Menu
Your Cart

Tuinaccessoires

H: 26.50cm B: 12 cm D: 12 cm
Tuinstopcontact Zwart DubbelEen handige energiezuil voor buitengebruik. Voorzien van  2 stopcontacten, welke gebruikt kunnen worden als stroomvoo..
H: 26.50cm B: 12 cm D: 12 cm
Een compact RVS tuinstopcontact. Met aan 2 zijden een stopcontact. Zeer gebruiksvriendelijke energiezuil...
H: 83 cm B: 150 cm D: 58 cm
KS heeft naast een uitgebreid assortiment buitenverlichting ook prachtige tuinaccessoires. Laat u inspireren wat betreft onze tuinaccessoires en ornam..
H: 83 cm D: 58 cm
LET OP: het gaat hier om alleen de zijkanten van de parkbank. Het frame van de parkbank is vervaardigt van een zeer hoogwaardige kwaliteit handgegote..
Dit betreft enkel de zijkanten van de parkbank, bij dit artikel wordt geen hout geleverd.KS heeft naast een uitgebreid assortiment buitenverlichting o..
H: 40 cm B: 106 cm D: 42 cm
Stoer en robuust fietsenrek voor 3, 4 of 5 fietsen. Dit nostalgisch vormgegeven fietsenrek is gemaakt van aluminium en wordt blank (zonder coating) ge..
H: 25 cm B: 33 cm D: 18 cm
Klassieke tuinslanghouder toog vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium, welke voorzien is van een dubbellaagse poedercoating. Een sierraa..
H: 15 cm B: 15 cm D: 11 cm
Prachtig afgewerkte kraanplaat incl. messing kraan, vervaardigd van een topkwaliteit aluminium. De kraanplaat is voorzien van een dubbellaagse poederc..
H: 40 cm B: 21 cm D: 13 cm
Prachtig afgewerkte royale kraanplaat incl. messing kraan, vervaardigd van een topkwaliteit aluminium. De kraanplaat is voorzien van een dubbellaagse ..
H: 100 cm B: 30 cm D: 30 cm
Robuuste Kraanpaal, vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit aluminium. Wordt geleverd met dubbellaagse poedercoating en inclusief messing kraan. Al onz..
H: 75 cm B: 33 cm D: 30 cm
Klassieke muurfontein, vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit aluminium. Wordt geleverd met dubbellaagse poedercoating en inclusief messing kraan. Al ..
H: 77 cm B: 45 cm D: 24 cm
Klassieke wandfontein, vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit aluminium. Wordt geleverd met dubbellaagse poedercoating en inclusief messing kraan. Al ..
H: 115 cm B: 17 cm D: 23 cm
Parkeerpaal met paardenhoofd prachtig afgewerkt, vervaardigd van een topkwaliteit aluminium met koperen ring voor bijvoorbeeld een ketting, touw of li..
H: 53 cm B: 14 cm D: 14 cm
Prachtig afgewerkte parkeerpaal met dennenappel, vervaardigd van een topkwaliteit aluminium. De parkeerpaal is voorzien van een dubbellaagse poedercoa..
H: 84 cm
Stijlvolle parkeerpaal met dennenappel, vervaardigd van een topkwaliteit aluminium. De parkeerpaal is voorzien van een dubbellaagse poedercoating. Al ..
H: 84 cm B: 21 cm D: 21 cm
Prachtig afgewerkte robuuste parkeerpaal met dennenappel, vervaardigd van een topkwaliteit aluminium. De parkeerpaal is voorzien van een dubbellaagse ..
H: 100 cm B: 30 cm D: 30 cm
Robuuste parkeerpaal met dennenappel, vervaardigd van een topkwaliteit aluminium. De parkeerpaal is voorzien van een dubbellaagse poedercoating. Al on..
H: 112 cm
Deze Brugpaal is een echt Hollands kwaliteitproduct. Het armatuur is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium, die voorzien is van een dub..
H: 110 cm B: 55 cm D: 62 cm
Klassieke stationsklok, met prachtig afgewerkte muursteun, met sierlijke ornamenten. De stationsklok wordt standaard op batterijen geleverd, maar kan ..
H: 250 cm B: 55 cm D: 35 cm
Prachtig handgemaakte stationsklok met mooi afgewerkte paal. Echt een Hollands kwaliteitsproduct. De klok wordt standaard op batterijen geleverd, maar..
H: 340 cm B: 70 cm D: 45 cm
De stationsklokken zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Deze stationsklok XL is 340cm hoog en 70cm breed. Een prachtige handgemaakte stationsklok m..
1 - 21 van 21 mooie producten

Decoratie tuinaccessoires 

KS voor meer dan licht alleen...ook voor een groot assortiment decoratie en tuinaccessoires kunt u bij KS Verlichting terecht. Prachtige tuinornamenten zoals vogeldrinkbakken, schalen, vazen, windlichten. Decoratie voor tuin en terras.