Menu
Your Cart

Tijdloos & strak

H: 22 cm B: 13 cm D: 18 cm
Strakke stijlvolle buitenlamp. De Jersey muurlamp heeft heldere beglazing en geeft een prachtige verspreiding van het licht. Een tijdloos design. De b..
H: 22 cm B: 13 cm D: 18 cm
Strakke stijlvolle buitenlamp. De Jersey muurlamp heeft heldere beglazing en geeft een prachtige verspreiding van het licht. Een tijdloos design. De b..
H: 27 cm B: 13 cm D: 18 cm
Strakke stijlvolle buitenlamp. De Jersey muurlamp heeft heldere beglazing en geeft een prachtige verspreiding van het licht. Een tijdloos design. De b..
H: 60 cm B: 13 cm D: 13 cm
De KS Buitenlamp Jersey Terras heeft een strakke vormgeving en een stoere luxe uitstraling. Deze compacte lantaarn is 60cm hoog en is perfect voor in ..
H: 35 cm B: 22 cm D: 27 cm
De Vecht is een absolute KS Topper! Deze zeer populaire gevellamp heeft een landelijke strakke uitvoering. De muurlamp is vervaardigd van RVS met een ..
H: 41 cm B: 22 cm D: 27 cm
Prachtige aanvulling in ons assortiment stijlvol en strak, de Vecht met bewegingssensor. Deze zeer populaire gevellamp heeft een strak klassieke, stij..
H: 28 cm B: 22 cm D: 13.50cm
De Vecht serie is een zeer populaire serie gevellampen. De lampen hebben een landelijke strakke uitvoering. De Vecht plat is een zeer mooie ..
H: 42 cm B: 22 cm D: 22 cm
De Vecht Sokkel is een prachtige sokkellamp vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit RVS en voorzien van een zwarte gepantserde laklaag (poedercoati..
H: 21 cm B: 15 cm D: 17 cm
Strakke stijlvolle buitenlamp. De Sydney muurlamp heeft heldere beglazing en geeft een prachtige verspreiding van het licht. Een tijdloos design. De b..
H: 26 cm B: 15 cm D: 17 cm
Strakke stijlvolle buitenlamp. De Sydney muurlamp heeft heldere beglazing en geeft een prachtige verspreiding van het licht. Een tijdloos design. De b..
H: 22 cm B: 15 cm D: 15 cm
Strakke stijlvolle pendellamp. De Sydney kettinglamp heeft heldere beglazing en geeft een prachtige verspreiding van het licht. Een tijdloos design. D..
H: 60 cm B: 15 cm D: 15 cm
Strakke stijlvolle terraslamp. De Sydney terraslamp heeft heldere beglazing en geeft een prachtige verspreiding van het licht. Een tijdloos design. De..
H: 32 cm B: 17 cm D: 17 cm
Trendy en stijlvolle vormgegeven muurlamp, met een luxe uitstraling. De lamp is volledig uitgevoerd in roestvrij staal en wordt standaard in de kleur ..
H: 28 cm B: 12 cm D: 12 cm
Trendy en stijlvolle vormgegeven muurlamp, met een luxe uitstraling. De lamp is volledig uitgevoerd in roestvrij staal en wordt standaard in de kleur ..
H: 30 cm B: 13 cm D: 13 cm
Strakke stijlvolle kettinglamp. De hanglamp Jersey aan ketting heeft heldere beglazing en geeft daardoor een zeer mooie verspreiding van het licht.&nb..
H: 44 cm B: 22 cm D: 24 cm
De Hampton is een prachtig gevelarmatuur met een landelijke strakke uitvoering. De muurlamp is vervaardigd van RVS met een gepantserde laklaag (poeder..
H: 41.50cm B: 27 cm D: 32 cm
Landelijke buitenlamp type Loosdrecht. Deze prachtige zwarte buitenlamp heeft een strakke stijlvolle vormgeving. Deze buitenlamp wordt geleverd met ee..
H: 37 cm B: 14 cm D: 19 cm
Stijlvol vormgegeven, trendy buitenlamp. De lamp is uitgevoerd in RVS en wordt standaard in de kleur zwart geleverd. Het armatuur is voorzien van E27 ..
H: 51 cm B: 12 cm D: 12 cm
Stijlvol vormgegeven, trendy buitenlamp. De lamp is uitgevoerd in RVS en wordt standaard in de kleur zwart geleverd. Het armatuur is voorzien van E27 ..
H: 52 cm B: 22 cm D: 27 cm
Buitenlamp Bloemendaal is een stijlvolle wandlamp en heeft een exclusieve uitstraling. Strak en Stijlvol. De Bloemendaal is geheel vervaardigd van RVS..
H: 42 cm B: 22 cm D: 13 cm
Deze design wandlamp Laren is een stijlvolle wandlamp en heeft een exclusieve uitstraling. Strak en Stijlvol. De Laren is geheel vervaardigd van RVS e..
H: 40 cm B: 15 cm D: 12 cm
Stijlvolle buitenlamp type Muiden. Deze prachtige zwarte buitenlamp heeft een strakke stijlvolle vormgeving en een vlakke achterkant. Deze buitenlamp ..
H: 50 cm B: 21 cm D: 21 cm
De Bloemendaal Sokkel is een prachtige sokkellamp vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit RVS en voorzien van een zwarte gepantserde laklaag (poede..
H: 65 cm B: 25 cm D: 25 cm
De tuinlamp Leusden is een sokkellamp met een exclusieve uitstraling. Strak en Stijlvol. De Leusden is geheel vervaardigd van RVS en voorzien van een ..
H: 115 cm B: 25 cm D: 25 cm
De tuinlamp Leusden is een terraslamp met een exclusieve uitstraling. Strak en Stijlvol. De Leusden is geheel vervaardigd van RVS en voorzien van een ..
H: 63 cm B: 25 cm D: 34 cm
De wandlamp Leusden met een hoogte van 63cm heeft een exclusieve uitstraling. Strak en Stijlvol. De Leusden is geheel vervaardigd van RVS en voorzien ..
H: 50 cm B: 25 cm D: 15 cm
De wandlamp Leusden is een vlakke wandlamp met een exclusieve uitstraling. Strak en Stijlvol. De Leusden is geheel vervaardigd van RVS en voorzien van..
H: 40 cm B: 15 cm D: 20 cm
Buitenlamp Capital S op steun. Excellente kwaliteit buitenverlichting! Uniek vormgegeven met de hand gemaakte wandlamp. Deze buiten wandlamp Capital S..
H: 50 cm B: 15 cm D: 22 cm
De muurlamp Capital staand is een prachtige stijlvol, strak vormgeven buitenlamp. Een met de hand gemaakte buitenlamp van hoogwaardige kwaliteit en de..
H: 55 cm B: 21.50cm D: 25 cm
Strak van vorm en groots in uitstraling! Een prachtige buitenlamp die gezien mag worden! De Capital staand XL is een prachtige buitenlamp en is t..
