Menu
Your Cart
Sokkel KS207
Sokkel KS207

Sokkel KS207

  • 5920

Lantaarnpaal KS207. Een prachtig KS kwaliteitsproduct. Het gehele productieproces wordt van A t/m Z door KS beheerd. In onze gieterij wordt gebruik gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. Onze KS lantaarnpalen zijn handgemaakt. De gegoten lantaarnpaal wordt afgevlakt en gebraamd voordat deze wordt gechromateerd. Het chromateren geeft de lantaarnpaal een transparante laag op het aluminium, dit om corrosie tegen te gaan en om een goed hechting van de poedercoating te waarborgen. Onze lantaarnpalen worden voorzien van 2 lagen poedercoating. Op deze wijze ontstaat er een duurzame gepantserde laklaag.
 
Hoogte KS207 sokkel paal 19 cm - Voetmaat Ø19cm - Nokmaat 4,5cm 

De sokkel KS207 is een ideale voet voor het plaatsen van onze klassieke lantaarnkappen op een gemetselde kolom, pilaster, penant, poer, zuil, poortpaal of muur.
De perfecte sokkel in combinatie met een klassieke, landelijke of meer modern vormgegeven lantaarn voor verlichting op een gemetselde stenen poer of gestucte pilaar. Of als sfeermaker in de tuin, in combinatie met een mooie lantaarn is dit een prachtige tuinlamp. Met de buitenverlichting van KS wordt niet alleen licht gecreëerd. De verlichting draagt zichtbaar bij aan de verfraaiing van de omgeving. Functionele sfeervolle tuinverlichting van hoogwaardige kwaliteit.
 
Al onze producten zijn CE gekeurd en hebben minimaal 3 jaar fabrieksgarantie. 

  • H: 19 cm x B: 19 cm x D: 19 cm
  • Meerdere kleuren mogelijk
  • Vervaardigd van Aluminium
  • n.v.t.
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
Sokkel KS207

Beschikbare opties:

Kleur armatuur
KS Groen
Antraciet grijs
Zwart
Algemene Specificaties
Breedte
19
Diepte
19
Hoogte
19
Voetdoorsnede cm
19
IP waarde
n.v.t.
Vermogen in Watt
Max. n.v.t.
Garantie
3 jaar
Kleur
Meerdere kleuren mogelijk
Fitting
-
Geschikt voor Led
n.v.t.
Inclusief lichtbron
n.v.t.
Materiaal
Aluminium
Stijl
Klassiek landelijk
Venster
n.v.t.
Vorm
n.v.t.