Menu
Your Cart

Accessoires & onderdelen

Buitenverlichting Accessoires - Onderdelen

Bent u op zoek naar een onderdeel of een accessoire voor uw buitenverlichting. Bij KS Verlichting kunt u ook terecht voor losse glazen en onderdelen voor uw KS buitenlampen. Bij KS Verlichting leveren we niet alleen alle soorten en maten buitenverlichting en tuinverlichting. Ook voor het plaatsen en monteren van buitenverlichting kunt u bij KS Verlichting terecht. We leveren praktische tuin-stopcontacten, plafondhaken, porseleinen fittingen, fundatie grond spies voor het gemakkelijk plaatsen van uw buitenverlichting en tuinverlichting.  KS Verlichting voor meer dan licht alleen...
 
Vindt u niet wat u zoekt in onze website. Neemt u dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag!
 

Tuinaccessoires

De bijbehorende accessoires voor het gebruik van buitenverlichting en tuinverlichting. Zoals bijvoorbeeld de handige buiten stopcontacten om de verlichting van stroom te voorzien. De tuinstopcontacten van KS Verlichting zijn super handig in gebruik met de beamy en garden spike tuinspots. Plug & Play. De benodigde montage en verankering producten voor het plaatsen van de tuinverlichting, zoals betonblokken of grondspie (pin).