H: 51 cm B: 21.50cm D: 21.50cm
De Capital sokkel XL is strak van vorm en groots in uitstraling! Een prachtige design buitenlamp die gezien mag worden! Deze zwarte buitenlamp zorgt r..
H: 126 cm B: 21.50cm D: 21.50cm
Een echte topper! Capital Terras XL. Deze prachtige terras lantaarn is een prachtige design buitenlamp die gezien mag worden! Door zijn bijzondere..
H: 36.50cm B: 21.50cm D: 21.50cm
De buitenlamp Capital XL zwart. Strak van vorm en groots in uitstraling! Een prachtige buitenlamp die gezien mag worden! De Capital XL is een prachtig..
H: 57 cm B: 27 cm D: 32 cm
Een zeer mooie uitbreiding van de Capital serie. Deze muurlamp Capital New York  is een lamp voor buiten met een strak design. Door de bijzo..
H: 36 cm B: 22.50cm D: 27.50cm
Buitenverlichting type Kingston. De wandlamp Kingston heeft een exclusieve, strakke en stijlvolle uitstraling. De Kingston buitenlamp is geheel v..
H: 25.50cm B: 20 cm D: 22.50cm
Buitenverlichting type Essex. Deze 'hangende' wandlamp Essex heeft een exclusieve, strakke en stijlvolle uitstraling. De heldere beglazing zorgt ervoo..
H: 35 cm B: 15 cm D: 15 cm
De Capital L is een prachtige stijlvol, strak vormgeven buitenlamp met vlakke achterzijde. Geschikt voor montage direct aan de muur. De Capital is voo..
H: 35 cm B: 15 cm D: 15 cm
De Capital L is een prachtige stijlvol, strak vormgeven buitenlamp met vlakke achterzijde. Geschikt voor montage direct aan de muur. De Capital L is i..
H: 24 cm B: 15 cm D: 15 cm
De Capital is een prachtige stijlvol, strak vormgeven buitenlamp met vlakke achterzijde. Geschikt voor montage direct aan de muur. De Capital is voorz..
H: 24 cm B: 15 cm D: 15 cm
De Capital is een prachtige stijlvol, strak vormgeven buitenlamp met vlakke achterzijde. Geschikt voor montage direct aan de muur. De Capital is in di..
H: 54.50cm B: 27 cm D: 32 cm
Strak van vorm en groots in uitstraling! Een prachtige buitenlamp die gezien mag worden! De Capital XXL is een prachtige exclusieve buitenlamp&nb..
H: 220 cm B: 25 cm D: 25 cm
De Capital lantaarn 1-lichts is een prachtige tuinlamp voor sfeervolle en functionele verlichting voor uw tuin en rondom uw huis. Een prachtige t..
H: 270 cm B: 70 cm D: 25 cm
Een prachtige tuinlamp die gezien mag worden! De Capital lantaarn 2-lichts is een prachtige tuinlamp van zwarte kwaliteit en is toepasbaar rondom uw h..
H: 53 cm B: 25 cm D: 30 cm
Stijlvolle en trendy vormgegeven muurlamp met een strak design. Dit model is voorzien van een gepantserde laklaag (poedercoating) standaard in de kleu..
H: 79 cm B: 34 cm D: 40 cm
Stijlvolle en trendy vormgegeven muurlamp met een strak design. Dit model is voorzien van een gepantserde laklaag (poedercoating) standaard in de kleu..
H: 48 cm B: 25 cm D: 30 cm
Stijlvolle en trendy vormgegeven muurlamp met een strak design. Dit model is voorzien van een gepantserde laklaag (poedercoating) in de kleur zwart (R..
H: 73 cm B: 34 cm D: 40 cm
De muurlamp Praag L II is een strak klassiek vormgegeven buitenlamp, met de hand vervaardigde wandverlichting van hoge kwaliteit. De muurlamp Praag L ..
H: 55 cm B: 25 cm D: 25 cm
De sokkellamp Praag II is een prachtige strak klassiek vormgegeven terraslantaarn, met de hand vervaardigde tuinlamp van een hoogwaardige kwaliteit al..
H: 130 cm B: 25 cm D: 25 cm
De Praag terraslamp is een prachtige stijlvolle strak klassiek vormgegeven tuinlamp. Een handmade kwaliteitsproduct van KS Verlichting. Deze terraslan..
H: 50 cm B: 25 cm D: 30 cm
Zware uitvoering - Excellente kwaliteit Stijlvolle en trendy vormgegeven muurlamp met een strak design. Dit model is voorzien van een gepantserde lak..
H: 68 cm B: 33.50cm D: 36 cm
Zware uitvoering Excellente Kwaliteit! Stijlvolle en trendy vormgegeven muurlamp met een strak design. Dit model is voorzien van een gepantserde lakl..
H: 25 cm B: 18.50cm D: 20.50cm
Strakke stijlvolle buitenlamp. De Carlton muurlamp heeft heldere beglazing en geeft een prachtige verspreiding van het licht. Een tijdloos design. De ..
H: 80 cm B: 18.50cm D: 18.50cm
Strakke stijlvolle terraslamp. De Carlton terraslantaarn heeft heldere beglazing en geeft een prachtige verspreiding van het licht. Een tijdloos desig..
H: 160 cm B: 18.50cm D: 18.50cm
Strakke stijlvolle terraslantaarn. De Carlton terraslantaarn heeft heldere beglazing en geeft een prachtige verspreiding van het licht. Een tijdloos d..
H: 34 cm B: 22 cm D: 10 cm
Stijlvolle klassiek landelijke buitenlamp. De Goteborg is een prachtige muurlamp van hoogwaardige kwaliteit aluminium afgewerkt met een weerbestendige..
H: 34 cm B: 22 cm D: 10 cm
Deze Goteborg wandlamp is vervaardigd van messing en hoogwaardig afgewerkt. Een prachtige, stijlvolle buitenlamp van topkwaliteit. Omdat deze buitenla..
H: 32 cm B: 16 cm D: 10 cm
Buitenlamp RVS met zwarte poedercoating. De Como is een prachtige platte gevelarmatuur met een landelijke strakke uitstraling. Deze vlakke muurlamp is..
H: 46 cm B: 12.50cm D: 19 cm
De Bilthoven is een prachtige strak vormgegeven buitenlamp met een tijdloos design. Deze buitenlamp is vervaardigd van hoogwaardige materialen, waaron..
H: 65 cm B: 25 cm D: 36 cm
Deze muurlamp is een echt Hollands kwaliteitproduct. Het armatuur is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium, die voorzien is van een dub..
H: 45 cm B: 20 cm D: 20 cm
De Lounge verplaats je binnen no time van binnen naar buiten door het handvat en 3 meter snoer aan deze buitenlamp met stekker. De strakke mat zw..
1 - 60 van 71 mooie producten

