prachtige filament led lichtbron. Deze energiezuinige filament led lichtbron schakelt automatisch..
H: 10.50cm B: 6 cm
Prachtige decoratieve LED lamp Classic Curl. Deze led lichtbron heeft de uitstraling van een gloeilamp. De Classic Curl heeft een decoratieve spiraalv..
H: 10 cm B: 6 cm D: 6 cm
Energiezuinige Led lamp met een prachtige oudhollandse uitstraling "gloeilamp". Slechts 3 watt. De Deco Led gaat gemiddeld 20000 branduren mee en geef..
H: 10.50cm B: 6 cm
Prachtige decoratieve LED lamp Classic Spiral. Deze led lichtbron heeft de uitstraling van een gloeilamp. De Classic Spiral heeft een decoratieve spir..
H: 10 cm B: 5.50cm
De Classic LED is een prachtige led lamp. Deze ledlamp geeft een zeer mooi aangenaam warm licht zoals een nostalgische kooldraad -  gloeilamp. Maar da..
H: 14 cm B: 6.30cm D: 6.30cm
De Rustic LED lamp is een prachtige lichtbron met een lange levensduur.  Geschikt voor E27 lamphouders. De Rustic Led geeft een mooi warm geel licht (..
H: 15 cm B: 6.50cm D: 6.50cm
Classic Gold Long Life 4W Led Lamp. Prachtige led lichtbron vergelijkbaar met de klassieke Edison 35 watt gloeilamp. De lamp heeft een E27 lampho..
H: 11.50cm B: 8 cm D: 8 cm
Classic Gold 4W LED lichtbron. Prachtige sfeervolle, decoratieve en functionele led lamp. De led lamp heeft een E27 lamphouder. Deze ledlamp is 100% d..
H: 11 cm B: 4 cm D: 4 cm
Classic Gold Tube 2W ledlamp. Prachtige led lichtbron welke vergelijkbaar is met een klassieke 15W gloeilamp. De lamp heeft een E27 lamphoud..
H: 7.50cm B: 4.50cm D: 4.50cm
Mini Gold 4W LED lichtbron. Prachtige sfeervolle, decoratieve en functionele led lamp. De led lamp heeft een E27 lamphouder. Deze ledlamp is 100% dimb..
H: 5.50cm B: 5 cm D: 5 cm
De GU10 Dim To Warm LED is een 5,5W ledlamp met een GU10 (220-240V) fitting. De lichtkleur varieert van 1800 - 2.700K en is dimbaar. Wat is Dim To War..
H: 6 cm B: 5 cm D: 5 cm
De GU10 Power LED is een mooie energiezuinige led lamp. Deze ledlamp wordt vooral veel toegepast in open verlichtingsarmaturen, muurspots, wandsp..
H: 6 cm B: 5 cm D: 5 cm
De GU10 LED  is een 5,5W ledlamp met een GU10 (230V) fitting. De lichtkleur is warm wit (2.700K) en dimbaar, door deze perfecte lichtkleur ontsta..
H: 8.80cm B: 9.50cm D: 9.50cm
Deze Par 30S van KS-Verlichtiing is voorzien van een LED lichtbron met een zeer hoge lichtopbrengst (8 watt, 700 lumen). Dit is vergelijkbaar met een ..
H: 2.50cm B: 7.50cm D: 7.50cm
Energie zuinige LED lichtbron, geschikt voor alle modellen met een GX53 lamphouder...
H: 18 cm B: 3 cm D: 3 cm
Een bijzondere tube led die zorgt voor een zeer bijzonder licht. Deze lamp heeft een lichtkleur van 2100 kelvin. Deze LED buislamp heeft ..
1 - 18 van 18 mooie producten
Lichtbronnen

Lichtbronnen van KS Verlichting. Belangrijk bij de juiste keuze voor een lichtbron is de maat van de fitting. In de specificaties van onze buitenverlichting en tuinverlichting staat altijd aangegeven welke fitting in de buitenlamp of tuinlamp is toegepast. Bij KS Verlichting zijn diverse prachtige lichtbronnen leverbaar. De lichtbronnen zijn er in diverse uitvoeringen, met verschillende fittingen. Waaronder de E27 (brede fitting),  GX53 (schijf), GU10 (bajonet) en G9 (prik of click).

 

Lichtbronnen informatie

De volgende informatie is belangrijk bij de aanschaf van een lichtbron voor uw buitenverlichting en tuinverlichting. Uiteraard kunnen deze lichtbronnen ook worden toegepast in de binnenverlichtingsarmaturen. Het is belangrijk dat er genoeg Lumen is om zichtbaarheid te garanderen, maar let op dat u de sfeer bewaakt. Bij KS Verlichting adviseren we om een lichtbron met 100 tot 400 Lumen (lichtsterkte) en een lichtkleur (Kelvin) tussen de 2100 en 3000 Kelvin toe te passen. Hiermee creëert u een lichtbeeld dat functioneel is en evengoed sfeervol en uitnodigend.  Lumen is de aanduiding van de lichtopbrengst dus de lichtsterkte - lichthoeveelheid, dit werd eerst aangegeven met het wattage (watt). De led lichtbronnen van KS Verlichting zijn ook geschikt voor verlichting die u een langere tijd laat branden. De KS ledlampen hebben een lange levensduur en een laag energieverbruik. Er zijn ook dimbare led lampen, let goed op de specificaties want niet alle led lampen zijn dimbaar. 

 

Voordelen - en nadelen lichtbronnen

In het kort even de voor- en nadelen van de verschillende lichtbronnen op een rij. De nostalgische, ouderwetse gloeilamp. Voordeel, voordelig in aanschaf  en gemakkelijk dimbaar. Nadeel, energievreter en korte levensduur. De spaarlamp. Voordeel, voordelig in aanschaf, redelijk milieuvriendelijk en behoorlijk wat branduren. Nadeel, veel inschakelen en uitschakelen verkort de levensduur, wit licht, niet geschikt voor lampen met sensoren. De halogeen. Voordeel, mooi warm licht, de lichtkleur van halogeen benadert de werkelijkheid van het daglicht het beste, geschikt om te dimmen, handig voor spots. Nadeel, korte levensduur en niet energiezuinig. De ledlamp. Voordeel, lange levensduur, energiezuinig, weinig warmte afgifte, lange levensduur. Nadeel, niet alle ledlampen zijn dimbaar, verschillende lichtkleuren en sterkte.  
 

Uitgelicht

Kent u de lichtbron met ingebouwde schemersensor al? Geen aparte units, sensoren of melders meer nodig. De schemerschakelaar is ingebouwd in de lichtbron. Geschikt voor vele soorten buitenverlichting en tuinverlichting. Deze lichtbron heeft een onzichtbare schemersensor in de fitting. De sensor zorgt ervoor dat de lichtbron inschakelt bij intreding van schemer en automatisch uitschakelt zodra het weer licht wordt. Mooi warm licht met een laag energieverbruik en veel branduren, 5897, sensor LED lamp 2W.