Menu
Your Cart

Brievenbussen

H: 120 cm B: 50 cm D: 43 cm
De B10 gigant is een zware kwaliteit kolom brievenbus. Een echt Klassiek Hollands KS kwaliteitsproduct. De klassieke brievenbus is voorzien van een d..
H: 47 cm B: 33 cm D: 13 cm
De muur brievenbus B9A is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. De brievenbus is voorzien van een dubbellaagse poedercoating. De muurb..
H: 47 cm B: 33 cm D: 13 cm
De B9D muurbrievenbus is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. De brievenbus is voorzien van een dubbellaagse poedercoating. De muurbr..
H: 105 cm B: 38 cm D: 33 cm
Zware kwaliteit kolombrievenbus. De B1A is echt een hollands kwaliteitsproduct. Deze prachtige kolombrievenbus is voorzien van een dubbellaagse poeder..
H: 105 cm B: 38 cm D: 33 cm
Zware kwaliteit kolom brievenbus model B1B. Deze kolombrievenbus is een echt kwaliteitsproduct. Deze brievenbus in engelse stijl is voorzien van een d..
H: 27.30cm B: 27.30cm
Inbouw brievenbus deur vervaardigt van RVS in frame met strakke omlijsting. Meer informatie op aanvraag...
H: 36 cm B: 28 cm D: 1.50cm
Stijlvolle inbouwbrievenbus, vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. De brievenbus is voorzien van een dubbellaagse poedercoating. Dit p..
H: 111 cm B: 38 cm D: 27 cm
Prachtige staande brievenbus, vervaardigd van een topkwaliteit aluminium. De brievenbus is voorzien van een dubbellaagse poedercoating. Dit model is i..
H: 112 cm B: 40 cm D: 28 cm
Prachtige staande brievenbus vervaardigd van een topkwaliteit aluminium. De brievenbus is voorzien van een dubbellaagse poedercoating. Dit model is in..
H: 78 cm B: 38 cm D: 27 cm
Prachtige klassieke staande brievenbus vervaardigd van een topkwaliteit aluminium. De brievenbus is voorzien van een dubbellaagse poedercoating. Een e..
H: 50 cm B: 41 cm D: 20 cm
Een klassiek KS kwaliteitsproduct de muurbrievenbus B4. Deze brievenbus is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium voorzien van een dubbe..
H: 35 cm B: 42 cm D: 17 cm
Muurbrievenbus, vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. De brievenbus is voorzien van een dubbellaagse poedercoating. De muurbrievenbus ..
H: 113 cm B: 42 cm D: 17 cm
Prachtige staande brievenbus vervaardigd van een topkwaliteit aluminium. De brievenbus is voorzien van een dubbellaagse poedercoating. Dit model is in..
H: 43 cm B: 37 cm D: 16 cm
Muurbrievenbus B21 is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. De brievenbus is voorzien van een dubbellaagse poedercoating. Een plaatje ..
H: 121 cm B: 39 cm D: 16 cm
Prachtige staande brievenbus met de afbeelding van een posthoorn. Deze brievenbus is vervaardigd van een topkwaliteit aluminium. De brievenbus is voor..
H: 60 cm B: 43 cm D: 22 cm
De B20 brievenbus heeft een strakke uitvoering. Deze brievenbus is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en voorzien van een gepantserd..
H: 132 cm B: 43 cm D: 22 cm
XXL Brievenbus met extra grote inhoud! De B20 max op poot is een prachtige klassieke aluminium brievenbus op poot. De brievenbus is vervaardigd van ee..
H: 126 cm B: 52 cm D: 22 cm
De B20 in frame is een brievenbus met een extra grote inhoud. XXL. De brievenbus is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en voorzien v..
H: 98 cm B: 43 cm D: 22 cm
Strakke vormgegeven kolombrievenbus B24. Deze kolom brievenbus heeft een extra grote inhoud. Dit maakt deze brievenbus ook zeer geschikt voor bedrijve..
H: 120 cm B: 42 cm D: 13 cm
Prachtige staande brievenbus in frame vervaardigd van een topkwaliteit aluminium. De brievenbus is voorzien van een dubbellaagse poedercoating. Een ey..
H: 47 cm B: 34 cm D: 22 cm
Modern vormgegeven RVS muurbrievenbus, vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit RVS. (RVS316)Door de afgeronde hoeken heeft deze brievenbus geen sch..
H: 36 cm B: 41 cm D: 1.50cm
Klassieke inbouwbrievenbus, vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. De brievenbus is voorzien van een dubbellaagse poedercoating. Dit pr..
H: 11 cm B: 41 cm D: 11 cm
Krantenrol, uitgevoerd in een top kwaliteit aluminium. De krantenrol is voorzien van een dubbellaagse poedercoating. Dit model wordt met de tekst 'zei..
H: 11 cm B: 41 cm D: 11 cm
Krantenrol, uitgevoerd in een top kwaliteit aluminium. De krantenrol is voorzien van een dubbellaagse poedercoating. Dit product is geschikt voor plaa..
Brievenbus slot met twee sleutels. Geschikt voor diverse brievenbussen van KS Verlichting. ..
H: 17 cm B: 32 cm D: 5 cm
Deze hardstenen inbouw brievenbus heeft een strakke uitvoering. De inbouw brievenbus heeft een hoogte van 17cm en een breedte van 32cm...
H: 37 cm B: 15 cm D: 8 cm
Deze hardstenen inbouw brievenbus staand heeft een strakke uitvoering. De inbouw brievenbus heeft een hoogte van 37 cm en een breedte van 15 cm...
1 - 27 van 27 mooie producten