Buitenverlichting tijdloos & strak

De buitenverlichting in deze categorie zijn stijlvol strak vormgegeven en hebben een tijdloos design. Deze buitenverlichting sluit perfect aan op de bouwstijl van nu. Zowel voor de moderne panden als de meer klassiek, landelijke huizen. De buitenverlichting tijdloos & strak zorgt absoluut voor de juiste sfeer. 
 

Trend

KS Verlichting biedt in deze categorie een scala aan trendy buitenlampen. De keuze is enorm.  Er is veel vraag naar deze trendy buitenverlichting. De mooie RVS strak vormgegeven "huisjes" modellen zoals de welbekende populaire series Leusden en Bloemendaal. De prachtige 4-kante uitvoeringen zoals de zeer populaire Vecht en Jersey. Deze buitenverlichting heeft mooie heldere beglazing voor een optimaal lichtbeeld. Prachtige populaire buitenlampen en tuinlampen die stijlvol en strak zijn vormgegeven. Echte KS kwaliteitsverlichting. We produceren bij KS Verlichting al ruim 40 jaar een totaal assortiment buitenverlichting we staan dan ook bekend als de specialist op het gebied van buitenverlichting. De buitenverlichting in de categorie tijdloos en strak passen zowel bij in een klassieke als moderne omgeving. Buitenverlichting voor iedereen! Trendy, stijlvolle functionele buitenverlichting.