Menu
Your Cart

Lampkappen & glazen

H: 18 cm
Glazen stolp voor diverse modellen buitenlampen en stallampen. Staat uw model niet bij de beschikbare opties neemt u dan contact met ons op...
H: 16 cm B: 15.30cm D: 8 cm
Geschikt voor KS lantaarnkap type M29. Kunststof slagvast Acryl kap ter vervanging van uw oude. Dit glas kan niet geretourneerd worden...
H: 18.50cm B: 18.30cm D: 9.30cm
Geschikt voor KS lantaarnkap type K4B. Kunststof slagvast polycarbonaat kap ter vervanging van uw oude. Dit glas kan niet geretourneerd worden...
H: 21.20cm B: 22.30cm D: 12.50cm
Geschikt voor KS lantaarnkap type K4. Kunststof slagvast acryl kap ter vervanging van uw oude. Dit glas kan niet geretourneerd worden...
H: 25.50cm B: 24.20cm D: 12.60cm
Geschikt voor KS lantaarnkap type K3. Kunststof slagvast acryl kap ter vervanging van uw oude. Dit glas kan niet geretourneerd worden...
H: 43.50cm B: 42.50cm D: 25.30cm
Geschikt voor KS lantaarnkap type K1. Kunststof slagvaste acryl kap ter vervanging van uw oude. Dit glas kan niet geretourneerd worden...
H: 16 cm B: 15.30cm D: 8 cm
Geschikt voor KS lantaarnkap type M29. Echt glas ter vervanging van uw oude glas. Dit glas kan niet geretourneerd worden...
H: 18.50cm B: 18.30cm D: 9.30cm
Geschikt voor KS lantaarnkap type K4B. Echt glas ter vervanging van uw oude glas. Dit glas kan niet geretourneerd worden...
H: 21.20cm B: 22.30cm D: 12.50cm
Geschikt voor KS lantaarnkap type K4. Kunststof slagvast, uv-werend polycarbonaat kap ter vervanging van uw oude. Dit glas kan niet geretourneerd word..
H: 25.50cm B: 24.20cm D: 12.60cm
Geschikt voor KS lantaarnkap type K3. Echt glas ter vervanging van uw oude. Dit glas kan niet geretourneerd worden...
H: 31.20cm B: 18.40cm D: 30.80cm
Geschikt voor KS lantaarnkap type K2. Echt glas ter vervanging van uw oude. Dit glas kan niet geretourneerd worden...
Wilt u de bestaande stangen van uw KS Verlichting lamp vervangen? Deze stangen zijn toepasbaar op de verschillende kapmaten van KS Verlichting. B..
H: 28.10cm
Glas voor de K7A kap van KS-Verlichting  De glasset bestaat uit een 6 delige set met afmetingen: Hoogte van het glas: 281 milimeter (2..
Glas voor de K7C kap van KS-Verlichting LET OP!, de K7C heeft een actueel en een ouder model Het actuele model K7C be..
Glas voor de K7B kap van KS-Verlichting LET OP!, de K7B heeft een oud en een nieuw model Het nieuwe model K7B bestaat uit een geheel, oud..
H: 35.50cm
Glas voor de K7 kap van KS-Verlichting  De glasset bestaat uit een 6 delige set met afmetingen: Hoogte van het glas: 355 milimeter (35.5 ce..
H: 19.60cm
Glas voor de K6B kap van KS-Verlichting  De glasset bestaat uit een 4 delige set met afmetingen: Hoogte van het glas: 196 milimet..
H: 22.50cm
Glas voor de K6C kap van KS-Verlichting. Dit glas kan niet geretourneerd worden.  De glasset bestaat uit een 4 delige set met afmeti..
H: 26.50cm
Glas voor de K6 kap van KS-Verlichting  De glasset bestaat uit een 4 delige set met afmetingen: Hoogte van het glas: 265 milimete..
H: 34 cm
Glas voor de K5 kap van KS-Verlichting  De glasset bestaat uit een 4 delige set met afmetingen: Hoogte van het glas: 340 milimete..
H: 23.50cm
Glas voor de Oxford 10 kap van KS-Verlichting. De glasset bestaat uit een 3 delige set met afmetingen: Hoogte van het voorste glas: 23..
Glas voor de Oxford 11 kap van KS-Verlichting. De glasset bestaat uit een 3 delige set met afmetingen: Hoogte van het voorste glas: 18..
H: 18.80cm
Glas voor de K14A kap van KS-Verlichting. De glasset bestaat uit een 8 delige set met afmetingen: Hoogte van het voorste glas: 188 milimete..
H: 19 cm
Glas voor de Ancona plat kap van KS-Verlichting. De glasset bestaat uit een 3 delige set met afmetingen: Hoogte van het voorste&n..
H: 18.50cm
Glas voor de Ancona  kap van KS-Verlichting. De glasset bestaat uit een 6 delige set met afmetingen: Hoogte van het glas: 185 mil..
H: 17 cm B: 7.60cm
Los kunststof glas voor de buitenlampen in de serie Lech. Dit kunt u als vervangend glas aanschaffen voor uw buitenlamp. De doorsnede van het schroefd..
H: 14 cm B: 15 cm D: 15 cm
Reserve kunststof glas voor gebruik in de Rimini Lantaarn. Dit glas past alleen in de Rimini Lantaarn.Dit glas kan niet geretourneerd worden...
H: 14 cm B: 15 cm D: 15 cm
Reserve kunststof glas voor gebruik in de Rimini muurlamp. Dit glas past alleen in de Rimini muurlamp.Dit glas kan niet geretourneerd worden...
1 - 28 van 28 mooie producten

Glazen en lampenkappen voor KS Verlichting

In de categorie buitenverlichting, accessoires en onderdelen, lampkappen en glazen treft u alle losse glazen voor onze KS Verlichting. Vindt u niet het glas of de kap welke u nodig hebt, neemt u dan contact op met één van de medewerkers van KS Verlichting, wij kijken graag of er nog andere opties mogelijk zijn. De glazen van de ronde kappen zijn standaard vervaardigd van een hoogwaardig kunststof acrylaat. Er is ook de mogelijkheid om de kap in ‘élégance uitvoering' met echt glas te bestellen. Houdt u er echter rekening mee dat echt glas in een ronde uitvoering breukgevoelig is en in tegenstelling tot kunststof-acryl glas, minder vandalisme bestendig is. In bestaande buitenverlichting met kunststofbeglazing kunt u niet één op één een omruiling maken naar een élégance (echt glas) uitvoering, dit i.v.m. maatafwijkingen. Heeft u vragen over de glazen en lampkappen, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.  


Hoe kunnen we u helpen...

KS Verlichting levert al ruim 45 jaar de mooiste buitenverlichting voor grote en kleine projecten. Dankzij onze jarenlange ervaring, de kennis en het vakmanschap kunnen wij u volledig van dienst zijn. Bij KS Verlichting produceren we kwaliteitsverlichting voor buiten in alle stijlen. Een brede collectie klassiek landelijke gevelverlichting, strak moderne wandverlichting, wandspots, tuinverlichting klassiek of modern, tuin- en grondspots en nog veel meer. Unieke items in alle stijlen. Naast ons brede 'standaard assortiment' produceren we ook Custom-made buitenverlichting. Buitenverlichting voor grote en kleine projecten koop je bij KS Verlichting, bekijk hier ons complete assortiment.