Brievenbussen

KS Verlichting staat voornamelijk bekend om de mooie buitenverlichting. Maar mocht u het nog niet gezien hebben, bij KS Verlichting hebben we ook prachtige brievenbussen.  Een breed assortiment brievenbussen zoals onder andere  klassieke staande brievenbussen, Engelse stijl brievenbussen, hardsteen brievenbussen, RVS brievenbussen, aluminium brievenbussen in de kleuren KS groen, antraciet of zwart.  Staande brievenbussen op een poot, in een frame, vrijstaand of voor aan de muur, de wandbrievenbussen. Een ruime keuze aan brievenbussen en bijna alles direct uit voorraad leverbaar.
 

KS brievenbussen

Bij KS Verlichting leveren we prachtige stevige zware kwaliteit kolombrievenbussen, 1 of 2-deurs. Extra grote brievenbussen, brievenbussen met extra veel inhoud voor de zakelijke markt. Klassieke brievenbussen of brievenbussen met een moderne vormgeving. Vrijstaande brievenbussen of brievenbussen voor wandmontage. Bij KS Verlichting vind je zeker de brievenbus waar je naar op zoek bent. We leveren brievenbussen in alle stijlen; nostalgisch, klassiek gedecoreerde brievenbussen met een posthoorn of ruiter -  brievenbussen in landelijke stijl - Engelse stijl brievenbussen - strakke rvs brievenbussen voor wandmontage of vrijstaande rvs brievenbussen - inbouw brievenbusdeurtjes, brievenbusplaten en krantenrollen. 
 

Brievenbussen RVS

RVS brievenbussen van KS Verlichting hebben een luxe uitstraling. De roestvrijstalen brievenbussen van KS Verlichting zijn geschikt voor wandmontage of kunnen vrijstaand geplaatst worden op een poot of tussen 2 strakke palen. In het assortiment RVS brievenbussen van KS treft u ook prachtige RVS kolombrievenbussen. Een kolombrievenbus is vooral geschikt voor bedrijven die veel post ontvangen. Bekijk onze uitgebreide collectie RVS brievenbussen online of in de showroom. De RVS brievenbussen van KS Verlichting zijn van hoogwaardig roestvrijstaal gemaakt.
 
Iedere brievenbus heeft onderhoud nodig dus ook een RVS brievenbus. Onderhoudsvrije brievenbussen bestaan niet, er zal altijd vuilaanslag op de brievenbus komen, de brievenbussen staan immers buiten. U voorkomt voor een groot deel de vuilaanslag door met regelmaat de brievenbus schoon te maken. Voor een langere levensduur kunt u na het schoonmaken de brievenbus een nabehandeling geven met een rvs cleaner of rvs polisher.

Made by hand

We zijn al ruim 45 jaar een uniek toonaangevend productiebedrijf van alle verlichting voor aan en om het huis. Een totaal leverancier buitenverlichting en tuinverlichting. Van exclusieve klassiek landelijke buitenverlichting tot modern design buitenlampen en tuinverlichting. Onze buitenverlichting wordt met de hand vervaardigd in onze gieterij en koperslagerij. Onze verlichting wordt vervaardigd van een zeer hoogwaardige kwaliteit brons, koper, messing, gietijzer of aluminium. Eigen fabricage, kwaliteitsvol vakmanschap. Van budget tot high end buitenverlichting. Handmade kwaliteitsverlichting in alle stijlen van klassiek tot modern. Tijdloos, duurzaam, functioneel en exclusief dat zijn de kenmerken van onze verlichtingsarmaturen.  


Verlichting voor grote en kleine projecten

Wij leveren verlichtingsarmaturen voor huis, tuin, restaurant & recreatie en diverse projecten voor onder andere gemeenten & parken. KS Verlichting is een begrip op het gebied van exclusieve en unieke hoogwaardige kwaliteit klassieke en moderne buitenverlichting. De specialist in buitenverlichting in alle stijlen van klassiek tot modern. Gevelarmaturen en lantaarnpalen voor grote en kleine projecten in alle prijsklassen.