Menu
Your Cart

Windlichten

Windlichten 

Lantaarns en windlichten, fraai vormgegeven voor indoor & outdoor. Sfeervolle lantaarns vervaardigd van metaal. Een mooie betaalbare tuinaccessoire. 
Voor extra sfeer in het interieur. Een stijlvolle woontrend. Een decoratieve manier om een tuin af te stijlen. De meest verkochte tuindecoratie van dit moment.

Stijlvolle windlichten in diverse maten. Grote en kleine windlichten, mooi om samen te combineren. Sfeervol en betaalbaar. Deze mooie windlichten passen bij elk seizoen. De windlichten en lantaarns zijn direct uit voorraad leverbaar.


H: 45 cm B: 20 cm D: 20 cm
De Lounge verplaats je binnen no time van binnen naar buiten door het handvat en 3 meter snoer aan deze buitenlamp met stekker. De strakke mat zw..
H: 63 cm B: 23 cm D: 23 cm
Exclusief trendy windlicht medium gemaakt van een zeer zware kwaliteit metaal. Dit stoere model windlicht is in vier maten verkrijgbaar en wordt gelev..
H: 51 cm B: 18 cm D: 18 cm
Exclusief trendy windlicht medium gemaakt van een zeer zware kwaliteit metaal. Dit stoere model windlicht is in vier maten verkrijgbaar en wordt gelev..
H: 35 cm B: 14 cm D: 14 cm
Exclusief trendy windlicht small gemaakt van een zeer zware kwaliteit metaal. Dit stoere model windlicht is in vier maten verkrijgbaar en wordt geleve..
H: 76 cm B: 27 cm D: 27 cm
Exclusief trendy windlicht extra large gemaakt van een zeer zware kwaliteit metaal. Dit stoere model windlicht is in vier maten verkrijgbaar en wordt ..
H: 35.50cm B: 26 cm D: 16 cm
De Charleston is een prachtig windlicht vervaardigd van gepolijst RVS een hoogwaardig edelstaal. Dit schitterende windlicht heeft een hoogte..
H: 35.50cm B: 26 cm D: 16 cm
De Charleston is een prachtig windlicht vervaardigd van gepolijst RVS en voorzien van gepanserd glas. Dit windlicht heeft een hoogte van 35...
H: 58 cm B: 20 cm D: 20 cm
De Georgia L is een prachtig windlicht vervaardigd van gepolijst RVS. Deze schitterende medium windlicht heeft een hoogte van 58 cm en is vervaar..
H: 37.50cm B: 17 cm D: 17 cm
De Georgia M is een prachtig windlicht vervaardigd van gepolijst RVS. Deze schitterende medium windlicht heeft een hoogte van 37,5 cm en is ..
H: 59 cm B: 22 cm D: 22.50cm
De Michigan L is een prachtig windlicht vervaardigd van gepolijst RVS. Dit schitterende small windlicht heeft een hoogte van 47 cm en is ver..
H: 59 cm B: 22.50cm D: 22.50cm
De Michigan L is een prachtig windlicht vervaardigd van gepolijst RVS en voorzien van gepanserd glas. Deze schitterende small windlicht heef..
H: 47 cm B: 18 cm D: 18 cm
De Michigan S is een prachtig windlicht vervaardigd van gepolijst RVS. Dit schitterende windlicht heeft een hoogte van 47 cm en is vervaardigd ui..
H: 47 cm B: 18 cm D: 18 cm
De Michigan S is een prachtig windlicht vervaardigd van gepolijst RVS en voorzien van gepanserd glas. Deze schitterende small windlicht heeft een..
H: 56 cm B: 24 cm D: 24 cm
De Newport L is een prachtig windlicht vervaardigd van gepolijst RVS. De Newport L heeft een hoogte van 56 cm en is vervaardigd uit gepolijs..
H: 56 cm B: 24 cm D: 24 cm
De Newport L is een prachtig windlicht vervaardigd van gepolijst RVS en voorzien van gepanserd glas. Dit windlicht heeft een hoogte van 56 cm en ..
H: 44 cm B: 20 cm D: 20 cm
De Newport M is een prachtig windlicht vervaardigd van gepolijst RVS. Deze schitterende medium windlicht heeft een hoogte van 44 cm en is vervaar..
H: 44 cm B: 20 cm D: 20 cm
De Newport M is een prachtig windlicht vervaardigd van gepolijst RVS en voorzien van gepanserd glas. Dit windlicht heeft een hoogte van 44 cm en ..
H: 33 cm B: 16 cm D: 16 cm
De Newport S is een prachtig windlicht vervaardigd van gepolijst RVS. Deze schitterende medium windlicht heeft een hoogte van 33 cm en is ve..
H: 33 cm B: 16 cm D: 16 cm
De Newport S is een prachtig windlicht vervaardigd van gepolijst RVS en voorzien van gepanserd glas. Deze schitterende small windlicht heeft een ..
H: 35 cm B: 14 cm D: 14 cm
Exclusieve windlichten gemaakt van een zeer zware kwaliteit metaal. Dit stoere model windlicht wordt geleverd in de kleur antracie..
H: 51 cm B: 18 cm D: 18 cm
Exclusieve windlichten gemaakt van een zeer zware kwaliteit metaal. Dit stoere model windlicht wordt geleverd in de kleur antraciet.&nb..
H: 63 cm B: 23 cm D: 23 cm
Lantaarns - windlichten van een zware kwaliteit metaal in antiek - look. Pure romantiek! Met deze lantaarns - windlichten creëer je een gezellige sfee..
H: 76 cm B: 27 cm D: 27 cm
Exclusieve windlichten - lantaarns gemaakt van een zeer zware kwaliteit metaal. Dit stoere model windlicht is in 4 maten verkrijgbaar en wordt gelever..
1 - 23 van 23 mooie producten