Menu
Your Cart

Windlichten

H: 45 cm B: 20 cm D: 20 cm
De Lounge verplaats je binnen no time van binnen naar buiten door het handvat en 3 meter snoer aan deze buitenlamp met stekker. De strakke mat zw..
H: 35.50cm B: 26 cm D: 16 cm
De Charleston is een prachtig windlicht vervaardigd van gepolijst RVS een hoogwaardig edelstaal. Dit schitterende windlicht heeft een hoogte..
H: 35.50cm B: 26 cm D: 16 cm
De Charleston is een prachtig windlicht vervaardigd van gepolijst RVS en voorzien van gepanserd glas. Dit windlicht heeft een hoogte van 35...
H: 59 cm B: 22 cm D: 22.50cm
De Michigan L is een prachtig windlicht vervaardigd van gepolijst RVS. Dit schitterende small windlicht heeft een hoogte van 47 cm en is ver..
H: 47 cm B: 18 cm D: 18 cm
De Michigan S is een prachtig windlicht vervaardigd van gepolijst RVS. Dit schitterende windlicht heeft een hoogte van 47 cm en is vervaardigd ui..
1 - 5 van 5 mooie producten

Windlichten 

Lantaarns en windlichten, fraai vormgegeven voor indoor & outdoor. Sfeervolle lantaarns vervaardigd van metaal. Een mooie betaalbare tuinaccessoire. 
Voor extra sfeer in het interieur. Een stijlvolle woontrend. Een decoratieve manier om een tuin af te stijlen. De meest verkochte tuindecoratie van dit moment.

Stijlvolle windlichten in diverse maten. Grote en kleine windlichten, mooi om samen te combineren. Sfeervol en betaalbaar. Deze mooie windlichten passen bij elk seizoen. De windlichten en lantaarns zijn direct uit voorraad leverbaar.